Jump to content

Jessica Daniel jelentkezik Rendőrségbe

Jessica Daniel

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
Fodor Csaba
Hány éves vagy?
14
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
Hát az 1-2 meg van minden második héten meg hétvégenként. (családi problémák miatt)
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
Voltam leginkább Voice Rp-n de voltam sok szerveren Pd-s Rise Mta az egyik.

Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni?

Amiatt mivel elegem van abból hogy folyamatosan rabolnak stb stb.
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
Rendelkezem
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
Hát Fodor Csaba az Irl nevem. Sokat szoktam biciklizni, Fps játékokkal és Rp játékokkal játszani. Van most egy barátnőm akivel 1 hónapja vagyunk együtt. Szülei elváltak bla bla bla.....

Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)?
0 ezen a szerveren (dc küldöm majd)

Hány bannod van(képpel bizonyítva)?
0 ezen a szerveren (dc küldöm majd)

IC Rész

Jelentkező neve:
Jessica Daniel
 Jelentkező születési helye, ideje:
San Fierro 1986.03.27
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
Jessica Streicher
 Jelentkező apjának neve:
Marius Daniel
 Előző munkahelye(i):

Olaj szállító

Rendelkezel jogosítvánnyal?
Igen rendelkezem
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
Az leginkább hogy anélkül semmi nem lesz. Az nélkül mindenki meghal meg minden ilyesmi. Ha nincsen olyan akkor nem lehet mentést csinálni.
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
Jessica Daniel 1986.03.27-én San Fierro városban született meg. Iskoláit La Venturasban végezte el majd el ment Vice City-be a rendőri iskolába. Utána vissza ment San Fierroba majd ott megtanult vezetni és ott szolgált 1 évet. Utána át ment a katonasághoz ezzel együtt ott 2 évet volt. Utána ki lépett és megismerte első szerelmét David Wilhelm-et. Vele együtt élt 1 évig majd megkérték a kezét és még az nap megölték David-et. Emiatt fel esküdött hogy megbosszulja elkapja azt az embert aki ezt tette. Utána el ment autó kereskedőnek. Ott tengette éveit és elérkezett a jelenbe. Most jelenleg olajszállító és ott dolgozik 3 éve. Van egy motorja és egy Dodge Ram-ja.

Szia kedves Csabi. Én a helyedben bővítenék és kidolgoznám rendesen mivel ez a lap nagy részben nem fog senkit megfogni.... Egy két szót kijavítánék a helyedben mivel szerintem majd a jövőben sem így fogsz a munkahelyeden bemutatkozni.  Ahol megadott mondat szám van oda annyit is írj vagy többet. NEM TÁMOGATOM! 

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.