Jump to content

Oroszko Adam - Solntsevskaya Bratva [Orosz Maffia] Pályázat

Igor Slawa

Ajánlott bejegyzések

OOC Önéletrajz:

Sziasztok! Először is bemutatkoznék, 18 éves vagyok Andrisnak hívnak. Középsuliba járok azon belül

is OKJ szakképesítésen vagyok. Logisztikát tanulok, és ezen belül is szeretnék a későbbiekben

elhelyezkedni. 

Szabadidőmben gépezni, edzeni, haverokkal lógni szoktam leginkább.  

Régóta játszom az MTA-val körülbelül 4-5 éve, ezek közt természetesen voltak kisebb nagyobb

kihagyásaim. A szerveren több haverommal is játszom akiket élőbe is ismerek, nagyon szeretjük ezt a

szervert, csak a játékos számot hiányoljuk de reméljük a későbbiekben ez változik.

Mióta Rp-zek?

4-5 éve rp-zek, már jártam egy pár szerveren amelyeket nem neveznék meg, az eleje óta

nagyon komolyan gondolom az rp szervereket, mivel nagyon bele tudom élni magam.

Játszott perceim:

18404 perc.

UCP:

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=866K_pkiv_g_s.png

IC Önéletrajz:

Oroszko Adam vagyok 1993. Szeptember 11-én születtem San Fierroi kórházban. A szüleim tisztes munkát végző emberek voltak.

Édesanyám kórházba dolgozott ápolónőként, édesapám pedig a rendőrségnél dolgozott. Édesapámra nagyon felnéztem ezért mindig is rendőr akartam lenni

tudtam hogy az egy nekem való szakma. Így is lett miután elvégeztem a rendőr iskolát 2013-ban. Ezek után hamar fel is vettek a rendőrséghez ahol

sokáig tevékenykedtem pontosan 2017-ig. A rendőri pályán itt viszont véget ért mivel egy rosszul irányzott lővés végett vetett egy ártatlan civil életének

amiért persze én voltam a hibás, szerencsémre sikerült eltűnőm egy illegális körökben mozgó férfi segítségével. Mondani se kell ezek után kerültem bele

csak a durva dolgokba, Oroszországban, azon belül is Moszkvában mozogtunk. A tevékenységünk nagyon elterjedt, így új placcot kellett találnunk a biznisznek, 

ami jelenleg Los Santos területén van ki alakulóba...

Frakció Neve,Felépítése,Rangok,Alleaderek,Leaderek:

Frakció neve: Solntsevskaya Bratva

Akiket hoznék a frakcióba: 

Leader - Adam Jang/Adam Oroszko - Igor Slawa (Új név)

Al leader - Thomas Jang/Thomas Peterson - Alekszej Slawa (Új név)

Al leader - Jessica Jang - Jessica Slawa (Új név)

Brigadier - Wu Jang - Oleg Slawa (Új név)

Rangok: Byki - Autószerelő, ő nincs beavatva a szervezet foglalkozásaiba.

Shestyorka - Beavatott tag viszont még csak kisebb feladatokat láthat el, pl:. Sofőrködés, fontos szállítmányok őrzése.

Boyevik - Olyan személy akikben a vezetők megbíznak, neki komolyabb feladatot is adhatnak és a kis főnök jobb keze is egyben.

Brigadier - Ő egy kisebb vezetőnek számít már, rá kötelesek hallgatni az alatta lévő tagok, a szállítmányok beszerzését le vezetheti, illetve kisebb akciókat is.

Sovietnik - Ő a főnök "jobbkeze". Szinte mindenért ő felel. A Főnök teljes mértékben megbízik benne. 

Pakhan - Mint a neve is mutatja ő a maffia feje emellett legrégebbi tagja a családnak, mindenki felnéz rá, mindenkinek tisztelnie kell őt.

Alap szavak amelyeket kötelező lenne használni az rp színesítése miatt:

Privet! - Szia!

Da! - Igen!

Nyet! - Nem!

Spasibo! - Köszönöm!

Pozhaluysta! - Szívesen!

Izvinite! - Sajnálom!

Ostorozhno! - Vigyázz!

Igényelt frakció járművek:  

- 2db Mercedes G65 AMG

- 2db M5 E60

- 1db Mercedes Benz 280SE

Céljaim a frakcióval kapcsolatban:

Minnél több rp szituációt szeretnék, a játékosokkal és a többi frakcióval. Olyanokra gondolok hogy az egyik bandával egy komolyabb szövetséget létrehozni és

egymást kisegíteni, illetve a bandások kapnának több feladatot a maffiától amit ha elvégeznek fizetünk érte. El szeretném éni hogy a  frakció tagok szépen és színesen rpzenek, az újakat megpróbálnánk felkarolni és segíteni őket. Nem kizárt hogy a legál frakciókat is bevonnánk több rp szituációba de ezeket még a jövőre bíznám. És ami a legfontosabb egy jó hangulatú közösség kialakítása.

Miért válasszatok engem?

Régóta szeretnék ezen a szerveren egy saját frakciót de sajnos még nem volt rá lehetőségem. Úgy gondolom hogy megfelelnék egy frakció elvezetéséhez, mivel régóta rpzek, és jónak gondolom a vezetési képességeimet.

Milyen tapasztalataid vannak leaderség terén?

Ezen a szerveren még nem voltam leader viszont más szerveren vezettem illegál frakciót amit úgy gondolok jól is ment. 

Amilyen frakciókba jártam itt:

- 2x Rendőrség

- Mentős

Skinek,képek?

A régi Orosz maffiás skineket tartanám meg, illetve a HQ is tökéletesen megfelelne számomra.

https://imgur.com/a/j1tN3yT

Edited by Oroszko Adam
  • Like 3

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.