Kennedy Wilson Létrehozva: Október 5, 2020 Megosztás Létrehozva: Október 5, 2020 (módosított) OOC magamról: Sziasztok! Tűzkő Bálintnak hívnak,13 éves vagyok. Dunakeszin élek a szüleimmel és 1 testvéremmel. A Körősi Csoma Sándor Általános Iskolába járok, 7. osztályos tanuló vagyok. Tanulmányaimmal nincsen nagy gond. Az erősségem az angol,történelem,nyelvtan és a földrajz. 1 évet kint éltem Spanyolországba ott a tanulmányi eredményem nem a legjobb volt az idegen nyelv miatt. A jó idő és a kedves emberek ellenére se éreztem maga túl jól kint, mert hiányoztak a barátaim meg rossz volt, hogy nem értettem, hogy mit beszélnek körülöttem. A szabadidőmben általában bringázok, focizok de főként számítógép előtt töltöm. Kb. 2-3 éve nézek MTA-s videókat és nagyjából 10 hónapja RP-zek IC magamról: IC Kennedy Wilson játszok,lassan 38 ezer játszott perccel. Eddig 1 frakcióba voltam/vagyok az pedig az ORFK. Ebben a frakcióba már fél éve benne vagyok. PD-ben most főleader vagyok amire nagyon büszke vagyok. Nincsen túl nagy vagyonom de van egy fullprimeos Audi R8-am. Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! https://kepkuldes.com/image/bV8wEj Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! https://kepkuldes.com/image/bV8mfl Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?: Alaposan fejtsd ki. Egy adminisztrátor feladata, nem más, mint hogy segítse a játékmenetet, és odafigyeljen arra, hogy mindenki betartja e a szabályzatot. Feladata még az is, hogy segítse a kezdőbb játékosokat, és megtanuljanak rendesen RP-zni. Feladatai közé még tartozik az is, hogy aki/akik nem tartják be a szabályzatot, azokat a megfelelő szankcióval ellássa. Aktivitási idő. Hétköznap kb. 5-6 órákat Hétvégén akár 7-8 órát Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki A csapatmunka mindenhol elengedhetetlen, ha az ember csapatban dolgozik. A csapatmunka lényege az , hogy figyeljünk egymásra , ne az legyen , hogy lenézzük a másikat, hanem ha nem tud valamit akkor segítünk neki , bármi áron is. Mindig figyelünk a felettesünkre amit mond nekünk. Miért engem válasszanak? Aktív vagyok , barátságos és szeretek csapatmunkában dolgozni. Úgy érzem, minden feltétel adott, hogy betöltsem e szerepet. Miért jelentkezek adminnak? Azt vettem észre, hogy gyakran kerülök olyan helyzetbe, ahol segítenem kell egy játékosnak. Nemrég mondta nekem Laci, hogy jelentkezhetnék adminisztrátornak. Ezen elgondolkodtam, és szívesen töltenék be ilyen szerepet. Tulajdonságaim: Megbízható Megértő Barátságos Türelmes Szigorú Makacs Kíváncsi Néha lusta Edited Október 5, 2020 by Kennedy Wilson Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Október 5, 2020 Megosztás Hozzászólva: Október 5, 2020 Szia Bálint! A lapod nem kiemelkedően jó, de tartalmilag szerintem korrekt! Viszonylag ismerlek, és tényleg átlagon feletti a tudásod, értelmes vagy. Szerintem megfelelsz a feladatra. Nagyon ritkán szoktam valakit támogatni, de ezúttal mindenféleképpen támogatom, hogy admin legyen belőled! Sok sikert kívánok! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Justin Hozzászólva: Október 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Október 6, 2020 Szia Kennedy. Jól megírt lapt lett. Szerintem megfelelnél a feladatra mivel sokat vagy aktív és ismerlek is egy jó ideje. Támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Október 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: Október 7, 2020 Kedves jelentkező! Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 2020.10.08.-én 19:00-kor vagy 2020.10.09.-én 16:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com) Megjegyzés: Az alábbi időpontokból tetszés szerintválaszthatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések