Reece Bates Létrehozva: Augusztus 26, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 26, 2020 Panasztevő játékos IC neve: -Dean Packer- Panaszra tett adminisztrátor neve: -Saky- Panasz oka: -Nem bugoltattam és kaptam a jailt ˇˇ- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://pastebin.com/7GpvDDwr Ahogy én elnézem a szabályzatot nincs benne hogy ne lehessen guggolva menni Az ugrálásról meg: 3dbot ugráltam első:Be ugrottam a hajóra (Nincs nálam akkor még semmi) második: Fel akartam ugrani a konténerre de mellé ugrottam Harmadik: felugrottam a konténerre és kaptam a jailt- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Wilbur Elias Hozzászólva: Augusztus 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 26, 2020 (módosított) Szia, mikor is engem felkerestél discordon leírtam, hogy jelen állás szerint mi is van. De, mindegy is, várom a szankciót osztó adminisztrátor válaszát. Edited Augusztus 26, 2020 by Saky Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Augusztus 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 26, 2020 Szia! Végignéztem az esetet, egész végig guggoltál. Hiába nincs benne a szabályzatban, hogy szabad-e végig guggolni, miközben a fegyverhajót lootolod, sétálva kell haladnod. - Tilos a hajón futni (séta animmal sem engedélyezett), illetve ugrással gyorsabban haladni. ↳(Mivel IC egy nehéz táska van rajtad, amiben a ládák tartalma van.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Augusztus 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 26, 2020 Sziasztok ! A PK-t én fogom bírálni ! Mivel nem tudod bizonyítani valóban, hogy bugoltattál, az-az bizonyíték hiányában a panaszt jogtalannak ítélem. Z/H ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések