Jump to content

UB kérelem:Daniel,Martinez felé.

Fredrico Lorenzo

Ajánlott bejegyzések

IC/InGame neved:

Paget McDowell

A ban időpontja:

2020.08.20

A ban oka:

NONRP,ADMINNAL szembeni tiszteletlenség.

A ban időtartama:

Örök bann

Admin neve, aki bannolt:

Daniel

Miért szeretnéd az unbant?

Nagyon megbántam, nem gondoltam,hogy ekkora súlya lesz nagyon  megszerettem ezt a szervert, összes RP szerver közül ez a szerver nagyon megfogott, és úgy érzem Daniel,És Martinez felé tartozok egy HATALMAS bocsánat kéréssel, ELNÉZÉST! Az utóbbi időben nem voltam túl jó passzban, ezért rengeteget NON-oztam és más Személyeknek rontottam el a játék kedvét, ELNÉZÉST! Nagyon Szeretném ezt az UB-t igaz 2 napja kaptam de nagyon hiányzik a szerver, nagyon megköszönném ha megkapnám ezt a lehetőséget. Úgy érzem enélkül a szerver nélkül lassaban telnének a (Napok,órák,percek.) Rengeteget játszottam ezzel a szerverrel, 1 hónap alatt, LVL16-os vagyok és közel 20K játszott perc, Nagyon szeretem ezt a szervert és mégegyszer szeretnék  bocsánatot kérni, BOCSÁNAT,, KEDVES: MARTINEZ,DANIEL ígérem több ilyen nem fog előfordulni,,, köszönöm!!!...

• GameAdmin 5

Szia.

Amit aznap este leműveltél, írtál, abból tisztára az látszódott, hogy nem is érdekelt téged se a szankció, sem az Én és a SzuperAdmin szava. Mellesleg a NonRP az folytonos volt, nagyon sokszor olyanokat csináltál / csináltatok a társaságoddal, ami nem a szerverre való, és nem csak most, hanem régebben is. Kórház melletti DM OMSZ-esként és a társai.

Az UB-t Én nem adom meg egyelőre, de pár hét, esetleg hónap után próbálkozz újra, akkor már esélyesebb vagy, főleg úgy, hogy megfogadod azt, hogy tiszta lappal kezdessz mindent és az eddigi megszokott stílusodból és tevékenységeidből vissza veszel egy jó adagot. 

Természetesen megvárom még Daniel válaszát, hogy Ő hogy dönt, elvégre még is Ő bannolt.

Edited by Martinez
  • Köszi 1

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.