Jaroslav Slawa Létrehozva: Szeptember 2, 2020 Megosztás Létrehozva: Szeptember 2, 2020 (módosított) Magamról: Sziasztok, Rolandnak hívnak 17 éves vagyok és Nyíregyházán élek. Jelenleg Középiskolában tanulok és autószerelőnek tanulok. Később szeretnék egyetemre menni mérnöknek. Suli mellett bőven van időm játszani is. Szabadidőmet leginkább a barátaimmal és a családommal töltöm.Nemrég lett meg a jogosítványom és azóta rengeteget vezetek, ez a szenvedélyem. Rp szervereken kb. 2-3 éve játszom. A NextGamingen 1,5 hónapja játszom.Ez a szerver eléggé megfogott mivel a haverjaim idecsábítottak. Próbálunk színvonalas rp-t képviselni a szerveren. Ts-en napi szinten aktív vagyok. Több szerveren is megfordultam rp karrierem során, több helyen voltam frakció leader is, illetve adminsegéd is voltam. A játékban: Kb egy hónapja kezdtem el játszani a szerveren. Rendelkezem egy bmw m5 E60 típusú járművel és némi pénzzel. Jelenleg az Orosz Maffia Al-Leadereként tevékenykedek a szerveren. A szerver nagyin megtetszett véleményem szerint magas az rp színvonal, amely miatt a szerveren jól érzem magam és szívesen játszok szinte minden nap. A Maffiában fontos szerepet töltök be és erre büszke vagyok. Admin Jailjaim: Nincs admin jailom. Egy vitás eset volt de meg lett beszélve. https://imgur.com/UnG0s4B Bannok: Nincs bannom. https://imgur.com/6KIOGci Admin/Adminsegéd feladatköre Az Adminok feladata a szabályzat betartatása, a playerek gondjainak megoldása, a játékosok tájékoztatása, pártatlan döntéshozatal. Az Adminsegédek feladata a játékosok kisebb kérdésének megválaszolása, példamutatás, és az adminok segítése. Az aktivitásom: Napi 5-6 óra attól függően mennyi időt vagyok suliba.Hétvégente akár 8 óra naponta. Csapatmunka: Vannak olyan problémák amelyeket nem lehet egyedül megoldani, ilyenkor nagyon jól tud jönni ha áll mögötted egy csapat aki segíthet. Én személy szerint szeretek csapatban dolgozni, de ha a helyzet úgy adja akkor egyedül is tudok dolgozni. Miért pont téged válasszunk: Voltam már Adminsegéd más szerveren ahol a munkámat megbecsülték és nem volt rám panasz, ezért gondolom hogy megfelelek a feladatra. Tűrőképességem elég nagy, szinte soha sem kelek ki magamból.Segítőkész embernek tarom magamat,szeretek embereknek segíteni. Miért jelentkeztem adminsegédnek: Célom:Az új játékosok segítése,a szerver népszerűségének növelése. Személyiségemnél fogva szeretek segíteni. Negatív tulajdonságaim: Szigorúság Kíváncsi Szókimondó Nem tűröm a hazugságot Pozitív tulajdonságaim: Türelem Alaposság Kedvesség Segítőkész Edited Szeptember 2, 2020 by Jaroslav Slawa Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Szeptember 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 3, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem nyerte el a lapjának tetszése, így elutasításra került. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések