Jump to content

Matthew Stephen Adminisztrátori jelentkezési lapja

Matthias

Ajánlott bejegyzések

Magamról: [In Real Life]

Molnár Máté vagyok, 15 éves átlagos srác. Nógrád megyében élek szüleimmel és testvéreimmel, jelenleg most is a szülővárosomban élek. Már vagy 9-10 éve focizok verseny szinten, a szülővárosom utánpótlás csapatában. Zene iskolába is járok zongora órára 5 éve. Nem vagyok elég jó még, de nem is rossz. Tanulmányaimmal nincsen nagy gond, van amiből jó vagyok, mint például: a humán tantárgyak. Az erősségem a nyelvtan, irodalom, földrajz és a történelem, így a helyesírással nem lesz gond! Persze vannak olyan órák amiken szeretek ott lenni és van amelyiken nem. Év eleje van, jól kezdtem ezért sok szabadidőm van. Nagyon sok hobbim van, ebből 2-t már el is mondtam, de kimaradt a felsorolásból a biciklizés, kosárlabdázás és a gyúrás. Engem a jog érdekel, a tárgyaló termen belüli viták, illetve a vád alá helyezett személy megvédése a legjobban. Az MTA-s korszakomat körül belül olyan 3-4 éve kezdtem, és az rp-t komolyabban tanulni 1,5 éve. Sok admin jailem nem volt a szervereken és bannom még sosem volt és nem is tervezem bannoltatni magam. Nagyon sok tapasztalatot szereztem és barátokat ez idő alatt. Barátságos ember vagyok de időnként amikor felhúznak vagy esetleg rossz napom van akkor tudom azt az oldalamat is mutatni, de olyankor nem gondolom komolyan a mondataimat. Napi szinten szoktam játszani MTA-val és egyéb játékokkal. Ezekbe ölt óráim száma mindig különböző, a nap határozza meg, hogy mennyi időm is van játszani. De ezzel nem lesz sok gond, mivel általában az MTA-ba ölt óráim napi szinten 2-3-4. Sok szerveren voltam már adminisztrátori pozícióban. Ez idő alatt meg voltak velem elégedve mivel korrekt voltam a játékosokkal és a perceimmel sem volt gond. Különböző frakciókat is vezettem már más-más szerveren. Engem általában az illegális élet élteti az IC karakteremet, szóval mindig próbálom keresni a bajt és a vele járó következményeket, több rp szempontból is.

Magamról: [In Game]

Nem szeretném fényezni magam, egy játékban sosem szerettem, mivel engem nem a pénz éltet a játékban. Vagy az óraszám hanem az rp és az adminisztrátori pozíciók betöltése korrekt, normális emberekkel. Sosem érdekelt azok az embereket akiknek milliárdos vagyonuk van, de rp-zni nem tudnak. Különböző céljaim vannak egyes szervereken, ahol látok potenciát is, hogy tudjak érte tenni valamit. A napokban kezdtem el a szervert újra jobban megismerni és a szabályzatot átgondolni/megjegyezni. De viszont voltam nagyon sok és különböző szerveren al-/főleader, különböző illegális/legális frakciónak. Meg is neveznék ebből pár nevet: 18th Gang al-leader, Los Zetas Cartel 2x-es főleader, Hells Angels Motorcycle Club al-leader, Yakuza és Russian Maffia al-leader. Sosem volt gond a viselkedésemmel és a türelmemmel, általában ha egy szerveren valamilyen posztot töltök be akkor az emberek jobban megismernek és a dícséreteket hallom vissza.

Admin jail:

A szerveren még egyszer sem voltam admin jailban, nem is tervezek ott kikötni és nagyobb hülyeséget csinálni amivel magam alatt vágom a fát.

https://imgur.com/a/g1cRWHP

Bannolva:

Egyszer sem voltam bannolva, nem is tervezem egy hülyeség miatt. Más szerveren sem voltam még kibannolva, mindig kerültem ezeket a szituációkat.

https://imgur.com/a/g1cRWHP

Adminisztrátor feladata:

Én véleményem szerint az adminisztrátoroknak különböző és változó feladatuk van. Ide tartozik, hogy a pm-ek megválaszolása, a játékosok segítése és a NONRP elkerülése. Szinttől függ, hogy egy adott admin miket tud csinálni és milyen parancsokat tud használni. Szeretném ezt "bemutatni és felvázolni" neked/nektek.

Adminsegéd: Csak a PM-ekre tud válaszolni, kisebb kérdésekkel foglalkozik, nem tudja azokat a parancsokat használni, mint egy adminisztrátor. Folyamatosan duty-ban van, és nem csak OOC hanem IC is jelen van.

1-5 adminisztrátor: Itt már csak szinttől függ, hogy milyen parancsokat tartalmaz egy adminisztrátor jogosultsága. Tudja a parancsokat bővebben használni, ő nincsen folyamatosan admin szolgálatban. Tud a PM-ekre válaszolni, admin ügyet intézni és különböző adminisztrátori parancsokat is tud véghez vinni.

Főadmin: Szinte minden parancsot tud használni, nála már csak a Szuperadmin nagyobb. Neki a feladata az Adminsegédek felügyelése, illetve betanítása.

Szuperadmin: Neki minden parancsot lehet használni, neki a feladata az Adminisztrátorok felügyelése és a kérdéseik megválaszolása. Tud már Adminisztrátori panaszkönyvet elbírálni, illetve bármilyen nagyobb kérdéssel kapcsolatban is tud válaszolni.

Aktivitási idő:

Hétköznapokban mindig változó, általában 2-3 órát. Hétvégén 2x-er ennyit is tudok online lenni, és a szünetekben tudok a legtöbb időt a szerverbe ölni.

Csapatmunka:

A csapatmunka minden szempontból egy szerverhez kulcsfontosságú szerepet játszik. A vezetőségbe, illetve a frakcióknál nagyon oda kell figyelni a csapatmunkára és az összhangra is. Mindig segíteni kell a másiknak, és a helyes megoldást választani, hogy minél zökkenőmentesebben tudjon működni. Nem kell lenézni játékostársainak, mivel ők is mindig csak jobbak és jobbak leszünk/lesznek.

Miért engem válasszanak?

A tapasztalataim szempontjából, illetve a ügyek megoldási készségeim alapján alkalmasnak érzem magam. Szeretnék a player társaimon segíteni és az adminokról is egy kicsi terhet levenni a vállukról. Éretten tudok gondolkodni és a megoldási képességemmel sincsen szerintem gond. Az adódott lehetőségesekkel nem szeretnék visszaélni és javítani szeretnék ahol csak tudok. Mindig egy ügynél kilehet könnyen szűrni, hogy ki például ki hamisít logot vagy ki hazudik egy szituációnal. Bizonyíték hiányába semmit sem tudok tenni egy ügynél.

Miért jelentkeznem Adminisztrátornak?

Ezt már korább leírtam, de itt bővebben is megfogalmazom. Mivel nagyon amikor kezdtem volt egy adminisztrátor ( nem emlékszem már a nevére ) mindig segített nekem, hogy mikor mit kéne csinálni. Én is szeretném segíteni a játékosokat és adminisztrátor társaimat amiben csak tudom. Egy jó közösség tagja szeretnék lenni és a szerver színvonalába egy pluszt hozzá rakni.

Tulajdonságaim:

Jó tulajdonságok: Nagyon könnyen barátkozom, Tanulékony, nyugodt és korrekt vagyok, A konfliktust tudom kezelni és próbálom kerülni illetve kiszűrni a konfliktust forrását.

Rossz tulajdonságok: Kicsit önfejű, Magamnak adok legtöbbször igazat még akkor is próbálok ha nincsen, Izgulós vagyok néhány helyzetben, de ezen tudok nagyon könnyen javítani.

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2020.10.08.-én 19:00-kor vagy  2020.10.09.-én 16:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerintválaszthatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező !

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.