Jessica Daniel Létrehozva: Szeptember 13, 2020 Megosztás Létrehozva: Szeptember 13, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? Fodor Csaba Hány éves vagy? 14 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? Hát az 1-2 meg van minden második héten meg hétvégenként. (családi problémák miatt) Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? Voltam leginkább Voice Rp-n de voltam sok szerveren Pd-s Rise Mta az egyik. Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? Amiatt mivel elegem van abból hogy folyamatosan rabolnak stb stb. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Rendelkezem Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Hát Fodor Csaba az Irl nevem. Sokat szoktam biciklizni, Fps játékokkal és Rp játékokkal játszani. Van most egy barátnőm akivel 1 hónapja vagyunk együtt. Szülei elváltak bla bla bla..... Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? 0 ezen a szerveren (dc küldöm majd) Hány bannod van(képpel bizonyítva)? 0 ezen a szerveren (dc küldöm majd) IC Rész Jelentkező neve: Jessica Daniel Jelentkező születési helye, ideje: San Fierro 1986.03.27 Jelentkező anyjának leánykori neve: Jessica Streicher Jelentkező apjának neve: Marius Daniel Előző munkahelye(i): Olaj szállító Rendelkezel jogosítvánnyal? Igen rendelkezem Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Az leginkább hogy anélkül semmi nem lesz. Az nélkül mindenki meghal meg minden ilyesmi. Ha nincsen olyan akkor nem lehet mentést csinálni. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Jessica Daniel 1986.03.27-én San Fierro városban született meg. Iskoláit La Venturasban végezte el majd el ment Vice City-be a rendőri iskolába. Utána vissza ment San Fierroba majd ott megtanult vezetni és ott szolgált 1 évet. Utána át ment a katonasághoz ezzel együtt ott 2 évet volt. Utána ki lépett és megismerte első szerelmét David Wilhelm-et. Vele együtt élt 1 évig majd megkérték a kezét és még az nap megölték David-et. Emiatt fel esküdött hogy megbosszulja elkapja azt az embert aki ezt tette. Utána el ment autó kereskedőnek. Ott tengette éveit és elérkezett a jelenbe. Most jelenleg olajszállító és ott dolgozik 3 éve. Van egy motorja és egy Dodge Ram-ja. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Justin Hozzászólva: Szeptember 13, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 13, 2020 Szia kedves Csabi. Én a helyedben bővítenék és kidolgoznám rendesen mivel ez a lap nagy részben nem fog senkit megfogni.... Egy két szót kijavítánék a helyedben mivel szerintem majd a jövőben sem így fogsz a munkahelyeden bemutatkozni. Ahol megadott mondat szám van oda annyit is írj vagy többet. NEM TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Szeptember 13, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 13, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elutasítjuk! Indoklás, megjegyzés: Nem felel meg a követelményeknek Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések