Igor Slawa Létrehozva: Augusztus 31, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 31, 2020 (módosított) Panasztevő játékos IC neve: -Igor Slawa / Orosz maffia tagjai is hozzá szólhatnak- Panaszra tett adminisztrátor neve: -Laci- Panasz oka: -"Jogtalan jailezés, érme 2 oldala elhagyása"- Bizonyíték (videó, kép, log): -Volt egy rp szituáció hajnal 3-kor amikoris az egyik frakció tagunkat igazoltaták, viszont fegyver volt nála. Ott voltunk a helyszínen és mondtuk a rendőrnek hogy menjen innen és hagyja békén a tagunkat. (direkt nem akartuk lelőni) Erre a rendőr beszállt a kocsiba és azzal a mozdulattal ki is szállt, elővette a sokkolót és már fogta a társunkra. Erre én fejbe lőttem amit már szerintem előtte is megtehettem volna mivel volt nálunk fegyver és egy maffiásnak szerintem ez egy elég nyomós indok hogy azt el akarja venni a rendőr. Erre az esetre kaptam egy 120 perces súlyos DM jailt, amit nem csak én de a többi magas rangú admin is jogtalannak itélt. Eleve ha a saját frakció ügyét bírálja egy admin akkor elvárnám azt játékosként hogy korrekt legyen és senki mellé se pártoljon hiszen ez lenne a dolga. Az rpről nem töltenék fel logot mivel az admin is és az rp-ben résztvevő PD-s is elismerte hogy így történt. Leültem a jailem és másnap volt fent Laci, az egyik al-leaderemmel, megkérdeztük hogy mire véljük ezt a jail, ez a beszélgetés történt. [2020-08-31 12:30:34] [Output] : [PM - Tőled] Laci (3): szia feltudnal jönni ts re egy kicsit. [2020-08-31 12:30:52] [Output] : [Segítség] Laci (3): Szia, attól függ milyen ügyben. [2020-08-31 12:31:45] [Output] : [PM - Tőled] Laci (3): a 120 perces dm jail ügyben [2020-08-31 12:32:18] [Output] : [Segítség] Laci (3): Szerintem minden egyértelmű. Odamentetek, és normális indok nélkül megöltetek egy rendőrt. [2020-08-31 12:33:00] [Output] : [PM - Tőled] Laci (3): gyere fel ts re megse halgattál senkit laci [2020-08-31 12:33:12] [Output] : [PM - Tőled] Laci (3): érme két oldala igaz ? [2020-08-31 12:33:32] [Output] : [Segítség] Laci (3): Nem, mivel egyértelmű a szituáció. De ha szeretnéd, itt mond el, miért ölted meg a rendőrt? [2020-08-31 12:33:51] [Output] : [PM - Tőled] Laci (3): tp ide pls ooc had irjam [2020-08-31 12:34:14] [Output] : [Segítség] Laci (3): Ide, pm-be, dolgom van most ne haragudj. [2020-08-31 12:34:48] [Output] : [PM - Tőled] Laci (3): eggyik maffia tagunkat igazoltatta a pali mentünk tankolni láttam déli utan ott all [2020-08-31 12:35:20] [Output] : [PM - Tőled] Laci (3): utanna odamentünk kérdeztem a rendörtöl mit csinal (leader autoval egyedül kadét) [2020-08-31 12:35:34] [Output] : [PM - Tőled] Laci (3): beszalt a kocsiba mondtam neki menjen el [2020-08-31 12:35:58] [Output] : [PM - Tőled] Laci (3): arre rá kiszált elövette a sokkolót ráfogta az igorra ö meg fejbe löttel [2020-08-31 12:36:22] [Output] : [PM - Tőled] Laci (3): a"sulyos dm " 120 perces jail jogtalan ezálta. [2020-08-31 12:36:27] [Output] : [Segítség] Laci (3): Röviden, milyen indokotok volt őt megölni? [2020-08-31 12:36:41] [Output] : [Segítség] Laci (3): Majd én eldöntöm, ha nem bánod. [2020-08-31 12:36:42] [Output] : [PM - Tőled] Laci (3): sokkolót fogott az eggyik MAFFIA tagra [2020-08-31 12:36:52] [Output] : [PM - Tőled] Laci (3): MAFFIA [2020-08-31 12:37:23] [Output] : [Segítség] Laci (3): És? Ilyen esetben mindegy, hogy maffiás-e vagy sem. Ennyi erővel bandás is csinálhatná ezt. [2020-08-31 12:37:41] [Output] : [PM - Tőled] Laci (3): kérlek mond el mit kellet volna tennie ? 12:38:09] [Output] : [Segítség] Laci (3): Normálisan RP-zni, hogyh a már öltök, legyen RP előzménye. [2020-08-31 12:38:17] [Output] : [Segítség] Laci (3): *hogyha [2020-08-31 12:38:41] [Output] : [PM - Tőled] Laci (3): most komolyan mit rp zek ? mikor fegyver van nála [2020-08-31 12:38:56] [Output] : [PM - Tőled] Laci (3): és fogja rám a sokkolót ? [2020-08-31 12:39:22] [Output] : [Segítség] Laci (3): Miért fogta rád, azt nem mondtad el. [2020-08-31 12:39:24] [Output] : [PM - Tőled] Laci (3): önvédelem le lett löve ennyi. [2020-08-31 12:39:34] [Output] : [Segítség] Laci (3): Önvédelemből nem fejbe lősz... Kicsit hosszú a log de nem nyúlok hozzá hiszen az log hamisítás lenne, illetve még itt hagynék egy pds discordjárol képet csak úgy mellékesen. https://imgur.com/a/Wxh7ND6 (Oleg Boris- Kadét) Hamár a PD leaderről van szó megemlítenék még egy-kettő dolgot, inaktív a pd, nem dutyznak be, nem rpznek semmit, úgy csomiztak ki atm rablás közbe hogy semmi rpt nem írtak. Szerintem ezen változtatni kéne hiszen egy szervernek a legfontosabb a frakciója a rendőrség, ha ők nincs akkor az illegál se tud működni. Edited Augusztus 31, 2020 by Igor Slawa 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Augusztus 31, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2020 (módosított) Sziasztok! Mivel az OROSZ MAFFIA tagjai hozzászólhatnak @Igor Slawa-által, akkor írom amit gondolok erről. Na most mivel alapjáraton a szituáció az volt, hogy az egyik maffia tagra sokkolót fogott [Rántott] a rendőr a kocsiból [kiszállás után], úgy, hogy a másik maffia tag vele volt, és volt náluk ILLEGÁL alapjáraton. Ez nem történt olyan forgalmas helyen se, hiszen déli mellett voltak.. Az illegál alapjáraton 1 OK amiért lelőheti, de még itt volt más dolog is.. Még pedig Maffiások, többen voltak, és ÖNVÉDELEM történt. Kezdjük ott, hogy elsőnek le se akarták lőni, csak amiután ez megtörtént, hogy sokkolót rántott a rendőr.. Nem értem ebbe mi a súlyos DM... És illedelmesebb lett volna ha az ügyet más intézi mivel @Laci a PD-nek a FőLeadere, így könnyebben is ad a saját frakciójának igazat... Én nem vagyok senki ellen viszont a jailt azt nem értem... És az érme 2 oldala viszont ELMARADT! A másik dolog pedig az, hogy nézze végig a maffiás, hogy az egyik tagját beviszik? vagy mi? nem is értem.. https://imgur.com/a/Wxh7ND6 Ez a kép meg undorító dolog, hogy ilyet kiír az a zsaru akivel PONT az eset történt. @Oleg Boris Edited Augusztus 31, 2020 by Ryko Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Augusztus 31, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2020 (módosított) Sziasztok! Ismét elmondom, hogy szerintem miért számít ez DM-nek. (utólag belegondolva a súlyos jelző túlzás, kicsit "túltgondoltam" ezt) Röviden: nem voltál olyan helyzetben, amikor nem volt más választásod, mint az ölés. Ebben a szituációban simán kivitelezhető lett volna bármi más is, gondolok én egy menekülésre, esetleg egy figyelemelterelésre, vagy bármi ilyesmi. Az, hogy igazoltatnak, van egy kis RP előzmény (mondhatni jelentéktelen), és amint IC tudomást szerzel róla, hogy veszélyben lehet bizonyos illegális értéked, egyből lelövöd, az szerintem egy maffiástól - , aki rejti magát - nem elfogadható. Az érme 2 oldala jelen esetben szerintem nem volt fontos, mivel úgy ítéltem meg, hogy egyértelmű a helyzet. Az, hogy frakciótárs ügyét intéztem, jelen esetben nem döntő fontosságú, általánosítani pedig nem szép dolog. Én is mondhatnám azt, hogy Ryko is védi a frakciótársait (de nem állítom). Mellékesen, a bandások is ezt csinálják mostanság, és részükről sincs ez rendben teljesen. Egyébként lenne egy kérdésem, ami Oleg részéről is felmerült. Hol mondták neked a frakciótársaid, hogy jönni kéne? Amit kaptam tőle log, nem láttam semmi rádiózást, vagy bármi ilyesmit. lásd: https://cdn.discordapp.com/attachments/568437895950761985/749426632514600980/unknown.png Amit Oleg kiírt állapotjelzésnek Discordra, az tényleg illetlen, ez tény. Edited Augusztus 31, 2020 by Laci *miért számít ez DM-ek - javítva 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Augusztus 31, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2020 (módosított) Hát egy kicsit valóban túl gondoltad... Még egyszer elmondom, hogy SENKI mellett nem állok, csak leírtam a véleményemet, mellesleg mindenki hibázik, nincs olyan ember aki nem. Hogy lett volna más választása amikor ha bármilyen dolgokat akartak volna csinálni a rendőr lesokkolta volna? És volt náluk érték.. EZ IC ügy. De igen is fontos, meghallgatni mind a kettő felet, akármilyen ügyről van szó. Nem védem a frakitársakat, még mindig csak a véleményemet írtam le. Egyébként lenne egy kérdésem, ami Oleg részéről is felmerült. Hol mondták neked a frakciótársaid, hogy jönni kéne? Amit kaptam tőle log, nem láttam semmi rádiózást, vagy bármi ilyesmit. lásd: https://cdn.discordapp.com/attachments/568437895950761985/749426632514600980/unknown.png Ott voltak tankolni. Edited Augusztus 31, 2020 by Ryko Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Augusztus 31, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2020 (módosított) Látom, Ryko, erről az álláspontunk nem egyzik, de ez szerintem rendben van. Részemről nem számít RP-snek az, mikor bármiféle fegyver van nálad, és mikor már a kezében a rendőrnek a sokkoló, és egyből megöli ezért. Idézet Még pedig Maffiások, többen voltak, és ÖNVÉDELEM történt. Amennyiben többen voltak, még azt sem mondhatják, hogy 1 kadét ellen nehéz dolguk lett volna bármiféle egyéb útra terelni az RP szituációt. Amennyiben 1 rendőr és 1 maffiás néz szembe egymással, talán még érthető is, hogy lelőtte. Az önvédelem szerintem azt takarja, hogynem egyből fejbelövi az adott rendőrt, inkább csak animba sebzi. Ilyenkor még nem következik be a halál, viszont RP-zni még lehet, amennyiben ez történt volna, majd utána meghal Oleg, már az sem lett volna szerintem DM, mivel az animmal együttjáróan halt volna meg, nem pedig szándékosan. Itt azon van a hangsúly, hogy elég oka volt-e megölni Oleget azért, mert ő maffiás, akinél illegális dolgok voltak. Amennyiben jól tudom, akkor lehetett volna megölni a zsarut, amennyiben nem volt alternatív megoldás. Jelen esetben pedig volt más út, a fenti bejegyzés, miszerint többen voltak 1 ellen, pluszba alátámasztja ezt. (Rendben, amennyiben tényleg így történt, az MG gyanúja már nem áll fent, de ez jelen esetben lényegtelen.) Viszont 1 valamit szeretnék kérni, mégpedig azt, hogy a vádlott ne bújjon Ryko háta mögé, inkább Igor írja le a saját gondolatait. (semmi rosszindulat) A másik pedig egy kérdés lenne, amire szépen kérlek, őszintén válaszolj @Igor Slawa! Jelen RP szituációban neked az anyagiak vagy az RP volt a fontosabb? Szerintem jobban járunk, hogyha megvárjuk, míg egy felettesem dönt ez ügyben. Amennyiben az adott felettesem is neked/nektek ad igazat, akkor rendben van, elismerem hogy helytelenül cselekedtem, előre is elnézést kérek érte! Ui.: Lehet, hogy ezt rosszul tudom, de vannak olyan helyzetek, amikor az én döntésem, hogy meghallgatom-e mindkét felet. Jelen esetben úgy láttam, hogy nincs szükség arra, hogy meghallgassam a másik "bajtársat", mivel körvonalazódott a helyzet teljesen bennem azután, miután kaptam a panaszt Oleg részéről. Edited Augusztus 31, 2020 by Laci UI 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Augusztus 31, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2020 (módosított) Ui.: Lehet, hogy ezt rosszul tudom, de vannak olyan helyzetek, amikor az én döntésem, hogy meghallgatom-e mindkét felet. Jelen esetben úgy láttam, hogy nincs szükség arra, hogy meghallgassam a másik "bajtársat", mivel körvonalazódott a helyzet teljesen bennem azután, miután kaptam a panaszt Oleg részéről. Akkor is meg kellett volna hallgatni a másik felet is. Mit RP-zen? Amikor ráfogta a sokkolót többen voltak a maffiások, a PD-s srác még szólni is tudott volna a többieknek, és ha animba lövi, annak halál lesz a vége, ha nem akkor pedig már + 1 Pont a PD-nek mert tudja, hogy kik lőtték le, a kocsit megjegyzi, rendszám stb.. nem DM volt SZERINTEM. MG nem volt, az tény. És egyébként nem mondtam, hogy rosszul döntöttél, csak a látásformánk nem ugyanaz. De igen @Igor Slawa válaszát is várjuk meg. https://imgur.com/a/Wxh7ND6 Viszont remélem ehhez is hozzá fog szólni a bíráló! Edited Augusztus 31, 2020 by Ryko Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Igor Slawa Hozzászólva: Augusztus 31, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2020 (módosított) A lelővésről azt gondolom hogy nem szeretek nyomot hagyni így ha megölöm biztosan nem lesz infójuk rólam, ha van konkrét kérdés akkor hallgatom és válaszolok rá. Edited Augusztus 31, 2020 by Igor Slawa Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Augusztus 31, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2020 Nekem van egy kérdésem, amit fentebb le is írtam... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Igor Slawa Hozzászólva: Augusztus 31, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2020 Abba az RP szituációban nem láttam mást megoldást, ennyi erővel várhattam volna addig még elviszi a rendőr kockáztatva a fegyvereket, szerintem itt nem az a kérdés hogy mi volt fontosabb mert nem függ össze a kettő. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Augusztus 31, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2020 Nem az volt a kérdésem, hogy meddig láttál esélyt arra, hogy húzd az időt. Engem az érdekel, hogy az adott RP szituációkor melyik volt az elsődleges szempont: az RP minősége és mennyisége; az értékek védelme? Engem ez érdekel. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Igor Slawa Hozzászólva: Augusztus 31, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2020 Szerintem a részemről megvolt az megfelelő rp, onnantól az érték védelme fontosabb. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Augusztus 31, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2020 Tehát szerinted először RP-zni kell, miután ez megvolt, onnantól ez már nem fontos, mondhatni, lényegtelen? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Augusztus 31, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2020 Nyilván minden illegálos vigyáz az értékeire. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Igor Slawa Hozzászólva: Augusztus 31, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2020 Probálod kiforgatni a szavaimat, itt arról van szó hogy volt egy Rp amit úgy gondolok rendesen csináltunk, nyilván fontos a fegyverek jó léte mivel értéke van meg idő van benne. Itt senki nem állított döntés elé hogy mit válasszak de ha annyira választ szeretnél rá itt ebbe a szituációba a fegyver volt az első. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jaroslav Slawa Hozzászólva: Szeptember 1, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 1, 2020 Én nem értem hogyan jött ez a döntés.Annyit füznék hozzá énse láttam más lehetőséget abban a helyzetben.Menekülésre nem volt lehetőség hisz sokkolót rántott a pds. Nem vagyok a hosszabb rp szituációk ellen. Szívesen rpzek a rendőrökkel is , semmi akadálya.Csak ne legyen fokozott ellenőrzés minden áldott nap.Mihelyt megállit a rendőr az az első hogy megmotoz.Nem nagyon tudok aemmit tenni abban a helyzetben miután megmotoz.látja fegyver van nála ő is fegyvert fog elővenni.Természetesen elszoktam menekülni a rendörség elöl.De mikor már egy maffiatagot félreállitottak és a sokkolót is elővette a rendőr nem kérdés mit cselekszek reflexből.Nemhiszem hogy megvárta volna amig ^leírom ^ az rp met.Hirtelen kellet cselekedni abban a helyzetben nem láttunk más kiutat.Sajnalom ha neked ez egy ilyen szankciót ért.Mellesleg abban az időpontban se én se senki aki ott tartózkodott a rp szitóációnál nem volt ott amikor kiosztottad a szankciót.A pds fél elmondása szerint jártál el minket senki nem kérdezett... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 1, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 1, 2020 Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy jutottatok el ahhoz a szituációhoz, hogy a rendőr meg akart titeket motozni illetve sokkolót fog rátok? Ha egyszerűen haladtál/haladtatok valamerre járművel, majd közúti ellenőrzést akart a rendőrség végrehajtani, tehát megaphonenal felszólított, hogy húzódj félre, miért nem állt fenn a menekülés lehetősége már akkor? Hol történt az egész eset? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jaroslav Slawa Hozzászólva: Szeptember 1, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 1, 2020 szia Peter.Az esetre akkor értem már oda amikor félreállitották a maffia tagunkat.Tartottam a déli benzinkut fele és megláttam hogy egy rendör igazoltat egy jármüvet.Elhaladva mellete megláttam a maffia tagunkat aki már ott állt a rendörrel szemben.Megáltam és felszolitottam hogy menyjen el igy is tett eleinte beszált az autóba. erre 3 másodpercre gondolt eggyet kiszált az autóból és a sokkolót elövéve rászegezte Igor Slawara aki erre fejeblötte.Az este a Déli benzinkut mögötti utcában történt. https://imgur.com/z15NiZE Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Szeptember 1, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 1, 2020 18 órája , Igor Slawa said: Ott voltunk a helyszínen és mondtuk a rendőrnek hogy menjen innen és hagyja békén a tagunkat. (direkt nem akartuk lelőni) Erre a rendőr beszállt a kocsiba és azzal a mozdulattal ki is szállt, elővette a sokkolót és már fogta a társunkra. Erre én fejbe lőttem amit már szerintem előtte is megtehettem volna mivel volt nálunk fegyver és egy maffiásnak szerintem ez egy elég nyomós indok hogy azt el akarja venni a rendőr. a log szerint ez nem így nézett ki, hanem így: A logban az látszik, hogy fegyvert rántasz, majd pedig a rendőr előveszi a sokkolót. (igen, előveheti ilyenkor a sokkolót) Tehát az látszik, hogy indítékod volt arra (mondhatni: le akartad lőni), hogy megöld a rendőrt. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Igor Slawa Hozzászólva: Szeptember 1, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 1, 2020 Igen elővettem a Tec-9-t de azt eddig se tagadtam így nem értem ezzel a problémát, ameddig nem vett elő sokkolót nem lőttem rá, és nem is tartottam rá. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Szeptember 1, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 1, 2020 @Igor Slawa Te azt állítod, hogy először a PD-s vett elő fegyvert (sokkolót). A log szerint mindketten csak egyszer vettetek elő fegyvert. Másrészről PD-s előtt miért veszed elő a fegyvert, amikor a maffiás rejti kilétét, pláne egy rendőr előtt? Nekem egyre jobban sántít az, amit te állítasz. (semmi rosszindulat, őszinteségből írom) @Jaroslav Slawa Kérlek, olvasd vissza a PK-t, itt leírtam azokat a részemről, amiket most kifogásoltál (pl. Titeket nem hallgattalak meg a szankcionálás alkalmával). @Peter Hicks Mostanság bevett szokás az illegális frakcióknál, hogyha illegális dolgok vannak náluk, nem menekülnek, hanem mikor lebuknak egy esetleges motozás miatt, a saját butaságuk miatt megölnek egy rendvédelem területén tevékenykedő személyt. Ez szerintem nincs rendben, ami miatt adminchaten is “sírtam” párszor. A lebukás pillanatáig rengeteg útra lehet terelni az RP útját, de ezzel legtöbbször nem élnek az illegálosok. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 1, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 1, 2020 Tehát ahogy a logban is látszik, előkerült először a tec9 majd amiatt elővette a rendőr a sokkolót. Vagyis ez helyett simán lett volna lehetőség a menekülésre is, és főleg nem egy város közepén legyilkolni egy rendvédelmist. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Igor Slawa Hozzászólva: Szeptember 1, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 1, 2020 Nem állítottam ezt idézem ezt írtam: "ameddig nem vett elő sokkolót nem lőttem rá, és nem is tartottam rá." A saját butaságunk az hogy így is kis kaliberrel járkálunk amikor tehetjük de valamivel meg kell hogy védjük magunkat. Egyékbént IC ügy hogy lebuktattok-e vagy sem. Ott az NNI erre kéne használni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Szeptember 1, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 1, 2020 Amennyiben az NNI meg van szüntetve, akkor nem tudjuk használni... Szerintem ezt itt zárjuk le, és várjuk meg a bírálást, és lesz ahogy lesz. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Igor Slawa Hozzászólva: Szeptember 1, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 1, 2020 @Peter Hicks Nem engem igazoltattak jelen helyzetben, a fegyvert azért vettem elő hogy a rendőr el menjen és hagyja a tagunkat, erre ő be ült, illetve ki is szállt és elővette a sokkolót, itt lőttem le. Esetlegesen annyit tudtam volna még húzni az rpt hogy megvárom még valakit le sokkol és akkor ölöm meg. Azért szerintem az illegáltól se várhatják el hogy mindent tűrjön vagy akkor legyen a szabályzatba erre egy konkrét pont. De szerintem ha erősítenék a rendőrséget és változtatnának a módszereiken nem nagyon fordulna ilyen elő. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 1, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 1, 2020 Én azt se értem, hogy indokolatlanul minek jártok fegyverrel, amire nincs engedély, gondolom nem épp egy akcióra tartottatok. Egy maffia "rejtőzködik", ahogy ezt már Laci is leírta, nem pedig a déli mellett lő fejbe egy rendőrt, lett volna lehetőség a menekülésre. Amelyik illegális frakció tagjának, vagy civilnek DM lesz az első dolga egy igazoltatás során, mert valamilyen illegális tárgy van nála, az számíthat a DM adminjailre. Laci jailjét jogosnak tartom, azonban @Laci szeretnélek figyelmeztetni, hogy legközelebb mindkét oldalt hallgasd végig egy ilyen esetnél, a következőnél, ha ez elmarad, hibapontban részesülsz. Valamint beszélgess el a rendőrrel, aki Discord státuszban frakciót minősített, őt szankcionálom a szerveren adminjail formájában. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések