Tyler Clark Létrehozva: Augusztus 20, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 20, 2020 NextGaming Adminsegéd lap OOC Magamról Vásárhelyi Tominak hívnak,13 éves vagyok. Erdélyben élek azon belül Szatmárnémetiben. A kedvenc sportom a Kosárlabda,azt űzöm 2 éve. A hobbim a Freestyle rollerezés és a játszás. Jelenleg 29271 Játszott percem van pontosan. A szerverbe kb 5 órát tudok naponta bele fektetni hétvégén többet, vagy ha dolgom van természetesen szólok. Magamról IG A szerveren május eleje óta RP-zek. Abban a 4 hónapban voltam elég sok frakiban: 2X Taxiban,Piru,Triád,Grove Street,OMSZ. A vagyonomban áll egy Lada,gumi csónak és egy Golf R32. Régen több kocsim volt:BMW X5,M6,M3 stb.. de eladtam őket. 24-es Levelen vagyok.Tudom hogy elég sok Jailem van meg mostanában elég nonos voltam de szerintem javultam.Egy másik szerón Főadmin lettem. Jailek és bannok Bannok: https://kepkuldes.com/image/ZpeHZ4 Jailek: https://kepkuldes.com/image/Zpe95y Mi egy AS(Adminsegéd)feladata? Szerintem mint a nevében benne van,az adminoknak segít. Kisebb kérdésekre válaszolunk. Aktivitási időm Naponta kb olyan 4-5 órát tudok aktív lenni, hétvégén többet.Ha esetleg dolgom van bejelentemm Csapatmunka véleményem Szerintem nagyon fontos a csapatmunka. Egy jó öszzetartó csapat által barátságok is kialakulhatnak.Csapatban könyebb megoldani egy ügyet. Miért engem válassz? Megbízható vagyok és komolyan veszem az embereket.Szépen beszélek az emberekkel. Gyorsan és helyesen válaszolok.Segítőkész vagyok. Miért jelentkesek Adminsegédnek? Nagyon szeretek embereken segíteni. Adminként kipróbáltam magamat most kiszeretném AS ként is. Pozitív és Negatív tulajdonságok Pozitív: Segítőkész Kedves Barátságok Negatívumok: Kissé türelmetlen(tudom magam kontrolálni) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Augusztus 20, 2020 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Augusztus 20, 2020 (módosított) Mikor az előző lapod írtad 14 éves voltál ,hogy lettél 13? Edited Augusztus 20, 2020 by Fredias Terciusz 6 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Augusztus 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 22, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem nyerte el a lapjának tetszése, így elutasításra került. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések