Jump to content

Kevin Werric Jelentkezése az ORFK-ba

Kennedy Dylan

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< Bartus Gergő>
Mikor születtél?
< 2007.01.28>
Mondj pár szót az aktivitásodról!

(mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?)
< Átlagosan napi 3-3,5 órát tudnék szolgálatba lenni >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< Igen, a saját FiveM szerveremen vezetem mai napig a Sheriffséget >

Miért ezt a frakciót választottad?

< Mivel közel áll hozzám és szerintem a karakteremhez is>
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
< Igen >
Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb.

(minimum 5 teljes mondatban!!)
<

Gergő vagyok, 14 éves, saját RolePlay szervert vezetek, és ebben a hónapban lett 2 és fél éve, hogy RP-zek.

Ebből több mint 1 évet SeeMTA Las venturas-on töltöttem, majd még egy évet SeeMTA v3-on, és

után kezdtük el csinálni a saját FiveM szerverünket, így mostanában nem jutott annyira sok idő az MTA-ra, de

mostanában elkezdtem egyre többet játszani újra, és így találtam rá a NextGaming-re.

Érdekel az Informatika, és az egézségügy, így -e szakmák valamelyikével szeretnék majd foglalkozni a közel jövőben.

>

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

< https://imgur.com/a/iUmYsJ8>

IC Rész

Jelentkező neve:
< Kevin Werric>
 Jelentkező születési helye, ideje:
<Los Santos, 1998.01.28
>
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Alice Woodman>
 Jelentkező apjának neve:
< Frank Werric >
 Előző munkahelye(i):

< Busz sofőr>

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Igen>
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
< Az együtt működés az egyik legfontosabb dolga a közösségi életben.

Számomra az együtt működés az össze tartást jelképezi, és a csoportnak ebben az esetben az ORFK-nak mindig együtt kell működni, jóban és rosszban is !

Számomra ez valamiért mindig is sokat jelentett, én szerintem mindig is jól tudtam és jól is tudok az adott csapathaoz alkalmazkodni.

Emellett nekem fontos a csapatban a közvetlenség.>
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< Kevin Werric vagyok, 1998.január.28.-án születtem Los Santosban. A világot 21 évvel ezellött láttam meg, szerető családban nőttem fel, egy kis házban.

A szüleim mindig is egy fiút és egy lányt szerettek volna, és ez nem is lett máshogy. Húgommal Lizával egy iskolába jártunk, és mind ketten nagyon szerettük a biológiát, és az informatikát, de sajnos elválltak útjaink én a humán egézségügyet, miközben ő az informatikát választotta. Majd az középiskolás évek után felvettek az egyetemre és végig is ültem mind a négy évet, hogy egézségügyi pályán dolgozhassak, de ami után végeztem az egyetemmel elkezdett érdekelni egy másik szakma is ami nem volt más,mint a Rendvédelem. Így elkezdtem kitanulni a Rendvédelem kis fortélyait és végül itt Los Santos-ban szeretném hasznosítani tanulmányaimat, ezért szeretnék az ORFK állományaiba csatlakozni.>

Edited by Kennedy Dylan

• Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.