Nagy László Létrehozva: Szeptember 17, 2020 Megosztás Létrehozva: Szeptember 17, 2020 OOC RÉSZ Hogy hívnak? Hencz Kristóf Mikor születtél? 2007. szept. Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) 3-4 óra Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? (Ezen a szerveren) Piru Bloods, PD, Mara Salvatrucha, OMSZ, Solntsevskaja Bratva Miért ezt a frakciót választottad? Azért, mert ki szeretném próbálni, milyen az új vezetőséggel üldözni a bűnt. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) Igen Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) Sziasztok! Kristóf vagyok. Szeretek kosarazni, focizni, rengeteg zenét hallgatok. Szabadidőmben RP-zni szoktam (általában Nextgaming-en) és a barátaimmal hülyülni. Hetedikes tanuló vagyok. Általában jó eredményekkel szoktam hazajönni. Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) <blockquote class="imgur-embed-pub" lang="en" data-id="a/ltNZF5f" ><a href="//imgur.com/a/ltNZF5f">UCP</a></blockquote><script async src="//s.imgur.com/min/embed.js" charset="utf-8"></script> <blockquote class="imgur-embed-pub" lang="en" data-id="a/b1yftLl" ><a href="//imgur.com/a/b1yftLl">Játszott percek</a></blockquote><script async src="//s.imgur.com/min/embed.js" charset="utf-8"></script> IC Rész Jelentkező neve: Ryan Wilson Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos, 1999 Jelentkező anyjának leánykori neve: Nagy Mária Jelentkező apjának neve: Jake Wilson Előző munkahelye(i): úttisztító, farmer segéd, buszsöfőr, olajszállító Rendelkezel jogosítvánnyal? igen Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) Szerintem az életben nagyon fontos a csapatmunka. A csapatmunka nélkül nem nagyon menne a rendőrség sem. Sokkal könnyebb úgy dolgozni, hogy mindenki együttműködik/ a csapatmunka résztvevői. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Los Santos-ban, 1999-ben születtem. Utána kiköltöztem a családommal Magyarországra. Utána visszaköltöztünk Los Santos-ba. Sajnos nem sokkal később le lett lőve anyánk, apánk. Így mi magunkra lettünk hagyva. Először próbáltam megtartani hidegvéremet, de utána nagyon rászoktam a drogokra, italokra. Egy időben sikerült leszoknom és rendőr lettem, de utána is nagyon súlyos problémákkal küszködtem. Szerencsére mára sikerült leszoknom minden káros italról, drogról. Elgondolkoztam azon, hogy rendőrnek kéne menni. Nagyon vonzott ez a munka újból, mert testvéreim is itt dolgoznak, meg amúgy is, miért ne kaphatnám el azokat, akik lelőtték szüleimet vagy ehhez hasonló bűnözők? 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Willis Hozzászólva: Szeptember 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 17, 2020 (módosított) Jól fogalmazott önéletrajz és mivel nincs benne helyesírási hiba. TÁMOGATOM! Edited Szeptember 17, 2020 by Henry Wilson 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Nagy László Hozzászólva: Szeptember 17, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 17, 2020 2 perce, Henry Wilson said: a jól fogalmazott önéletrajz és mivel nincs benne helyesírási hiba. TÁMOGATOM! Köszönöm szépen! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Szeptember 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 17, 2020 (módosított) Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! A meghallgatás időpontja: 2020.09.18., 19:00 vagy 2020. 09. 21., 18:30 Edited Szeptember 17, 2020 by Laci Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések