Gregor2003 Létrehozva: Augusztus 27, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 27, 2020 IC/InGame neved: < Tyzee N Junior > A ban időpontja: < 2020.08.03 > A ban oka: < Admin minősítés. > A ban időtartama: < 15 év. > Admin neve, aki bannolt: < Mark > Miért szeretnéd az unbant? < Elősször is cső mindenkinek! Nos szóval az elején kezdem, ugye Cripsben vagyok a szerveren. Aztán ugye a Frakció leaderünk AJ-t kapott. Kiment asszem kajálni, és ezért Mark kickelte, én erre írtam neki egy PM-et hogy mivan vele talán V3-on érzi-e magát? És én ezt megbántam sokat RP-ztem a srácokkal a szerón, nem voltam olyan idegállapotban, és sajnos ezt Markon fejeztem ki amit nem kellett volna. Ezelőtt se AJ-m se összetűzésem sem volt egy Adminnal sem a szerveren. Szeretnék vissza menni RP-zgetni. Aztán ennyi. Peace annak aki elolvasta.:) > 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marco Cravis Hozzászólva: Augusztus 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 27, 2020 Szia! Megkaptad az UB-t, nagyobb jail esetén visszakerül! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések