Tyler Clark Létrehozva: Szeptember 1, 2020 Megosztás Létrehozva: Szeptember 1, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? < Vásárhelyi Tomi > Hány éves vagy? < 13 > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < 5 óra minimum abból 4 ha kell 5 frakiba > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Igen voltam:2X Taxi,Piru,Triád,OMSZ,Grove Street > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < Mostanában elkezdtem érdeklődni az ORFK fraki iránt. Valamikor kevés az Aktív rendőr és ez az illegálosoknak rossz. Nekem tetszik a fraki és elég sokat lennék aktív. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen mind a 2-vel > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Vásárhelyi Tominak hívnak,13 éves vagyok. Erdélyben élek,Szatmárnémetiben. Most megyek hetedik osztályba. A kedvenc sportom a Kosár azt űzöm több mint 2 éve. A hobbim a Freestyle rollerezés. Május óta RP-zek a Nexten meg az egész MTA-ban. Most míg a Grove Leadere voltam eléggé Nonos voltam,de szerintem jobb vagyok és tanultam a hibáimból amit remélem bizonyítani is tudok! > Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < https://kepkuldes.com/image/Zpe95y > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < https://kepkuldes.com/image/ZpeHZ4 > IC Rész Jelentkező neve: < Jacob Hamilton > Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santosi korház,1998 június 5 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Sarah Smith > Jelentkező apjának neve: < Jack Hamilton > Előző munkahelye(i): < Buszsofőr > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < A Csapatmunka szerintem nagyon fontos. A kollégákkal egy jó baráti kapcsolat is létre jöhet. Példának felhozom hogy miért fontos a csapatmunka: Egy ügyet hamarabb befejezel mint magadban. Egy lövöldözésre ha kimész több esélyed van csapatban.> Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Jacob Hamiltonak hívnak,22 éves vagyok. A Los Santosi Korházban születtem 1998 június 5. Az iskolában 12 osztállyal végeztem,az egyetemet is kijártam. Eddig Buszsofőrnek dolgoztam Los Santos bel és külvárosában. Jelenleg a családommal élek,feleségem és 1 lányommal. A Feleségem Szakács a lányom pedig 2 hónapos. Az apukám Jack Katona tiszt volt,egy háborúban hunyt el. Anyukám Sarah Rendőr Fő Kapitány volt ő még él de már nem dolgozik. Azért szeretnék Rendőr lenni mert anyukám is az volt és nagyon tetszik. Nagyon sok benne az akció amit szeretek. Szeretek szaladni,vezetni és úszni. 2 éve van Jogosítványom. > Edited Szeptember 1, 2020 by Jacob Hamilton Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Szeptember 1, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 1, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elfogadjuk. ((Megjegyzés: Várunk TeamSpeak 3-on meghallgatásra az alábbi időpontok valamelyikén: 2020.09.05. 19.00 vagy 2020.09.06. 17.00.)) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések