Jump to content

Pablo Maldonado PD jelenkezése

Kendrick Wilson

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
Vakhal Máté
Hány éves vagy?
12
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
2-3 órát.      A frakira 2 és fél órát
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
Voltam. Bloodos,Triádos,PD-s voltam régen,és egy másik szerón Crips Leader vagyok

Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni?

Azért mert az IC tesóm is PD-s.És megjött nekem is a kedvem.Meg azért is szeretnék rendőr lenni mert,érdekel valójában a szakma.
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
Igen
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
Vakhal Máté a nevem.  7.-es tanuló.  szabad időmben RP-zek.  Ha épp nem érek rá akkor foci edzésen vagyok.  Közepes tanuló vagyok de próbálok javítani a következő évben.

Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)?
13

https://imgur.com/a/TNbajzc

Hány bannod van(képpel 

0

https://imgur.com/a/nKXxdQJ

IC Rész 

Jelentkező neve:

Kendrick Wilson
 Jelentkező születési helye, ideje:
Budapest.1996.
 Jelentkező anyjának leánykori neve:

Nagy Mária
 Jelentkező apjának neve:

Jake Wilson

Előző munkahelye(i):

Farm,olajszállító,úttisztító

Rendelkezel jogosítvánnyal?
Rendelkezem
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
Együtt működés.Sokkal egyszerűbb csapatban,mint egyedül dolgozni.És ebbe a munka körbe nagyon fontos a csapatmunka.
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
Anyukám Magyar,apukám amerikai volt.Mikor megszülettem Magyarországon éltünk. Később apukám kapott Los Santosba egy jól fizető munkát.És ekkor kiköltözött az egész család.Szerencsére egy eléggé jó helyre költöztünk.Nagyon szerettem ott élni.Majd jött egy váratlan pillanat anyukám Nagy Mária elhunyt.És először nem tudtuk hogy miben halt meg és hol.És sajnos jött az infó.Állítólag a munka helyen ölték meg.És akkor jöttek a rendőri intézkedések.És engem is megkértek a rendőrök,hogy segítsek a nyomozásban.És tudtam is segíteni csomó minden be.Utána sajnos nem derült ki,hogy ki tehette ezt a tragédiát.És ezek után én is szerettem volna a rendőri intézkedésekben részt venni.

Edited by Pablo Maldonado

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.