Jump to content

Thomas Peterson Adminsegéd jelentkezése.

Alekszej Slawa

Ajánlott bejegyzések

Magamról

Sziasztok, Tamás vagyok 19 éves Budapestről. Jelenleg OKJ-s tanulmányaimat kezdem. Közgazdaságtant tanulok és később is ebben az irányban tervezem a jövőmet.A Suli mellet van bőven időm a játékra is. Jelenleg gépírást is tanulok ezért eléggé gyorsan és helyesen gépelek. Szabadidőmet leginkább a játékkal, a haverjaimmal és a barátnőmmel töltöm. Jövőben egyetemre készülök ugyan  így közgazász vonalon. Eléggé céltudatos embernek tartom magam illetve a kitartásomra is elég büszke vagyok. A szerveren kb 2 hete játszok újra eléggé aktívan. RP szervereken kb 3éve játszom. Ez a szerver eléggé megfogott főleg a társaság és az RP- színvonala. Ts-en is napi szinten aktív vagyok. Voltam már AS illetve Admin más szervereken ebből adódóan van tapasztalatom. 

Magamról a játékban

Kb 2 hete kezdtem el játszani a szerveren újra egy pár hónapos kihagyás után. Rendelkezem egy Bugatti Divo típusú autóval és némi készpénzzel. Jelenleg a Triád tagja vagyok, de haverokkal egy már leadtuk egy új maffia pályázatát. Hosszú távon tervezek a szerveren szóval remélem ez a lista még bővül majd.

A frakciómon belül úgy érzem, hogy jól teljesítek és erre vagyok a  játékban a legbüszkébb. 

Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!

3db Admin jailom van. 16178 játszott percre. 

https://imgur.com/a/Bny864w

Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!

Nincsen bannom a szerveren.

https://imgur.com/a/Bny864w

Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata?: Alaposan fejtsd ki.

Admin feladata

Admin feladat a játékosok segítése, a játékban adódott gondok/bajok megoldása, a szabályok betartatása illetve a játékosok tájékoztatása.

A problémák higgadt, pártatlan megoldása.

Adminsegéd feladata

Adminsegéd feladata a játékosok kisebb kérdéseinek megválaszolása, az adminok tehermentesítése, kapcsolattartás az adminokkal.

Aktivitási idő.

Napi 3-4-5 Óra, hétvégén több.

Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki.

A csapatmunka nagyon fontos tud lenni főleg egy admin team-ben muszáj együtt dolgozni a siker érdekében, nem lehet mindent egyedül megoldani. Az aminsegédek feladatköréhe hozzá tartozik, hogy csapatban dolgozzon az aminokkal. A csapatmunka nélkülözhetetlen mint az életben úgy itt a játékban is. 

Miért pont téged válasszunk?

Teher alatt is tudok sőt szeretek dolgozni ebből adódik, hogy a teherbírásom elég magas illetve a tűrőképességem szinte határtalan. Segítőkész embernek tartom magam aki mindig próbál a tőle telhető legpontosabb segítséget adni. Mint említettem eléggé gyorsan és helyesen gépelek tanulmányaimból adódóan. Voltam már néhány szerveren AS illetve admin is, illetve itt is voltam néhány hónappal ezelőtt AS ezért gondolom, hogy megfelelnék a feladatra.

Miért jelentkeztél adminsegédnek?

Azért jelentkeztem adminsegédnek mert, úgy érzem, hogy így segíthetem a szervert a fejlődésben és természetemből adódóan szeretek segíteni.

Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum)

Céltudatosság

Segítőkészség

Önfegyelem 

Önuralom

Memória 

őszinteség 

Türelem 

Negatív tulajdonságok.: (4 minimum)

Túlzott őszinteség

Szigorúság

(Kisebb)Pesszimizmus 

Eléggé válogatós vagyok

Edited by Thomas Peterson

Szia! A lapod nagyon tetszik, viszont vihetnél bele egy kis színt, hogy átláthatóbb legyen, illetve betűtípusokat. Amint láttam a lapodban, elég korrekt embernek tartalak így a lapről nézve. Nagyon éretten, és jól állsz hozzá a dolgokhoz. Adminjailjeid se volt olyan sok a perceidhez képest. Ez egy TÁMOGATOM!

• Köszi 1

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2020.08.27.-én 18:00-kor vagy  2020.08.28.-én 16:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező.

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.