Jump to content

Jaroslav Slawa adminsegédnek jelentkezése

Ajánlott bejegyzések

Magamról:

Sziasztok, Rolandnak hívnak 17 éves vagyok és Nyíregyházán élek. Jelenleg Középiskolában tanulok és autószerelőnek tanulok. Később szeretnék egyetemre menni mérnöknek. Suli mellett bőven van időm játszani is.

Szabadidőmet leginkább a barátaimmal és a családommal töltöm.Nemrég lett meg a jogosítványom és azóta rengeteget vezetek, ez a szenvedélyem. Rp szervereken kb. 2-3 éve játszom.

A NextGamingen 1,5 hónapja játszom.Ez a szerver eléggé megfogott mivel a haverjaim idecsábítottak. Próbálunk színvonalas rp-t képviselni a szerveren. Ts-en napi szinten aktív vagyok.

Több szerveren is megfordultam rp karrierem során, több helyen voltam frakció leader is, illetve adminsegéd is voltam.

A játékban:

Kb egy hónapja kezdtem el játszani a szerveren. Rendelkezem egy bmw m5 E60 típusú járművel és némi pénzzel. Jelenleg az Orosz Maffia Al-Leadereként tevékenykedek a szerveren. A szerver nagyin megtetszett véleményem szerint magas az rp színvonal, amely miatt a szerveren jól érzem magam és szívesen játszok szinte minden nap. A Maffiában fontos szerepet töltök be és erre büszke vagyok.

Admin Jailjaim:

Nincs admin jailom. Egy vitás eset volt de meg lett beszélve.
https://imgur.com/UnG0s4B

Bannok:

Nincs bannom.

https://imgur.com/6KIOGci

Admin/Adminsegéd feladatköre 

Az Adminok feladata a szabályzat betartatása, a playerek gondjainak megoldása, a játékosok tájékoztatása, pártatlan döntéshozatal.

Az Adminsegédek feladata a játékosok kisebb kérdésének megválaszolása, példamutatás, és az adminok segítése.

Az aktivitásom:

Napi 5-6 óra attól függően mennyi időt vagyok suliba.Hétvégente akár 8 óra naponta.

Csapatmunka:

Vannak olyan problémák amelyeket nem lehet egyedül megoldani, ilyenkor nagyon jól tud jönni ha áll mögötted egy csapat aki segíthet. 

Én személy szerint szeretek csapatban dolgozni, de ha a helyzet úgy adja akkor egyedül is tudok dolgozni.

Miért pont téged válasszunk:

Voltam már Adminsegéd más szerveren ahol a munkámat megbecsülték és nem volt rám panasz, ezért gondolom hogy megfelelek a feladatra.

Tűrőképességem elég nagy, szinte soha sem kelek ki magamból.Segítőkész embernek tarom magamat,szeretek embereknek segíteni.

Miért jelentkeztem adminsegédnek:

Célom:Az új játékosok segítése,a szerver népszerűségének növelése.

Személyiségemnél fogva szeretek segíteni.

Negatív tulajdonságaim:

Szigorúság 

Kíváncsi

Szókimondó 

Nem tűröm a hazugságot 

Pozitív tulajdonságaim:

Türelem

Alaposság

Kedvesség 

Segítőkész 

Edited by Jaroslav Slawa

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.