GameAdmin 5 Martinez Létrehozva: Augusztus 25, 2020 GameAdmin 5 Megosztás Létrehozva: Augusztus 25, 2020 A rádió zenéinek frissitése vagy egyedibbé tétele. Sok csatornát le lehetne cserélni esetleg másra, illetve a rádióban jó lenne, ha nem mindig ugyan azok a zenék játszódnának, hanem valami új is bekerülne. Lehetne akár élő rádió, ahol azt tudjuk hallgatni, ami IRL is van, illetve lehetne egy egyedi / saját csatorna vagy playlist is, ahol az általunk kiválasztott / betett zenék mennének. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 Volt már egy hasonló ötlet, amivel egyetértettem, illetve támogattam. Szerintem hasznos lenne ez a rádiós ötlet. Támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 26, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 26, 2020 Idézet rádióban jó lenne, ha nem mindig ugyan azok a zenék játszódnának Hát ezt beszéld meg a rádiók műsorvezetőjével. Idézet Lehetne akár élő rádió, ahol azt tudjuk hallgatni, ami IRL is van Ezek mind internetes rádiók, tehát azt hallod pl. a rádió1-en, ami megy a rádió1-en. Idézet illetve lehetne egy egyedi / saját csatorna vagy playlist is, ahol az általunk kiválasztott / betett zenék mennének. Nem megoldható MTA-ban, youtube linkek beillesztése a funok elkerülése végett pedig nem lesz. Idézet Sok csatornát le lehetne cserélni esetleg másra Írjatok internetes rádió neveket, amiket hallgatnátok, és bekerülhet. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Augusztus 26, 2020 Author GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 26, 2020 Rádió 1-et nem nagyon szoktam hallgatni alapvetően, az nem tudom, hogy hogy működik, de jó tudni, hogy élő Az RP-s szerepem / beosztásom miatt leginkább a Rap Rádiót mondom itt, vagy akár Old School és a Hip-Hop adók. Nem tudom, hogy velem vagy a hallásommal van-e a baj, de szerintem azok már nem élők, hanem egy playlistről megy és ismétlődik, amit meg jó lenne cserélni. Persze ha az is élő, vagy nem így van, akkor bocs 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 26, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 26, 2020 Mindegyik rádió élő netrádió, azt viszont nem tudom, hogy éppen melyiknél hogyan játsszák le a zenéket. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Augusztus 28, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 28, 2020 Én szívesen hallgatnám ezeket : -Hot 108 Jamz -Uk top 40 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések