Russel Witt//Kuglóf Létrehozva: Augusztus 22, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 22, 2020 (módosított) Russel Witt ötlete Nekem olyan ötletem lenne, hogy egy YouTube funkciót be lehetne rakni a rádióba, amit a tuningolóban tudsz megtenni kb. 15000$-ért. Lehetne keresni youtube zenéket, stb. Vagy akár egy Spotifyval is megoldható lenne, ha lehetne webes változata. De arra is gondoltam, hogy SoundCloud lenne, mert azon nincsenek győzikés baromságok, meg stb. Regisztrálció nélkül is megy. https://kepkuldes.com/image/bS78H0 Egy resourcet is találtam amivel zenékre kereshetünk. https://kepkuldes.com/image/bS75vF Edited Augusztus 25, 2020 by Russel Witt//Kuglóf 4 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: Augusztus 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 22, 2020 Halika! Maga az ötlet nagyon ütős, én is adnám ha saját fajta zenéket is tudnál kapcsolni. Szerintem felesleges lenne pénzért megvenni szerintem ingyen jobb lenne. maga az ötlettel nincs gond megvalósítható,szóval TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
weedy Hozzászólva: Augusztus 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 23, 2020 Bejön az ötlet! TÁMOGATOM!!!! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Reece Bates Hozzászólva: Augusztus 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 23, 2020 (módosított) Minden sarkon ordítana Győzike meg a Lakatos Brendon. Jó ez ahogy van Spotify funkció nem is lenne rossz, de a megvalósításra kiváncsi lennék mert Spotify-on bekell regisztrálni/loginolni hogy tudj zenét hallgatni! Youtube : Nem Támogatom! (Itt meg sok lenne a reklám,hülyeség! Spotify : Támogatom! (spotifyon nincsennek brendonos üvöltözések meg ilyenek vagyis még nem találkoztam vele.) Edited Augusztus 24, 2020 by May Packer Kicsit bele javítottam mert későn írtam meg Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Russel Witt//Kuglóf Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 (módosított) Még amire gondoltam az a SoundCloud. Ott sincsenek baromságok, és azt hiszem még regisztrálció nélkül is lehet nyomatni. https://kepkuldes.com/image/bS78H0 Edited Augusztus 25, 2020 by Russel Witt//Kuglóf Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Carlos Conner Hozzászólva: Augusztus 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 26, 2020 Szerintem mehetne a Spoty,youtube meg minden DE erre valami külön szabály, hogy tilos Brendon féle faszságokat berakni és így az ötletet támogatom 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Frenklin Torreto Hozzászólva: Augusztus 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 26, 2020 Jó ötlet csak a Lakatos Brendonal lenne baj!!Csak pl aki berakja és zavar valaki indit egy vidit ha nincs admin és le videóza és megy adminak és akkor meglene a büntetés esz igy meglehet oldani szerintem!TÁMOGATOM!!!!!!!!! 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Cheng Juan Hozzászólva: Szeptember 24, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 24, 2020 Felesleges lenne, Akkor egy idő után fun szerver lenne mert minden kocsiban Lakatos Brendon és egyéb más hülyeség menne, nem támogatom. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések