Jump to content

Jack Whistlewood Los Santosi Taxi pályátata!

Pjotr Motka

Ajánlott bejegyzések

Los Santos Taxitársaság

Jack Whistlewood

taxi.jpg

OOC: Csüdör Szilveszter vagyok, 16 éves, mezőgépészeti osztályba járok, mostmár 10.-ik be! Már 1 és fél éve játszom a szerveren! 36-os stintemmel illetve 63.500 Percemmel! Jelenleg próbálkoztam NonScript FK-val, de nem jött össze! Eladtam néhány dolgot, van egy Full versenyes C63AMG-m egy ladám és még egy chevrolette a kissebb dolgok tárolására! Úgy gondoltam, hogy még nem voltam elégszer frakcióba, mivel egyszer voltam taxiba, ottis 1 hétig, utána az LSAMV-nél tevékenykedtem egy 3 hétig! Az elött voltam OMSZ-ben is Főorvos rangig jutottam! PD-vel is próbálkoztam, csak a TS meghalgatáson nem tudtam a fóniákat! Más szerveren voltam Leader! SanMTA (gazdagrp) PD leader, TayMTA (kissebb RP szerver mostmár nem fut.) Ott OMSZ leader voltam! Sok tapasztalatot szereztem mindenkinél! Nem könnyű dolog Leadernek lenni, viszont a Taxi, elég kis Frakció az OMSZ, PD-hez képest! Úgy érzem eltudnám vezetni egy jó ideig!

IC: Jack Whistlewood vagyok, másfél éve jöttem a városba, 1996. július 8.-án születtem, valahól, sajonos születésem után anyám elhagyott és egy család nevelt fel! Julia Smith, és John Smith! Ők adták nekem ezt a Nevet Jack, Jack Whistlewood, a Whistlewood, onnan jött, hogy egy cigis doboz mellett voltam, aminek a márkája Whistle volt, és egy fa dobozban voltam. Innen jött a WhistleWood! Ahogy nőttem nem volt lehetőségem óvodába járni, mivel a környéken akkor még nem volt, akkor elterveztem, hogy a suliba a leggjobb tanuló leszek! 7Éves voltam, amikor San Fierroba költöztünk, egy nap, egy banda jött és kifosztotta a nevelőimet! Onnan ide, Los Santosba költöztünk, már, amit volt ide hozni, mivel a banda elvitte a bútorainkat, illetve az ékszerinket! Később beírattak iskolába és ahogy megfogadtam, én voltam a leggjobb tanuló, aztán mikor felnőttem, első munkahelyemnek a korháznál voltam, tanulóként, később emelték a rangom addig, hogy Főorvos lettem, majd a főnök leadta a munkáját, és el kellett menni, azóta sok mindennel megpróbálkoztam, de most a taxi-t szeretném kezeim alá venni! 

Rangok:

Próbaidős sofőr- Próba idős soförként 1 kerek hetet kell lenned amíg a következő rangba kerülsz! Csak lassú fuvarokat vállahat!

Sofőr- Épp a Próbaidős sofőr rangból lett kiemelve! Ő már mehet gyorsabban ha sűrgős a fuvar!

FőSofőr- Ez az az ember, aki már régóta ott van a cégnél, és rá jött a leggtöbb jó!

Telephely vezető- Ő ellenőrizi le az autókat, ha kell felméri a károkat, majd jelenti a felettesének!

Vezérigazgató (Leader)- Ő adhat rangot aki megérdemli, ő a fő főnök, ő vesz/rúg ki embereket a cégétől! Számon kérhet mindenkit, hogy ma mit csinált!

Célom: Célom, az olyan hírdetések megelőzése, hogy :"fuvar érdekel" , "Ha fuvar kell hívjon"! Itt meglesz a jó RPző csapat, nem egy Nonos bandát szeretnék összehozni! Célom, hogy a playerek vágyait telyesítsük! Akármin átmegyünk, csak hogy a célba érjünk! Szeretném bővíteni RP, illetve Leader-i tudásom is!

Miért ez a frakció?: Igazából engem megfogott a taxi, és hogy őszinte legyek, nem nagyon kell senkinek a taxi, mindenki aki megpályázta leadta. Most én ellennék evvel a frakcióval! Való életben is, mindíg csak felnéztem egy taxisra, hogy tud minden helyet, és tud rajtunk segíteni!

Szerepe: Szerintem, eléggé fontos egy taxi FK a szerveren, feljön egy alap palyer, lvl 1, kihívja a taxit, mert el szeretne menni a VHra vagy akárhová, és azt látja, hogy nincs taxis, fent van X player és abból nincs 1 taxis sem! Szóval én látom értelmét a taxitnak! Eladsz egy autót és nincs amivel vissza menj ahova szeretnél, mivel nincs taxi! De, hogy a lényegre térjek, Elszálítsuk az embereket A pontból B akár C és D pontba is!

Miért én?: Ahogy le is írtam, a szerveren nem voltam még Frakció leader, én a szervert úgy kezdtem hogy nem volt egy RP tudásom se, azt se tudtam mi az hogy "VH", "LS" , "SF" és ehez hasonló alap dolgok! (Jailek számán meg is látszik!) Most úgy érzem, hogy átlag feletti ember vagyok, és jól tudok rpzni, kb 1 hónapja játszok HL-en és még nincs 1 fajta jailom sem! Úgy gondolom, hogy van még amit fejlődni, de amit most tudok, az elég egy Taxi Leadernek! Jó a komunikációs készségem, helyesen és gyorsan tudok gépelni, persze vannak hibáim néha!

Köszönöm, hogy vetted a fáradságot végig olvasni a lapom! Nagyon örülnék, ha én lennek a Taxi leader! Szeretnék kapni egy esélyt midenkitől!

e0c2d1ea3a71036e09f7aba0953cc48056652367

• Like 1

• Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.