Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

Rádió.

Martinez

Ajánlott bejegyzések

• GameAdmin 5

A rádió zenéinek frissitése vagy egyedibbé tétele. Sok csatornát le lehetne cserélni esetleg másra, illetve a rádióban jó lenne, ha nem mindig ugyan azok a zenék játszódnának, hanem valami új is bekerülne. Lehetne akár élő rádió, ahol azt tudjuk hallgatni, ami IRL is van, illetve lehetne egy egyedi / saját csatorna vagy playlist is, ahol az általunk kiválasztott / betett zenék mennének. 

• Like 2

• Tulajdonos
Idézet

rádióban jó lenne, ha nem mindig ugyan azok a zenék játszódnának

Hát ezt beszéld meg a rádiók műsorvezetőjével. :D

Idézet

Lehetne akár élő rádió, ahol azt tudjuk hallgatni, ami IRL is van

Ezek mind internetes rádiók, tehát azt hallod pl. a rádió1-en, ami megy a rádió1-en.

Idézet

illetve lehetne egy egyedi / saját csatorna vagy playlist is, ahol az általunk kiválasztott / betett zenék mennének. 

Nem megoldható MTA-ban, youtube linkek beillesztése a funok elkerülése végett pedig nem lesz.

Idézet

Sok csatornát le lehetne cserélni esetleg másra

Írjatok internetes rádió neveket, amiket hallgatnátok, és bekerülhet.

• GameAdmin 5

Rádió 1-et nem nagyon szoktam hallgatni alapvetően, az nem tudom, hogy hogy működik, de jó tudni, hogy élő :D 

Az RP-s szerepem / beosztásom miatt leginkább a Rap Rádiót mondom itt, vagy akár Old School és a Hip-Hop adók. Nem tudom, hogy velem vagy a hallásommal van-e a baj, de szerintem azok már nem élők, hanem egy playlistről megy és ismétlődik, amit meg jó lenne cserélni. Persze ha az is élő, vagy nem így van, akkor bocs :P 

• Like 1

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.