Chrislakatos Létrehozva: Augusztus 20, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 20, 2020 Rólam pár OOC: Harkály Krisztián vagyok, 16 éves Borsodban születtem azon belül Ózdon.Hobim a foci amin már nagyobb szinten is voltam.Nagyobb szint alatt azt értem, hogy pl:Voltam mecset és a csapatommal nyertünk érmet stb.Jelenleg 10. osztályba járom informatikus-programozó szintre(tagozatra kinek, hogy tetszik).Remélem ennyi elég mindent elmondtam ami szükséges IC: Ic igazából röviden fel sorolom milyen frakikban voltam leader ha így megfelel.San-MTA-n voltam 1x Groove street leader+Piru leader ugyan azon a szerón. Azután pedig egyéb okok miatt ott hagytam azt a szerót(ott is voltam admin)és kezdtem egy másik szerón ahol játszottam kb 4-5 hónapot ezalatt voltam Német mafia leader és Orosz leader(ott superadmin szintig sikerült fel jutnom). És igen 4 év alatt voltam kb 15db szerveren amiből 4 nem olyan nagy szerón (10-15player) voltam superadmin, 2 ugyan olyasmi szerón Fő admin és altulaj és persze 1-5 ig admin. Jaileim: Igazából nem nagyon szeretnék olyan sokat írni mert utána az lesz, hogy sztárolom magam XDD.annyi a lényeg, hogy nem rég kezdtem ezen a szerveren és ugye itt még nem voltam jailben.Összes szeróról 4 év alatt ösze vonva ilyen 1000perc jailem lehetett ennek oka:nem vagyok a szabálytalanság híve nem tudom mi a jó abban, hogy pl fel teszek egy szitut, hogy ütközik valaki a szemem előtt szólok neki, hogy rpzen ütközésnél és még neki ál feljebb..Szóval röviden én inkább szabály betartós tipus vagyok. Banjaim: Mint ahogy kicsikét feljebb is említettem nem voltam még szeróról bannolva hála égnek XD szóval nem tudok képet csatolni sorry. Adminisztrátor feladata: Szerintem egy adminisztrátor feladata nem más mint, hogy figyeljen a playerekre, azoknak az rpkre.Köteles ki menni minden egyes pm-re ugye segítsen az újabb playereknek ha segítségre szorulnak akár újabb adminoknak ha úgyvan legalábis én így tudom.Az adminisztrátor dolga röviden figyelni az rp szituációkat, segíteni a playereknek, egységesen dönteni minden admin ügynél ne az legyen, hogy most az ártatlan kapja a szankciót azért mert a másik haverja. Aktivitási időm: Igazából ez sok mindentől függ, hogy én mennyit vagyok aktív mert ugye jelenleg dolgozom és ilyen 12-re érek haza kb és 1-2 felé szoktam jönni ilyen hajnal 1-2-3 ig attól függ, hogy vannak e playerek még fent vagy van-e akár másik admin akivel el lehet beszélgetni stb.De am átlagba 8 óra körül naponta. Csapatmunkáról véleményem: Igazából nekem a csapatmunkáról nincs sok véleményem szeretek csapatban dolgozni, ha olyan emberek vesznek körül akikkel el lehet bohóckodni és nem a viccesnek az ellentétjei. Oka, hogy miért jelentkeztem adminnak: Nagyobb oka nincs igazából csak mikor fel jöttem a szeróra láttam kevés az admin és minimum 5 playerre kéne 1 admin tudtommal legalábbis.Ugye mint mondtam, hogy szeretem a szabályokat be tartani azt még nem tettem hozzá, hogy szeretném be tartatni is a playerekkel. Pozitív tulajdonságaim: Értek az adminsághoz, szeretek a playereknek segíteni azaz szeretnék, van mikrofonom, tudok helyesen írni, van beszédkészségem legalábbis szerintem de ki, hogy látja. Negatív: Van mikor hamar fel idegeskedek ha rossz kedvem van(nem tehetek róla sorry igazából még mtan nem idegeskedtem fel de m1 is), Van mikor bele merülök a játékba és olyankor nem nagyon szoktam meg szólalni xd, nem bírom ha velem egy rangú nagyon túlzásba viszi a parancsolgatást nagyjából ennyi ha eszembe jut még ide írom. :Hali: Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Augusztus 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 20, 2020 Szia! A lapod kifejezetten összeszedetlennek és komolytalannak látom: -IC részhez leírtad az MTA-s múltadat -Komolytalan stílus -Összeszedetlen -Enyhén hanyag formázás Tapasztalatod még nincs a szerveren. (Ez már tény, hogy azok az adminok, akik level 5 alattiként kezdték az adminkodást, nem jutottak sokáig.) Ezt most nem sértésként mondom: azt állítod, hogy a helyesírás az erősségeid közé tartozik, viszont a fórumon a neved sincs jól leírva. Röviden, én nem talállak alkalmasnak egy ilyen feladatra, mivel szerintem még tapasztalatra a szerveren, illetve komolyságra van még szükséged. Nem támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Carlos Conner Hozzászólva: Augusztus 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 20, 2020 (módosított) Hali! -Komolytalan a lap jelentős része. -Összeszedetlen -Néhol kicsit rövid -UCP-ről a kép hiányzik Nem támogatom! Edited Augusztus 20, 2020 by Vendel. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Augusztus 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 20, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem tetszett az ön lapja, ezért elutasításra került ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések