Jump to content

Meszaros Rajmund--> Friendzoned admin PK

Meszaros Rajmund

Ajánlott bejegyzések

Panasztevő játékos IC neve:

Mészáros Rajmund

Panaszra tett adminisztrátor neve:

Friendzoned

Panasz oka:

Ok nélküli Jail-ek+ Igazságtalan szankciók.

Bizonyíték (videó, kép, log):

Videó, kép nincsen de logban azt irja nekem hogy "zárom a témát" meg örüljek hogy nem kapok nagyobb szankciót PM-ben az szerintem eléggé gáz egy admintol.([2019-08-07 23:02:54] [Output] : [Segítség] Friendzoned (9): Örülj neki, hogy csak 15 percet kaptál...,[2019-08-07 23:02:35] [Output] : [Segítség] Friendzoned (9): De, mivel nincs elég rá indokod, hogy megöld+főleg forgalmas helyen, témát záróm). Ha kell Ts-en szivesen elmondok mindent.

Edited by Teremtes

Tiszteletem !

Láttam a logból, hogy ölés történt, odamentem, és láttam már, hogy ez alapból forgalmas hely. Megkérdeztem OOC-n, hogy ez mi volt, és mondtátok, hogy IC beszóltatok egymásnak, és ezért öltétek meg őt. Ha IC beszóltak, az még nem ad rá elég jogot, hogy öld meg az adott embert főleg forgalmas helyen.(Elötte a barátodat is bejailoztam ilyen indokkal mert ugyan azt csinálta mint te, gondoltam nem fogod elkövetni ugyan azt a hibát.)Szerintem az a 15 perc az kevés volt, mert adhattam volna többet is, mivel az admin szabja meg az adott játékosnak a jail idejét, de gondoltam ennyi elég lesz a tanulságból.

Na következő a probléma. A csávo akit megöltem el akart engem gázolni( Gondolom ezt pont nem láttad), utánna kiszállt és lerohant engem.

Én nyertem és ezért bezártál DM-ért. Meg mi az hogy Zárod a témát PMben?

És nem ugyanezt csináltam mint a Mészáros Boti hanem védekeztem csak azt én nyertem mert több hpm volt.Szerinted mit csináljak ha nekem rohannak.

Tanulságbó???l XD. Ebből csak azt tanultam meg hogy nem szabad védekezni mert akkor DM AJ jár érte.

Edited by Meszaros Rajmund

Ha neked rohannak, akkor már alapvetően szólsz egy adminnak, mivel már forgalmas helyen van, ezért ilyen verekedésnek nem kéne elkezdődnie, hanem mondjuk elmenni egy közeli sikátorba, és ott lerendezni. Azért írtám, hogy záróm témát, mert gondoltam abba hagyod a folyamatos pm spammelgetést, nem ám hogy örülnél, hogy ennyi percet kaptál, mert ezért többet is adhattom volna.

Mint érintett és az eset szemtanúja, hozzászólnék a témához. Nem feltétlenül értem ezt a felvetést, hogy nyilvános helyen ha neked rontanak miért kéne adminnak szólni? IC vitából alakult ki az egész (tudomásom szerint a srác aki el akarta ütni Rajmundot a másik pár illetővel volt). Mivel IC vitából alakult ki a helyzet ezért az ember maga dönti el, hogy hogyan kezeli a helyzetet. Való életben is előfordul nyilvános helyen való verekedés, sőt a nagy részük nyílvános helyen történik. Ez alapján, minek után ez egy RP szerver úgy kell cselekednünk mint való életben. Így is lett. Az én szempontomból rosszúl járt el az Admin több irányból megközelítve is. Ezek pedig az alábbiak: DM-ért rakta AJ-ba Rajmundot. A DM=indokolatlan gyilkolás. Mint ahogyan az feljebb is látható nem volt indokolatlan az eset.

A nyilvános hely se volt jogos ugyanis való életben is vannak ilyen esetek, ez leginkább a rendvédelem dolga.

Mivel az esetben a másik fél próbálta meg elgázolni Rajmundot, ezért igazából ők követtek el szabályszegést. Ez pedig a Drive By. Az Admin ezeket a tényeket figyelembe nem véve osztotta a jogtalan szankciót és hagyta büntetlenül tovább játszani a szabályszegő játékosokat.

Edited by Meszaros Nimrod
Helyesírás.

Sziasztok, a PK-t én bírálom.

Kedves Rajmund ,mint ahogy azt már Friendzoned is említette ,ha egy játékost találsz aki nem a szerver szabályzatának megfelelően játszik, akkor felkeresel egy adminisztártort és nem NonRPv-vel válaszolsz a NonRP-re.

A mai napon is több ilyen eset is előfordult veletek, úgy gondolom ennek értelmében teljesen egyértelmű ,hogy Friendzoned helyesen járt el az ügyben.

A Panasz jogtalan következmények nélkül zárom.

• Brody locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.