Carlos Conner Létrehozva: Szeptember 2, 2020 Megosztás Létrehozva: Szeptember 2, 2020 IC/InGame neved: < Carlos Conner(Vendel) > A ban időpontja: < 2020 .08.16. 23:50 > A ban oka: < Az egész szerver végig csomagtartózása > A ban időtartama: < 18501 nap 33 óra > Admin neve, aki bannolt: < Krist > Miért szeretnéd az unbant? Tényleg megbántam és szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől akinek ártottam. Bármilyen feltételt elfogadok csak egyszer még szeretnék játszani a szerveren. Rengeteg szerveren voltam azóta egy sem volt olyan jó mint a NextGaming. Akár utolsó esély ként is örülnék, és nem az a közösség ami ezen a szerveren van sehol sincs. De tényleg bánom egyik legrosszabb döntésem volt. Ha csak ránéztetek a lapomra azt is köszönöm. 1 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 6, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 6, 2020 600 perc adminjail fejében megadom az UB-t, utolsó eséllyel. Komolyabb probléma esetén megy vissza a ban. Az adminsegéd és admin feladatkör betöltését a továbbiakban pedig teljesen elfelejtheted. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések