Jump to content

PK Kennedy Wilsonra

Cheng Juan

Ajánlott bejegyzések

Panasztevő játékos IC neve:

Cheng Juan, Cheng Sachyo

Panaszra tett játékos IC neve:

Kennedy Wilson

Panasz oka:

ATM rablás volt ami az elején jól sikeredett majd mi (Cheng Sachyo, És én) elmentünk a kazetákkal úgymond bújkálni mert tudtuk hogy a gyár tele van rendőrrel. Eltelt egy 20-30 perc a kazetták még nálunk, Lassan megyünk a gyárhoz a sínek alatt majd a PD-s kempeli a gyárat (Kennedy Wilson) álítása szerint nem kempelt, akkor kérdem én hogy miért volt ott még 20-30 percel utána is álitása szerint keresett minket mert látott, Mikőzben mi még a gyár közelében sem voltunk,Utána látott meg miután letelt 20-30 perc és mentünk a gyárhoz. + még 3 ember is azt mondja hogy kempeltél.

Bizonyíték (videó, kép, log):

Ott van bizonyítéknak Cheng Sachyo is de adok logot..

((https://pastebin.com/xkYB9ZxD))

Edited by Cheng Juan
  • Like 4

Sziasztok! @Saverio Chanpion a Kenedrick Wilson lőtt rátok. Szoval én akkor is elmondtam körübelül 2x hogy nem campeltem a gyárat. Mikor volt az ATM rablás alapból érvénytelenül kezdődött ,mert tegnap elött is meg furták ugyan azt az ATMet de nem szedték ki a kazettát igyhát mikor be jelzett nekünk ,hogy ATM rablás van utánna rá 15-20 másodperc után már tudták is vinni a kazettákat amit meg is tettek. Vissza térve a PK témájára a gyárat nem campeltem kerestem a PDs kocsimat madj meg probáltam egy Mercit feltörni RPsen hogy hátha ott van a pénzkazetta. Miutánn a kocsis téma meg volt AFK oltam egy kevesett majd mikor indultam volna meg láttalak titeket a kocsiban akkor direkt maradtam ,hogy elkapjalak titeket és utánna láttam a kocsitokat majd snipperel keresni kezdtelek titeket majd löttem.

20 órája , Kennedy Wilson said:

Sziasztok! @Saverio Chanpion a Kenedrick Wilson lőtt rátok. Szoval én akkor is elmondtam körübelül 2x hogy nem campeltem a gyárat. Mikor volt az ATM rablás alapból érvénytelenül kezdődött ,mert tegnap elött is meg furták ugyan azt az ATMet de nem szedték ki a kazettát igyhát mikor be jelzett nekünk ,hogy ATM rablás van utánna rá 15-20 másodperc után már tudták is vinni a kazettákat amit meg is tettek. Vissza térve a PK témájára a gyárat nem campeltem kerestem a PDs kocsimat madj meg probáltam egy Mercit feltörni RPsen hogy hátha ott van a pénzkazetta. Miutánn a kocsis téma meg volt AFK oltam egy kevesett majd mikor indultam volna meg láttalak titeket a kocsiban akkor direkt maradtam ,hogy elkapjalak titeket és utánna láttam a kocsitokat majd snipperel keresni kezdtelek titeket majd löttem.

Szia! Mindegy amit elmondtad OOC is nagyon fura volt hogy ott voltál fél óra után is, mert mi is AFKoltunk, Illetve ez a kazettás hogy háromnegyedéig megfúrtuk IC ügy. nem tudunk mitcisnálni vele nem volt időnk mert daráltatok, Ha esetleg szóltatok volna akkor RP után akkor kifúrtuk volna hogy újra lehessen tölteni őket, a kazettákat meg leadtuk volna, + Azt látom hogy 2 PD-s kempelte a gyárat. Viszont mikor mi vissza mentünk akkor csak te voltál ott ELBUJVA és Snipereztél ránk. hozzá teszem a hídon nem láthattál mert direkt olyan helyen mentünk ahol nem láthattál ránk.

Edited by Cheng Juan
  • Like 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.