Big Michael Létrehozva: Szeptember 12, 2020 Megosztás Létrehozva: Szeptember 12, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? Bak Bence Hány éves vagy? 16 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 8órát Jelenlegi játszott perceid száma: 14625 Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! https://kepkuldes.com/image/bOqYeY Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? taxi és omsz és Groove Street Miért ezt a frakciót választanád? szeretnék új rp szálakat kipróbálni Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? nem de dolgozok rajta de discordon tudok beszélni Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Bak Bence vagyok 16 éves középiskolába járok autószerelőnek IC Rész Jelentkező neve: Big Michael Jelentkező születési helye, ideje: 2000.03.01 Los Angeles Jelentkező anyjának leánykori neve: Big Angela Jelentkező apjának neve: Big Tom Előző munkahelye(i): Taxis Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) nagyon segítőkész és motiváló vagyok és szeretek csapatba dolgozni Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Big Michael vagyok 20 éves néger szeretem az autókat. Segítőkész és motiváló vagyok. Szüleim a háborúban meghaltak. A törvényt és a szabályokat betartom. Voltam Taxis imádtam jó volt a csapatmunka. Voltam Mentős szuper volt. Szeretnék egy Új irányt kipróbálni. Remélem megfelelek. És Újúlt erővel kezdhetem az Új munkámat. Tiszteletadó vagyok, Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? igen igen 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marco Cravis Hozzászólva: Szeptember 14, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 14, 2020 Kedves jelentkező! Lapod nem nyerte el a vezetőség tetszését, így elutasításra került! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések