Jelger Dam Létrehozva: Augusztus 28, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 28, 2020 Na halika! Nekem az az ötletem lenne,hogy lehetne egy olyan új ablakrendszer amit te saját magad állíthatsz. Gondolok erre mikor ha sötétített egy kocsi hátsó/az összes oldali üvege és mondjuk rpzel hogy cigizel akkor simán lehúznád az első 2 ablakot és hátul meg fenn maradna. Szóval röviden tömören saját magad tudd állítani az ablakokat és ne csak az F1 el tudd lehúzni az összeset. Ui:Köszönöm hogy elolvastad a kommentekben várom hogy mivel lehetne még bővíteni az ötletemen! 5 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
weedy Hozzászólva: Augusztus 29, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 29, 2020 Sok emberrablás//túszejtéshez hasznos lenne. TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tyler Clark Hozzászólva: Szeptember 4, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 4, 2020 Szerintem is jó lenne!! Támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 20, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 20, 2020 Bekerült. Zárom. 1 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések