Igor Slawa Létrehozva: Augusztus 24, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 24, 2020 (módosított) OOC Önéletrajz: Sziasztok! Először is bemutatkoznék, 18 éves vagyok Andrisnak hívnak. Középsuliba járok azon belül is OKJ szakképesítésen vagyok. Logisztikát tanulok, és ezen belül is szeretnék a későbbiekben elhelyezkedni. Szabadidőmben gépezni, edzeni, haverokkal lógni szoktam leginkább. Régóta játszom az MTA-val körülbelül 4-5 éve, ezek közt természetesen voltak kisebb nagyobb kihagyásaim. A szerveren több haverommal is játszom akiket élőbe is ismerek, nagyon szeretjük ezt a szervert, csak a játékos számot hiányoljuk de reméljük a későbbiekben ez változik. Mióta Rp-zek? 4-5 éve rp-zek, már jártam egy pár szerveren amelyeket nem neveznék meg, az eleje óta nagyon komolyan gondolom az rp szervereket, mivel nagyon bele tudom élni magam. Játszott perceim: 18404 perc. UCP: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=866K_pkiv_g_s.png IC Önéletrajz: Oroszko Adam vagyok 1993. Szeptember 11-én születtem San Fierroi kórházban. A szüleim tisztes munkát végző emberek voltak. Édesanyám kórházba dolgozott ápolónőként, édesapám pedig a rendőrségnél dolgozott. Édesapámra nagyon felnéztem ezért mindig is rendőr akartam lenni tudtam hogy az egy nekem való szakma. Így is lett miután elvégeztem a rendőr iskolát 2013-ban. Ezek után hamar fel is vettek a rendőrséghez ahol sokáig tevékenykedtem pontosan 2017-ig. A rendőri pályán itt viszont véget ért mivel egy rosszul irányzott lővés végett vetett egy ártatlan civil életének amiért persze én voltam a hibás, szerencsémre sikerült eltűnőm egy illegális körökben mozgó férfi segítségével. Mondani se kell ezek után kerültem bele csak a durva dolgokba, Oroszországban, azon belül is Moszkvában mozogtunk. A tevékenységünk nagyon elterjedt, így új placcot kellett találnunk a biznisznek, ami jelenleg Los Santos területén van ki alakulóba... Frakció Neve,Felépítése,Rangok,Alleaderek,Leaderek: Frakció neve: Solntsevskaya Bratva Akiket hoznék a frakcióba: Leader - Adam Jang/Adam Oroszko - Igor Slawa (Új név) Al leader - Thomas Jang/Thomas Peterson - Alekszej Slawa (Új név) Al leader - Jessica Jang - Jessica Slawa (Új név) Brigadier - Wu Jang - Oleg Slawa (Új név) Rangok: Byki - Autószerelő, ő nincs beavatva a szervezet foglalkozásaiba. Shestyorka - Beavatott tag viszont még csak kisebb feladatokat láthat el, pl:. Sofőrködés, fontos szállítmányok őrzése. Boyevik - Olyan személy akikben a vezetők megbíznak, neki komolyabb feladatot is adhatnak és a kis főnök jobb keze is egyben. Brigadier - Ő egy kisebb vezetőnek számít már, rá kötelesek hallgatni az alatta lévő tagok, a szállítmányok beszerzését le vezetheti, illetve kisebb akciókat is. Sovietnik - Ő a főnök "jobbkeze". Szinte mindenért ő felel. A Főnök teljes mértékben megbízik benne. Pakhan - Mint a neve is mutatja ő a maffia feje emellett legrégebbi tagja a családnak, mindenki felnéz rá, mindenkinek tisztelnie kell őt. Alap szavak amelyeket kötelező lenne használni az rp színesítése miatt: Privet! - Szia! Da! - Igen! Nyet! - Nem! Spasibo! - Köszönöm! Pozhaluysta! - Szívesen! Izvinite! - Sajnálom! Ostorozhno! - Vigyázz! Igényelt frakció járművek: - 2db Mercedes G65 AMG - 2db M5 E60 - 1db Mercedes Benz 280SE Céljaim a frakcióval kapcsolatban: Minnél több rp szituációt szeretnék, a játékosokkal és a többi frakcióval. Olyanokra gondolok hogy az egyik bandával egy komolyabb szövetséget létrehozni és egymást kisegíteni, illetve a bandások kapnának több feladatot a maffiától amit ha elvégeznek fizetünk érte. El szeretném éni hogy a frakció tagok szépen és színesen rpzenek, az újakat megpróbálnánk felkarolni és segíteni őket. Nem kizárt hogy a legál frakciókat is bevonnánk több rp szituációba de ezeket még a jövőre bíznám. És ami a legfontosabb egy jó hangulatú közösség kialakítása. Miért válasszatok engem? Régóta szeretnék ezen a szerveren egy saját frakciót de sajnos még nem volt rá lehetőségem. Úgy gondolom hogy megfelelnék egy frakció elvezetéséhez, mivel régóta rpzek, és jónak gondolom a vezetési képességeimet. Milyen tapasztalataid vannak leaderség terén? Ezen a szerveren még nem voltam leader viszont más szerveren vezettem illegál frakciót amit úgy gondolok jól is ment. Amilyen frakciókba jártam itt: - 2x Rendőrség - Mentős Skinek,képek? A régi Orosz maffiás skineket tartanám meg, illetve a HQ is tökéletesen megfelelne számomra. https://imgur.com/a/j1tN3yT Edited Augusztus 25, 2020 by Oroszko Adam 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Russel Witt//Kuglóf Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 Szia! Nekem tetszik a pályázatod, az UCP-d is ragyog a játszott perceidhez képest. A formázással is meg vagyok elédedve! Egy hibácska van (lásd: Alap szavak, net!) Tudtommal Nyet lenne és nem Net! De nekem tetszik, TÁMOGATOM! 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Igor Slawa Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 Köszönöm szépen a kedves szavakat, a hibára rá kerestem a civil betűk miatt kérdéses de javítottam nyet-re. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Aiden Patel Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 Szia! Szerintem királyul megirtad ezt a lapot, bár helyenként kicsit furi a formázás Támogatom 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Walker Laura Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 Nagyon jo lett király.Sok sikert! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Alekszej Slawa Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 (módosított) A lapot szépen megírtad, a vezetési képességeidben nem látok hibát. TÁMOGATOM Edited Augusztus 25, 2020 by Thomas Peterson 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jaroslav Slawa Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 Rövid, célirányos, szépen megfogalmazott. Támogatom. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kasem Zhulati Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 Hali, szerintem is fasza lett a lap, megérdemeled, szerintem jó leader lennél! Támogatom. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Shade Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 Abszolút támogatom, kell az ilyesfajta maffia RP a szerverre! Hajrá, sok sikert. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Augusztus 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 26, 2020 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj.: Tegyünk egy próbát egy TS meghallgatáson. Az alábbi időpontokban várunk TS-en: 2020.08.27. 16:30 vagy 2020.08.28. 15:00 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések