Tyler Clark Létrehozva: Augusztus 21, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 21, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? - Vásárhelyi Tomi - Hány éves vagy? - 13 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 5-6 óra minimum,ha dolgom van egyből jelentem! - Jelenlegi játszott perceid száma: - 29257 - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - https://kepkuldes.com/tomihun13- Sajnos voltam de már nem vagyok nonos amit remélem Tudok bizonyítani Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - Igen voltam:2x Taxi,Piru,Triád,Grove,OMSZ- Miért ezt a frakciót választanád? - Nagyon tetszik ez a munka és nagyon érdekesnek Találom - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - Persze mind a 2-vel - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Én Vásárhelyi Tomi vagyok,13 éves vagyok. Erdélyben élek azon belül Szatmárnémetiben. A Kedvenc Sportom a Kosárlabda amit már 2 éve űzök. A Hobbim a Freestyle rollerezés és a játszás. 4 hónapja RP-zek és a NextGamingen kezdtem. Most megyek hetedik osztályba. Egy Másik szerón jelenleg 2 Admin vagyok,egy másikon 1 Admin voltam. Már játszottam Fly MTA,See Mta V3 stb de a Next a legjobb.- IC Rész Jelentkező neve: - Jacob Hamilton - Jelentkező születési helye, ideje: - 1998-ban születtem Los Santosban - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Olivia Walker - Jelentkező apjának neve: - James Hamilton - Előző munkahelye(i): - Járműszállitó - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - A csapatmunka szerintem nagyon fontos. Ha a csapat összetartó akkor sokkal élvezetesebb a munka. A csapatmunkával kialakulhatnak jó barátságok. Ha jó a csapatmunka könyebben és hamarabb kész a munka.- Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Engem Jacob Hamiltonak hívnak. 22 éves vagyok a Los Santosi korházban születtem. Az Iskolában Autószerelő szakon végeztem. Az anyukám Olivia Szakács volt de sajnos 53 évesen elhunyt gyomor rákban. Apukám James katona tiszt volt ő 60 évesen hunyt el,egy háborúban lőtték le. Nekem az álmom volt hogy autószerelő legyek. 19 évesen csináltam meg a jogsimat 2 próbálkozásra. Most feleségemmel és 1 fiammal élek. A feleségem cukrásznak dolgozik. A vagyonomban áll egy Golf R32,egy gumi csónak és egy ház. Régebben sok kocsim volt:BMW X5,M6,M3 stb de eladtam őket.- Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? -Még csak 120 Ezerrel de 1 nap alatt megcsinálom a pénzt! Ezt még hozzá szeretném tenni,hogy még a Grove frakiba vagyok. IC már othagytam a bandát volt CK csak azt várom,hogy Bence jöjjön fel Szeróra hogy vegyen ki. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marco Cravis Hozzászólva: Augusztus 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 21, 2020 Kedves jelentkező! Sajnálattal kell közöljük, hogy jelen jelentkezését elutasítjuk, nem nyerte el a vezetőség tetszését! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések