Steven Justin Létrehozva: Szeptember 7, 2020 Megosztás Létrehozva: Szeptember 7, 2020 (módosított) Magamról.: Szép napot,Vér László a becsületes nevem, 16 életévemben vagyok jelenleg.Kint élek külföldön ezen belül Németországban 8 éve tartózkodom itt.Jelenleg az iskolát is németorzságban végzem, 10. osztályba járok.Középiskolában tanulok a 10.ossztályban.Nyelveket tanulok ezen belül sorolnám a Nemet,Francia és Angol nyelvtanulást.Nem mondhatom magamról,hogy a legjobb tanuló vagyok de ami tőlem kitelik az megteszem ez érdekében.Szabad időmet legtöbbrészt az MTA ra forditom ezen belül a NextGaming re.Régóta szerettem volna már kiprobálni ebben a közösségben az adminkodást,de itt van a lehetőség és én ezen szerertnék fogni!Hobbymnak sorolnám a bicózást,de nagyon szeretek motorozni is! Sikeresen beiratkoztam németül a motorjogsira és hála a jó istennek..gyorsan de biztosan haladok is vele és a sok tanulás meg is hozzta gyümölcsét és hiba mentesen le tettem a vizsgát! Személy szerint jófejnek tartom magam,de ha bunkózik valaki akkor énis bunkózók amit személy szerint tök jogosnak tartok! IC.: Hát kb 1-1,5 éve tartozok a szerver játékosai körébe. Kipróbáltam pár frakciót is a szerveren ezen belül:Yakuza,Crips,Piru és jelenleg Triád. Szerveren belül a legjobbnak az RP-ket találom. Nagyon jókat lehet RP-zni! Hát anyagi szempontból nem vagyok a csúcson, de erre van a munka kitalálva. Amikre büszke vagyok, hogy sok jó ember és barátot ismertem meg a szerveren. AdminJailek.: https://gyazo.com/a5a6f079e4869c8b77132dc86dcde252 Mivel kezdő voltam nem nagyon tudtam a szabályokat... Most már tisztabána vagyok stílusal és a szabályzatot teljes mértékben ismerem. BanList.: https://gyazo.com/7e89007bafbbb043b763891903b66243 Adminisztrátor feladata.: Véleményem szerint egy admin legfőbb feladata az igazságos és higgadt konfliktuskezelés és a probléma megoldás. Ebbe beletartozik a fórumon lévő Panaszkönyv, vagy IG érkezett reportok elbirálása. Harmadik fontos tényező egy admin feladatánál az, hogy a játékosokat informálja valamilyen szinten, illetve segítsen elhárítani a problémáit az adott játékosnak minden esetben és persze a szabályzat betartatása a játékosokkal. Nem tűrendő ha egy admin kivételezik a haverjaival, ezt sose néztem jó szemmel, ezért nem is tenném. Egy admin legyen higgadt, amennyire csak lehet, legyen igazságos, ne adjon se túl kevés,se túl sok aj-t, meg kell találni az arany középutat, ami az adott helyzetért jár. Az adminok feladatköréhez tartozik még a /név/ub-k elbírálása. Egy admin ne csak büntessen hanem tanítson is! Aktivitás.: Napi, 3-4 órát tudok belefektetni a szerverbe. (Jelenleg 10.000 játszott percel rendelkezem.) Csapatmunka.: Számomra a csapatmunka az adott csapat össze tartását jelképezi, ami annyit takar, hogy ennek a csoportnak együtt kell dolgoznia, akár rosszban vannak, akár jóban. Számomra a csapat szellem sokat jelent. Remekül tudok az adott csapathoz alkalmazkodni, illetve együtt dolgozni azzal. És nagyon fontos számomra a csapatban a tisztelet, illetve a csapat munka iránti elkötelezettség. Miért pont engem.: Úgy gondolom, hogy elég érett vagyok már erre a feladatra. Érett vagyok, felnőtt ember módjára viselkedem. Barátságos vagyok és nyitott az emberek felé. A konfliktusokat jól tudom kezelni és a legtöbb esetben sikerül is! Miért jelentkeztem.: Azért jelentkezem adminisztrátornak, mert szeretnék hozzáadni egy jó nagy pluszt a közösséghez. Szeretném segíteni a játékosokat és be tartatni velük a szabályzatot, elmagyarázni neki mi mire való és hogy miért nem jó valami, ami miatt pl. jailbe kerültek. Szeretném a közösségnek ezt a vonalát is megismerni, illetve összehaverkodni pár emberrel és tartozni egy jó társaságba. És még az is hozzá tartozik, hogy szeretném fenntartani a rendet a szerveren és segíteni mások játékát. Pozitívum.: -Gyors írás. -Helyes írás több nyelven. -Barátságos. -Megértő. Negatívum.: -Szigorú. -Őszinte.(Néha túlságosan is.) -Kármokodás.(Már dolgozom rajta.) -Nagyképű.(Nem mindenkivel szemben.) U.i. Remélem tetszett a lapom Köszönöm, hogy végig olvastad és kifejtetted véleményed. Edited Szeptember 12, 2020 by Steven Justin Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Carlos Conner Hozzászólva: Szeptember 12, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 12, 2020 Hali! - Pozitívumok közt írod, hogy helyesírásod van, de helyesírási hiba van benne egy pár. -Jailjeid vannak bőven és köztük vannak súlyosak. NEM TÁMOGATOM! U.I.: Hány játszott perced van? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Justin Hozzászólva: Szeptember 12, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 12, 2020 (módosított) Kedves @Carlos Conner olvasd át mit írtam oda a jailek-hez és, hogy mikor történtek. A másik a pontok közt nem kell felhozni, hogy hány játszott percem van de ha szeretnéd bele írhatom. Edited Szeptember 12, 2020 by Steven Justin Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Szeptember 12, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 12, 2020 Szerintem megérdelmelnél egy esélyt. TÁMOGATOM Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Szeptember 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 15, 2020 Kedves jelentkező! Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 2020.09.16.-én 17:00-kor vagy 2020.09.17.-én 17:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com) Megjegyzés: Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések