Flerox Gaming Létrehozva: Szeptember 2, 2020 Megosztás Létrehozva: Szeptember 2, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? < Feit Csaba > Hány éves vagy? < 17éves > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < 10óra > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Voltam: See v2:Rendörség/Rise Mta Orfk és Maffia > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < Nagyon Szeretek rendört rp-zni,mert nagyon beletudom élni magam a szerepembe. És szeretnék uj embereket megismerni. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < igen rendelkezem. > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < 17éves vagyok. Szorgalmas kedves srác,aki jelenleg rendvédelmet tanul egy mezőturi szakiskola és gimnáziumában. szeretek sportolni azon belül is a Kajak-Kenu a sportom. Vannak tulajdonságaim jók és rosszak mint mindenkinek egyaránt.Higgadt vagyok,de ha valami nagyon bosszant akkor nagyon ideges tudok lenni arra a személyre/dologokra. Szeretek csapatban dolgozni feltéve ha a csapatból mindenki kiveszi a részét. > Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < 0AJ-m van Mert még nem csináltam olyat hogy aj-be rakjanak. > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < 0 bannom van mivel mielött felmegyek egy szerverre mindig elolvasom a szabályzatot > IC Rész Jelentkező neve: < Hill Joe > Jelentkező születési helye, ideje: < 1988.12.02. Washington. > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Hill Andrea > Jelentkező apjának neve: < Gründvald Felix > Előző munkahelye(i): < Olaj Finomitó > Rendelkezel jogosítvánnyal? < igen > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < Szeretek csapatban dolgozni.Bár ugy gondolom hogy nem kell egy csapat ahoz hogy elvégezem a munkámat,van mikor egyedülis megoldom. De jó ha van melletünk egy olyan csapat ami ha gondvan azonal otvan és segit. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Hill Joe vagyok, egy washingtoni állampolgár. Kosárlabda sportoló. Nem régiben érkeztem a városba,hogy felvegyem államporgálságom. 1988.12.02.án születem Washingtonban. Anyukám leánykori neve:Hill Andrea Apukám neve:Gründvald Felix. Egy másik városban voltam rendörségi helikopter pilóta,és ezredes egyben. Iskolai végzetségeim:Egyetem diploma Rendvédelmi Szakon. Állandó betegsége:nincs. Jelenlegi álampolgársága: NextGaming Ciy > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Szeptember 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 2, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elutasítjuk. ((Saját megjegyzés: Amíg még annyit nem teszel meg, hogy fórumon beállítod az IG-neved, addig felejtsd el ; Amennyiben rendvédelem terén tanulsz, hogyan tudsz a frakcióra 10 órát szánni?)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések