Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

Matteo Lorenzo-La Cosa Nostra

Matteo Lorenzo

Ajánlott bejegyzések

th?id=OIP.nfNtypFgySlTvfmKsR4iDQHaC3&pid=Api&P=0&w=416&h=161

OOC önéletrajz:

Sziasztok,  András vagyok, 13 éves  októberben töltöm a 14 évet, Pápán születtem és Pápateszéren élek.
Most mentem  a 8. osztályba és  a tervem Erdész mérnők szeretnék lenni. 
Jó tanuló vagyok 4,30 az átlagom. Eredményesen végzem a dolgom, mint ahogy eddig is tettem.
A Hobbim a horgászat nagyon szeretem. Mindig amikor horgászok  kikapcsolódom.
Nyáron mindig szoktunk menni nagy tesómmal pecázni.  a Szerveren napi 8-9 órát játszok van olyan amikor többet is.
De most inkább csak 6-7 mivel itt az iskola és nem szeretnék egész nap a gép előtt ülni, mivel tanulnom is kellene. Este és Délután   tudok lenni van olyan amikor reggel is.
ez attól függ hogy van e az nap dolgom pl segíteni vagy éppen pecázni, Focizni.   Az  RP-t tekintve kb 2 éve nézem. 
kb 5 hónapja rpzek rendesen. A Szerveren van most jelenleg több mint 51.000 percem. A szerveren illegális  Frakcióban voltam  pl: Cartel maffia, piru-blods. Tirád maffia,  
voltam 1 legálisba: OMSZ 

Mióta Rp_zel?:
-2 éve rp.s videókat nézek.
-5 hónapja rpzek rendessen.

Szerverünkön lévő játszott perceid száma: 
-több mint 51000

Csatolt kép az UPC-ről:

119702257_2779540045613694_8505481215653935060_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=b96e70&_nc_ohc=J9cnlSaAevAAX8Igv28&_nc_ht=scontent.fbud5-1.fna&tp=6&oh=d0d307672b0decc3c37f9daa44ca69e8&oe=5F8971D1     

119768627_708514633084186_891921684415624369_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=b96e70&_nc_ohc=EPXkc-XZA5IAX9Lq68f&_nc_ht=scontent.fbud5-1.fna&tp=6&oh=4e2e6527887b2247eb3b7aab91f3d047&oe=5F88457E     119747896_345450516598524_7652304073583964795_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=b96e70&_nc_ohc=ihqhP03TlmYAX-T7s4Q&_nc_ht=scontent.fbud5-1.fna&tp=6&oh=b310cc3920bf1d9d4a03905d34dd91f5&oe=5F8937D4119601817_1200082370369839_6069405280354406735_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_sid=b96e70&_nc_ohc=Am1r815zdg0AX8YcVCP&_nc_ht=scontent.fbud5-1.fna&tp=6&oh=ab0b405b3f3f9c2dba226e82df370b86&oe=5F88B182

A szerver elején nem voltam tisztában a szabályokkal ezért  szereztem ennyi jail.
összesen 13 db rendes jail van ami a szabály ellenes.

Volt két  bannom  amit sajnos elkövettem. de az ember a hibáiból tanul.

Ic önéletrajz: 

Matteo Lorenzo a becsületes nevem, 1991-ben születtem a Los Sanotsi kórházban, Anyám és Apám nagyon örült nekem mikor a világra jöttem. 
Apámat:Matteo Lorenzo-nak hívták. Anyámat: Bambi Aira-nak hívták. Anyám-nak volt egy étterme .  Apánk  Ügyvéd volt.
Teltek múltak az évek megszületett az öcsém, ekkor én 4 éves voltam. Akkor már jártam az óvodát. eltelt 2 év Végeztem az óvodával. ekkor voltam 6 éves, 
öcsém pedig 2. Öcsémet Matteo Gonzalo-nak hívták. Teltek múltak az évek kijártam az általános iskolát. Majd középiskolában apám után ügyvéd  szerettem volna lenni.
Majd kilencedik félévbe rossz társaságba keveredtem, elkezdtem inni,kocsikat lopni,drogozni, fegyverekkel kereskedni. Anyám nem tudott róla, apám tudta de őt nem nagyon
érdekelte ez az egész, ő mindig elment esténként  és hajnalba jött haza , vagy éppen reggel. Mikor egyik este haza értem apám után elkezdtem kutakodni, hogy hova mehet el esténként
átkutattam a szobáját. Kutattam , kutattam egyszer csak találtam a fiókba egy kis fegyvert, nagyon meglepődtem akkor. Anyámnak nem szóltam ez ügyben. Másnap otthon maradtam megvártam amíg elmegy apám otthonról. El is ment  este 10 óra fele elindultam utána. Gyalog ment egy ideig majd felvette egy fekete kocsi, én elkezdtem követni  őket. Amikor észre vettem hogy megálltak egy fura helyen ahol nagyon sok ember volt. Akkor  megfigyeltem hogy merre mennek, elindultam utánuk lopakodva, amikor majdnem besikerült lopakodni észre vettek. be  is vittek a házba. Apám ott ült a székben.
Nagyon meglepődtem amikor láttam hogy apám az. Kérdőre vontam hogy mi ez az egész. ő elmondott mindent, hogy ő a maffia feje, vannak emberei stb. Megkérdeztem tőle
hogy anyám tud  e erről, ő erre így felelt " Igen tud ". Ekkor mondta apám hogy ha ő meghal én fogom vezetni a maffiát, És arra kért hogy öcsémnek ne szóljak erről.
Elmúlt pár év Apám és anyám éppen tartott haza felé amikor egy balesetben szenvedtek este, amikor ezt a hírt meghallottam akkor nagyon ideges lettem. Öcsémet felkerestem és elmondtam neki mindent.
 Megkérdeztem hogy akar e csatlakozni. Erre ő azt mondta hogy akar, mind ketten azon vagyunk hogy kiderítsük ki okozta ezt a balesetet.

th?id=OIP.p0AS_KW92Sv8AV9gDzm1HwHaFT&pid=Api&P=0&w=218&h=157

Maffia története:

A La Cosa Nostra a leghíresebb olasz maffiacsoport, a 19. században alakult Szíciliában viszont a század végén megjelentek az USA keleti partján is a kivándorlási hullámoknak köszönhetően.
Az LCN-en belűl 5 család volt ezek voltak a Bonanno, a Colombo, a Gambino, a Genovese, és a Lucchese(Ők voltak A Bizottság) erre az 5 családra osztották az országot.
A Cosa Nostra egyszerre jelenti a szicíliai és az amerikai maffiát.
Ahhoz, hogy valaki a Cosa nostra tagja lehessen legalább egy befutott embernek, a család egyik tagjának kellett ajánlania, és végre kellett hajtania egy elrendelt gyilkosságot a főnök akarata szerint.
Giuseppe Esposito volt az első szicíliai maffiatag, aki Amerikába emigrált de később visszatoloncolták Olaszországba.

th?id=OIP.mywJ2HbTG2JlMEJpd9TmLQAAAA&pid=Api&P=0&w=257&h=174

Frakció leendő neve, kiket hoznál:

Neve: La Cosa Nostra
Al-leadernek hoznám: Matteo Gonzalo

Frakció felépítése, rangok,leaderek, alleaderek száma, stb:

Cameriere: Az Étterem dolgozója, még nem beavatott tag, nem tud az illegális tevékenységekről.
Picciotto: Az étterem dolgozoja is egyben, tud az illegális tevékenységekről, Ő veszi fel az új alkalmazottakat.
Soldato: Beavatott, tud minden illegális tevékenységről.
Caporegime: Vannak emberei,A kisebb rangon lévő embereket irányítja.
Capo Bastone: Ha az LEADEREK nincsenek fent a szerveren, Ő irányitja az egész maffiát.
Consigliere: A főnők jobb keze, van beleoszlása az ügyekben.
Don: a Maffia feje.

-Leader: Matteo Lorenzo 

-Al-Leader: Matteo Gonzalo

TGF  menete:

Ahhoz, hogy valaki a Cosa nostra tagja lehessen legalább egy befutott embernek, a család egyik tagjának kellett ajánlania,
és végre kellett hajtania egy elrendelt gyilkosságot a főnök akarata szerint.

Céljaid a frakcióval kapcsolatban:

-Eléggé sokat tudnánk foglalkozni a szerverrel/frakcióval,Mivel elég sokat vagyunk a szerveren aktivak.
-Egy RP-s sok színű frakciót tudnánk össze hozni a szerveren.
-Nem csak ATM Rablást, Bankrablás,Túszejtés RP-ket akarnánk csinálni, hanem sokféle másokat is.
-A frakciót szeretnénk hosszútávra tervezni.
-Szeretnénk a Banda tagokkal szövetséget alkotni.
-Minél többen legyünk a Frakcióba.
-Aki ebbe a frakcióba belép, az ne úgy lépjen ki hogy haraggal váljunk el.
-Egyben egy barátságos,Összetartó frakciót szeretnénk össze hozni.

th?id=OIP.82u3oUzFkQ0mq9e9Ie8N0AHaEK&pid=Api&P=0&w=275&h=155

Igényelni kívánt frakció autók:

1db Limuzin
2db Mercedes G65
2db Mercedes C63 
2db Evo X
(persze ha mind ez megoldható)

Miért téged válasszunk?

-Napi 7-8 órát mindig fent vagyok a szerveren(ha nincs dolgom)

-Nem káromkodok.
-Mivel voltam már pár frakcióba szereztem sok tapasztalatot ezért szerintem eltudnák vezetni egy maffiát.
-Meghallgatok mindenkit.
-Konfliktusokat jól kezelem.
                -Barátságos vagyok.                

Milyen tapasztalataid vannak a leaderség terén?

Leader még nem voltam, De más játékokban igen.  De voltam már a szerveren sok frakcióba. pl: piru,Cartel,Mentő, Triád

Skinek, mappolás képek/videó: A szerveren volt már egy ilyen frakció nekünk megfelelne ugyan azok a skinek. HQ megvan. Mappolást nem kérünk.

UI: Köszi hogy elolvastad a lapom! Remélem tetszik!

th?id=OIP.SJpNKRngP-4U0daeLQeB3AAAAA&pid=Api&P=0&w=300&h=83

Edited by Matteo Lorenzo

Szia!

Nem értem miért van mindenki ráálva a La Cosa Nostra-ra. Viszont elég jól össze írtad amiért gratulálok is, Ami vissza fogható az a korod, mert lehetséges hogy az miatt nem fogjál elfogadni mert úgy veszik hogy nem vagy értett a frakcióhoz. Azért sok sikert. Részemről egy Támogatás. :)

• Köszi 2

• Bence. locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.