GameAdmin 5 Martinez Létrehozva: Augusztus 25, 2020 GameAdmin 5 Megosztás Létrehozva: Augusztus 25, 2020 Az én ötletem az lenne, hogy lehetne egyedi vagy akár csak más célkereszteket behozni a szerverre. Többszöri tapasztalat során állapítottam meg, hogy ez a célkereszt néha tud pontatlan lenni, vagy bármi ilyesmi. Ha tudna mindenki egy saját maga választott, akár összerakott célkeresztet használni, az szerintem sokakat megkönnyítene a lövöldözésben is. Mellesleg ez sok játékban így működik. Ha egyedi a célkereszted, jobban tudsz tapasztalni dolgokat azzal kapcsoaltban. 4 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Aiden Patel Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 Király lenne, támogató 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 Ezen az ötleten rengetegszer töprengtem, és ugyan így vagyok vele én is. Támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 Haló! Adogatós az ötlet. Néha megesik mikor pontatlan. Szóval TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések