Thomas Venturas Létrehozva: Augusztus 8, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 8, 2019 Cortez Crime Family Alapító: Wexon Cortez Név: Csató Tamás Kor: 13 Információk: Heves megyében lakom azon belül gyöngyös melelt egy kis faluban. Sokat sportolok legfőképp focizok és bicózok, eredményeket még nem értem el a sportágakban, de ezen változtatni szeretnek. Lassan 4 éve MTAzok kisebb nagyobb szervereken. Naponta 2-4 órát tudok aktív lenni. Azért gondolom, hogy eltudnám vezetni a frakciót mivel a jól kijövök az emberekkel és van már tapasztalatom benne. Frakció felépítése:Leader :Wexon Cortez Alleader: egyik barátom A frakció tagok számát a szerveren játszó playerekhez fogom igazítani A frakció története:A család története 1967-ig visszavezethető, ekkor alapult meg. Azóta a család töretlen és elszánt, tekintélye csak nőtt és nőtt. A pénzüket eleinte a Los Santosban található luxus hoteljuk üzemeltetésével és import/export áruk fogadásával,eladásával szerezték. Ez szolgált alapul nekik az illegális kereskedelmek befektetésébe, mely a fegyverkereskedelemhez és az embercsempészetthez vezette őket. Céljuk a riválisok megfélemlítése és a fegyverkereskedelmi hálozat teljes írányítása. Célok:- Jó közösség kialakítása. -Politikai pefolyás minden téren. - Tekintély a riválisokkal szemben Ezt a frakciót válasszátok: Több éves tapasztalattal rendelkezem mint játékos, admin és frakció leader. A visszajelzések nagy részében pozítivak voltak és mindig egy jó közösséget sikerült létrehoznunk. Itt is megállnám a helyem. Frakció járművek, mappolás, skinek: Járművek:Audi RS4 1x Mercedes-Benz G500 x2 Range Rover Evoque 1x Ford E150 Lincoln Town Car Mappolás: Chiliard alatt lévő roncstelepnek kinéző lekeritett helyen. (Képet nem tudom be csatolni és azért látszik kevésnek...) Skinek: https://imgur.com/a/Sp5UCZc Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Michael Conteras Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Az előző ellet utasítva...nem értem minek kell ujraírni a 'Crime' hozzátételével... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Kevés! Szerintem írj még hozzá, és akkor talán. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések