Kennedy Dylan Létrehozva: Október 17, 2020 Megosztás Létrehozva: Október 17, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Bartus Gergő> Mikor születtél? < 2007.01.28> Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) < Átlagosan napi 3-3,5 órát tudnék szolgálatba lenni > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Igen, a saját FiveM szerveremen vezetem mai napig a Sheriffséget > Miért ezt a frakciót választottad? < Mivel közel áll hozzám és szerintem a karakteremhez is> Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Gergő vagyok, 14 éves, saját RolePlay szervert vezetek, és ebben a hónapban lett 2 és fél éve, hogy RP-zek. Ebből több mint 1 évet SeeMTA Las venturas-on töltöttem, majd még egy évet SeeMTA v3-on, és után kezdtük el csinálni a saját FiveM szerverünket, így mostanában nem jutott annyira sok idő az MTA-ra, de mostanában elkezdtem egyre többet játszani újra, és így találtam rá a NextGaming-re. Érdekel az Informatika, és az egézségügy, így -e szakmák valamelyikével szeretnék majd foglalkozni a közel jövőben. > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://imgur.com/a/iUmYsJ8> IC Rész Jelentkező neve: < Kevin Werric> Jelentkező születési helye, ideje: <Los Santos, 1998.01.28> Jelentkező anyjának leánykori neve: < Alice Woodman> Jelentkező apjának neve: < Frank Werric > Előző munkahelye(i): < Busz sofőr> Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen> Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Az együtt működés az egyik legfontosabb dolga a közösségi életben. Számomra az együtt működés az össze tartást jelképezi, és a csoportnak ebben az esetben az ORFK-nak mindig együtt kell működni, jóban és rosszban is ! Számomra ez valamiért mindig is sokat jelentett, én szerintem mindig is jól tudtam és jól is tudok az adott csapathaoz alkalmazkodni. Emellett nekem fontos a csapatban a közvetlenség.> Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Kevin Werric vagyok, 1998.január.28.-án születtem Los Santosban. A világot 21 évvel ezellött láttam meg, szerető családban nőttem fel, egy kis házban. A szüleim mindig is egy fiút és egy lányt szerettek volna, és ez nem is lett máshogy. Húgommal Lizával egy iskolába jártunk, és mind ketten nagyon szerettük a biológiát, és az informatikát, de sajnos elválltak útjaink én a humán egézségügyet, miközben ő az informatikát választotta. Majd az középiskolás évek után felvettek az egyetemre és végig is ültem mind a négy évet, hogy egézségügyi pályán dolgozhassak, de ami után végeztem az egyetemmel elkezdett érdekelni egy másik szakma is ami nem volt más,mint a Rendvédelem. Így elkezdtem kitanulni a Rendvédelem kis fortélyait és végül itt Los Santos-ban szeretném hasznosítani tanulmányaimat, ezért szeretnék az ORFK állományaiba csatlakozni.> Edited Július 5, 2021 by Kennedy Dylan Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jockey. Hozzászólva: Október 18, 2020 Megosztás Hozzászólva: Október 18, 2020 Szépen megfogalamaztad. Támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Október 18, 2020 Megosztás Hozzászólva: Október 18, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elfogadjuk. ((Megjegyzés: Várunk a szerveren IC meghallgatásra és felvételre. Keress fel engem, ha nem egyértelmű a dolog.)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések