Jump to content

Chris_Lakatos jelentkezése adminnak.

Chrislakatos

Ajánlott bejegyzések

Rólam pár OOC:
Harkály Krisztián vagyok, 16 éves Borsodban születtem azon belül Ózdon.Hobim a foci amin már nagyobb szinten is voltam.Nagyobb szint alatt azt értem, hogy pl:Voltam mecset és a csapatommal nyertünk érmet stb.Jelenleg 10. osztályba járom informatikus-programozó szintre(tagozatra kinek, hogy tetszik).Remélem ennyi elég mindent elmondtam ami szükséges :)

IC:
Ic igazából röviden fel sorolom milyen frakikban voltam leader ha így megfelel.San-MTA-n voltam 1x Groove street leader+Piru leader ugyan azon a szerón.
Azután pedig egyéb okok miatt ott hagytam azt a szerót(ott is voltam admin)és kezdtem egy másik szerón ahol játszottam kb 4-5 hónapot ezalatt voltam Német mafia leader és Orosz leader(ott superadmin szintig sikerült fel jutnom).
És igen 4 év alatt voltam kb 15db szerveren amiből 4 nem olyan nagy szerón (10-15player) voltam superadmin, 2 ugyan olyasmi szerón Fő admin és altulaj és persze 1-5 ig admin.

Jaileim:
Igazából nem nagyon szeretnék olyan sokat írni mert utána az lesz, hogy sztárolom magam XDD.annyi a lényeg, hogy nem rég kezdtem ezen a szerveren és ugye itt még nem voltam jailben.Összes szeróról 4 év alatt ösze vonva ilyen 1000perc jailem lehetett ennek oka:nem vagyok a szabálytalanság híve nem tudom mi a jó abban, hogy pl fel teszek egy szitut, hogy ütközik valaki a szemem előtt szólok neki, hogy rpzen ütközésnél és még neki ál feljebb..Szóval röviden én inkább szabály betartós tipus vagyok.

Banjaim:
       Mint ahogy kicsikét feljebb is említettem nem voltam még szeróról bannolva hála égnek XD szóval nem tudok képet csatolni sorry.

Adminisztrátor feladata:

Szerintem egy adminisztrátor feladata nem más mint, hogy figyeljen a playerekre, azoknak az rpkre.Köteles ki menni minden egyes pm-re ugye :D segítsen az újabb playereknek ha segítségre szorulnak akár újabb adminoknak ha úgyvan legalábis én így tudom.Az adminisztrátor dolga röviden figyelni az rp szituációkat, segíteni a playereknek, egységesen dönteni minden admin ügynél ne az legyen, hogy most az ártatlan kapja a szankciót azért mert a másik haverja.

Aktivitási időm:

Igazából ez sok mindentől függ, hogy én mennyit vagyok aktív mert ugye jelenleg dolgozom és ilyen 12-re érek haza kb és 1-2 felé szoktam jönni ilyen hajnal 1-2-3 ig attól függ, hogy vannak e playerek még fent vagy van-e akár másik admin akivel el lehet beszélgetni stb.De am átlagba 8 óra körül naponta.

Csapatmunkáról véleményem:

Igazából nekem a csapatmunkáról nincs sok véleményem szeretek csapatban dolgozni, ha olyan emberek vesznek körül akikkel el lehet bohóckodni és nem a viccesnek az ellentétjei.

Oka, hogy miért jelentkeztem adminnak:
Nagyobb oka nincs igazából csak mikor fel jöttem a szeróra láttam kevés az admin és minimum 5 playerre kéne 1 admin tudtommal legalábbis.Ugye mint mondtam, hogy szeretem a szabályokat be tartani azt még nem tettem hozzá, hogy szeretném be tartatni is a playerekkel.

Pozitív tulajdonságaim:
Értek az adminsághoz, szeretek a playereknek segíteni azaz szeretnék, van mikrofonom, tudok helyesen írni, van beszédkészségem legalábbis szerintem de ki, hogy látja.

Negatív:
Van mikor hamar fel idegeskedek ha rossz kedvem van(nem tehetek róla sorry igazából még mtan nem idegeskedtem fel de m1 is), Van mikor bele merülök a játékba és olyankor nem nagyon szoktam meg szólalni xd, nem bírom ha velem egy rangú nagyon túlzásba viszi a parancsolgatást nagyjából ennyi ha eszembe jut még ide írom.

:Hali:

Szia!

A lapod kifejezetten összeszedetlennek  és komolytalannak látom:

-IC részhez leírtad az MTA-s múltadat

-Komolytalan stílus

-Összeszedetlen

-Enyhén hanyag formázás

Tapasztalatod még nincs a szerveren.

(Ez már tény, hogy azok az adminok, akik level 5 alattiként kezdték az adminkodást, nem jutottak sokáig.)

Ezt most nem sértésként mondom: azt állítod, hogy a helyesírás az erősségeid közé tartozik, viszont a fórumon a neved sincs jól leírva.

Röviden, én nem talállak alkalmasnak egy ilyen feladatra, mivel szerintem még tapasztalatra a szerveren, illetve komolyságra van még szükséged.

Nem támogatom!

• Köszi 1

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.