Jump to content

Pk Jack Whistlewood-ra

Matteo Gonzalo

Ajánlott bejegyzések

Szia! Nem érzem jogosnak a vádat, mivel az út közepén áltál és én gyorsan jöttem, és nem tudtam volna megálni, mivel az autó nem tapad egyből az úthoz. Szerintem IRL sem álsz az út közepén, társalogva egyébb személyekkel.

Az adminnal fenyegetőzés az ott állt, hogy össze vesztünk egy váddal amit IC-OOC keverésnek mondasz! (Későbbiekben kifejtem bővebben ha szügséges!) 

És az nem annak szolt, hogy én jailba rakassalak, hanem azt a célt szolgálta volna, hogy az admin, eldöntse, hogy kinek volt igaza! :)

Úgy érzem, hogy 37Es szinten Frakció Leaderként van annyi tapasztalatom, hogy tudom a szabályokat, nem ez az első RP szerver ahol játszok, és eddig nem kaptam szankciót!

Ami téged illet, énis bemásolhatom a PG, PK-val való fenyegetőzés, illetve NonRP-s tevékenységeidet! 

Edited by Jack Whistlewood
Hibajavítások

Kedves Jack, hiába vagy FK leader, és 37 szintű,  elkezdtem ütni baseball ütővel a kocsit te hátrébb mész és elűtsz(1kép)

Majd amikor eltőrt a lábam le akartam sétálni az útról, te elmész tuningoló fele, majd kigyorsulsz kb. 230ra és fullból nekem jössz. Ez DB amit te csináltál.

Nyugodtan küldjed be, vagy tegyél rám másik PK-T ami szerint én rosszul cselekedtem.

Rajtam kivűl még 2ember látta.

Edited by Saverio Chanpion
  • Like 1

Nem értek egyet. Az első elütettést ki OOC-ztam, mivel az kanyarodásbol volt (azaz  véletlen) , és azért mentem el, mivel amíg írtam te addig ütted a kocsim. Ebből WK is lehetett volna a te részedről ha nem megyek el. Elmentem tuningolo fele, majd rájöttem, hogy Pláza fele van dolgom. Akárhogy eltört a lábad simán felmehettél volna a járdára, amikor mentem valóban elüttettelek, de nem tudtam volna megálni.

A képeket majd csatolom, ha ez szügséges lesz! 

Rajtad kívűl a 2 embernek semmi köze sincs mivel amíg én üzleteltem a másikkal te üttél BaseBall ütővel! 

Nos!úgy történt hogy hirdettem majd találkoztunk és ic beszplogattunk egymásbak, elő vettem baseball ütőt majd elkezdtem ütni a kocsit, majd hátrébb ment és elütött(1kép) amikor eltört a lábam majd sétáltam volna le az útról, majd elmegy tuningolo fele, majd fullból nekem jött és animba estem(2-3kép)

Nos hát ittvagyok, ha gonoljátok TS-en jobban meglehetne beszélni az ügyet, de leírom énis mi történt.

Anyi volt hogy hirdetésből találkoztunk VH elött, majd nem jött össze az üzlet amiért találkoztunk. Mondtam neked hogy Ford Rapor vagy M5 E60 érdekel. Gondolom felidegesítetted magad, hogy nem értettünk egyet az ajánlaton, majd oda jött a haverod hogy neki van Raptorja, eközben te elővetted a BaseBall ütőt s elkezted ütni az RS6-om. Hátrébb mentem s IC felszólítottalak ha nem fejezed be elütlek, ennek ellenére nem fejezted be ami alapból PG-nek minősül! Ezek után mentünk hátrafele tuningolo irányába, és nem tudtam szót érteni a haveroddal miattad úgyhogy S-D billentyű kombinációval hátra indultam s akkor történt meg az első képen látható dolog, amit ki is oocztam, mert az nem drirekt volt, OOC-ba is írtam volna, hogy bocsi, de addigra már TK lettem volna! Ezután elkezdtem menni taxitelepre mivel ott dolgozok, s eszembe jutott, hogy plázába kell vásárolom valamit (kiegészítő)

Full gázzal elindultam tuning mellett (kb 150 km/h volt) mikor láttam hogy ott állsz az út közepén. Próbálhattam volna lefékezni, de ugyis elütöttelek volna.

Ezek utánn animba estél, illetve floodoltad OOC cheten hogy "ment a kép" én mondtam neki hogy jólvan, ez van, így jártam, s erre írta hogy 1 óra múlva nézz fel fórumra mert megy a PK! Ekkor meggyanúsitottalak PK-val való fenyegetőzés vádjával, de nem ismerted be! Lényegében ennyi volt. Utána szereltettem s leparkoltam s AFK-oltam taxi HQ-n 

Tudod mi az hogy PK-VAL való fenyegetőzés? És szerinted én tudom hogy mit mondasz ic ha felvolt húzva az ablak? Meg azért nem hiszem el hogy 2x egymás után elütsz majd csak le (()) és mész tovább?

Visszatérve koreszka kérdésére ic ügy, baseball ütővel Rp-s ütni. Meg beszologattunk egymásnak tán azért ütöttem a kocsit......

Nos nagyrészben mind ketten hibásak vagytok mivel Jack téged elütött majd te meg nem mentél le az útról (Csak akartál de képen látszik, hogy nem mozogtál semerre)szóval nagy részben nektek kéne ezt az ügyet higgadtan megbeszélni egy TS beszélgetésben amiben én is résztveszek. Írjátok meg kinek mikor jó és akkor ütemezek egy beszélgetést!

Irl ha beszolnak neked szétversz egy drága autót? :)

Visszatérve nem volt felhúzva az ablak! Mikor üzleteltünk egész végig a kocsiban voltam. S akkor "hallottad" amit "mondtam" meg amikor a McDowellel (asszem így írják a nevét ha nem akkor bocs) üzleteltünk is a kocskba voltam s nem volt felhúzva az ablak.

Amúgyis most kellett volna IC imátkozzak? Ha valamit véletlen csinálsz le kell OOC-zni "(())" 

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.