Doug Lokhart Létrehozva: Augusztus 29, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 29, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? < Gergő > Hány éves vagy? < 17 > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < 1-2 óra > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Nem voltam > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < Mert izgalmasnak látom. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Nem > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Gergő vagyok 17 éves. Szabad időmben rp-zek, videót nézek. Hobbim a biciklizés.> Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < https://imgur.com/E7CxCuF > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? <https://imgur.com/E7CxCuF > IC Rész Jelentkező neve: < Ifj. Doug Lokhart > Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos, 1999 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Szűsz Mariann > Jelentkező apjának neve: < Doug Lokhart > Előző munkahelye(i): < olajfinomító > Rendelkezel jogosítvánnyal? < nem > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < A csapatmunka nagyon fontos mert ha fegyveres támadás van akkor kell magad mellé valaki hogy segítsen. Rádiózásnál is valaki kell mert vezetés közben nem lehet rádiózni. Meg össze hozza a társaságot a csapat munka > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Anyukám Magyar, apukám amerikai volt. Mikor megszülettem Magyarországon éltünk. Később apukám kapott Los Santosba egy jól fizető munkát. Ekkor kiköltözött az egész család. Szerencsére egy eléggé jó helyre költöztünk. Nagyon szerettem ott élni. Majd jött egy váratlan pillanat apukukám Doug Lokhart elhunyt. Először nem tudtuk hogy miben halt meg és hol. Sajnos jött az infó. Állítólag a munkahelyen ölték meg. Akkor jöttek a rendőri intézkedések. Engem is megkértek a rendőrök, hogy segítsek a nyomozásban. Tudtam is segíteni csomó minden be. Utána sajnos nem derült ki, hogy ki tehette ezt a tragédiát. És ezek után én is szerettem volna a rendőri intézkedésekben részt venni. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Augusztus 29, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 29, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elutasítjuk. ((Saját megjegyzés: követelményeknek nem felel meg; kezdésnek egy egyszerűbb frakciót próbálj ki!)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések