Matteo Lorenzo Létrehozva: Szeptember 6, 2020 Megosztás Létrehozva: Szeptember 6, 2020 IC/InGame neved: Wiliam Colbert A ban időpontja: Agusztus 16 23:46 A ban oka: Egész szerver végig csomagtartoztatása A ban időtartama: Örök Admin neve, aki bannolt: KrisT Miért szeretnéd az unbant? Sziasztok bocsánatot szeretnek kérni mindenkitől, amit tettem az nem volt helyes. De megbántam. Szeretnék vissza menni a szerverre mert nagyon unatkozom. Nem találtam jobb szervert mert amit találtam azon a tulajok is elég sokat nonoztak. Szeretném megkapni az UB. Rengeteget játszottam a szerverrel és nem szeretném a munkám kárba vesszen. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 6, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 6, 2020 600 perc adminjail fejében megadom az UB-t, utolsó eséllyel. Komolyabb probléma esetén megy vissza a ban. Az adminsegéd és admin feladatkör betöltését a továbbiakban pedig teljesen elfelejtheted. 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések