Jump to content

Michael Conteras jelentkezése az LS-AMV-hez.

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Dávid-
Hány éves vagy?
- 14-
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 3-4óra-
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< Igen,legtöbbet  szerelő / vontató, illegális frakciók,rendőrség>

Miért ezt a frakciót választanád?

< Mivel szeretnék jó közzösségben RP-zni,emellet fejleszteni az rp kézségemet >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< Igen. >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
< Sziasztok. Dávidnak hívnak 14 éves vagyok. Szeretek focizni,kosarazni. A Jővőben informatika téren akarok elhelyezkedni,emiatt sok időt töltök a számítógép előtt. Kedvenc zenészeim: MiyaGI, Mr Busta,Killakikitt,TIRPA.>

IC Rész

Jelentkező neve:
- Michael Conteras -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- 1995.08.10,Los Santos Medical Center -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Jessica Bonnano -
 Jelentkező apjának neve:
-  Franklin Conteras  -
 Előző munkahelye(i):
- Los Santos vízimentő őrség-
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- Elengedhetetlen egy jó közösséghez. Mindenki tudja hogy mit kell csinálnia és mikor. Nem megy mindenki a feje után. Nincs szétszórság. Ehez fontos a jó precizitás. -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- Szép Napot. Michael Conteras vagyok. 1995.08.10-én láttam meg a napvilágot Los Santosban. Gyerekkoromban sokat voltunk kint az utcán,vagy a futbal pályán. Volt egy testvérem Carlos,de őt sajna sohasem ismerhettem meg. Nem voltunk a leggazdagabb család,de soha nem volt olyan,hogyha mondtam valamit azt nem kaptam meg. 14éves koromban az iskolában édesanyám felhívta a tanárnőt,hogy elvinne engem az iskolából,mivel édesapámat bevitték a kórházba. A kórházban vártunk 3órát...aztán 5órát...a végére 10órát... Amikor bezárt a kórház látogatási ideje,emiatt haza kellet mennünk. Másnap visszamentünk...vártunk...majd kijött az orvos...és elhívta édesanyámat...Édesanyám sírva jött vissza,majd így szól hozzám: Fiam,nincs többé apa...most mondta az orvos hogy meghalt... Onnantól kezdve kissé rosszabul ment a háztartás,mivel egyedül voltam otthon,édesanyám dolgozott hogy étel legyen az asztalon. Sajnálatos módon nekem is elkellet mennem dolgozni nyáron. Először füvet vágtam,utánna autót takarítottam. Majd betöltöttem a 18éves koromat. Kerestem hogy hova kéne mennem dolgozni..majd az interneten rámírt egy úr,hogy látta hogy keresek munkát. Mint kiderült,ő autószerelő volt,és segédet keresett magához. Először nem nagyon akartam elmenni,mivel alig értettem az autószereléshez...de visszagondoltam édesapámra,majd édesanyámra,és a gyermekkoromra,hogy édesanyám mit meg nem adott azért hogy legyen étel. Emiatt pár nap gondolkozás után,igent mondtam. Elhívott a garázsához,majd elkezdtük a munkát. Nehezen,de megértettem hogy mi és hogy van az autószerelés terén. Emiatt felajánlotta az úr,hogyha elvégzem az iskolát,és lesz papírom hogy autószerelői iskolát végeztem,akkor sokkal többet is tud ajánlani. Emiatt elvégeztem az iskolát. Nagy boldogan visszamentem az úrhoz,de ő lelombozott hogy sajna betelt a hely,de kifizeti az utolsó munkámat. Majd a kezembe nyomott 10.000dollárt,hogy segítsek édesanyámon. Ebből édesapámnak a sírját is rendbe tettük,és édesanyámnak is maradt még,amivel megfizettem azt,amit egész gyerekkoromba tett velem. Hát,így kerültem az autószerelés világába. Később megtudtam hogy ez az úr,volt Los Santos leggazdagabb embere. -

•  

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.