DandikaTabornolk19 Létrehozva: Szeptember 26, 2020 Megosztás Létrehozva: Szeptember 26, 2020 OOC RÉSZ Hogy hívnak? Tódi Dániel Mikor születtél? 2007. sept Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) 12-14 óra akár ha kell 24 óra! Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? Egyedül Grand The Auto V Fivem-en voltam mentős! Azon belül RP-RP-RP szerveren! Miért ezt a frakciót választottad? Segíteni a rendőröket! Plusz kipróbálni milyen! Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) Igen van működő mikrofonom! Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) Sziasztok! Krishof vagyok.Nemrég töltöttem a 14-et. Szeretek , focizni, rengeteg zenét hallgatok nagyon szeretek RP-ni. Szabadidőmben RP-zni szoktam (általában Nextgaming-en vagy See Mta v3/v2) és a barátaimmal hülyülni Counter Strike Global Offensive játékban!Sokat fejlesztem a célzásomat és a reflexemet a játékokban!Régebben nagyon sokat játszottam Call Off Duty-val! Hetedikes tanuló vagyok. Általában jó eredményekkel szoktam hazajönni és sosem szoktam rossz jegyet kapni mert tanulok. Jelentkező neve: Krishof Toyson Jelentkező születési helye, ideje: BudaPest 1983 Jelentkező anyjának leánykori neve: Santos Abélia Jelentkező apjának neve: Toyson Krishof Előző munkahelye(i): Buszsofőr/Olaj finomító Rendelkezel jogosítvánnyal? Nincs Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) Hát a nagyobb rangúakra hallgatnom kell és együtt kell meghozni a döntést! Egyedül nem gondolkozhatok hanem együtt ezért hívják csapatmunkának!! Hát alkalmazkodni kell a csapathoz elfogadónak kell lennem!!Csapat össze tartását jelképezi ami annyit mond hogy ennek a csapatnak együtt kell dolgozni jóban rosszban! Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Kristohf Toyson vagyok 1983.10.20 születtem LosSantos-ban.A nap világot 27 . évvel ezelőtt láttam meg,az volt a nagy álmuk szüleimnek hogy fiúk legyen, okos és munkaember gazdag!.Gyönörű és egyben egészséges,feleségem 8 éve szülte az egyetlen kisfiam.Azóta 3-an boldogitjuk egymás mindennapjait.Sokat szokta a gyerekemmel lenni,sok országot bejártam már és sok újdonsült dolgokat láttam,vagy tanultam ..Egy pár éve hagytam ott az Olaj finomító munkát mert hát már nem az én stilusom, ezt ,10 évet üztem.Sokszor voltam már ugy hogy feladom és nem folytatom az életem de a feleségem ráderített arra hogy nekem van egy szép kisfiam és fel kell nevelni! Azóta Már csak buszsofőr vagyok! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Aiden Patel Hozzászólva: Szeptember 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 26, 2020 (módosított) Kötve hinném hogy te 12-24 órát tudnál szánni a frakcióra, és mellesleg egyik helyen azt írod, hogy Budapesten születtél, utánna meg azt h Los santoaban Nem támogatom! Edited Szeptember 26, 2020 by Aiden Patel Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
DandikaTabornolk19 Hozzászólva: Szeptember 26, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 26, 2020 2 perce, Aiden Patel said: Kötve hinném hogy te 12-24 órát tudnál szánni a frakcióra Nem támogatom! pedig de xd Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Szeptember 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 26, 2020 (módosított) Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elutasítjuk! Indoklás, megjegyzés: Nem felel meg a követelményeknek; tele van false infókkal (2007-es vagy, 14 évesen ; 12-24 óra aktivitás egy nap) Edited Szeptember 26, 2020 by Laci 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések