Jump to content

Rendőrséghez való jelentlezés.

Cheng Juan

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ.

Hogy hívnak?

Sztojka Tamás.

Mikor születtél?

2004.08.03

Mondj pár szót az aktivitásodról!

Napi 4-5 órát is fent tudok lenni akár, hétköznap is a 2-3 óra.

Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?

Persze, más szerveren voltam,Piru, Yakuza, És Nav

Ezen a szerveren voltam Cripsben, Piruban, Illetve Triádba.

Miért ezt a frakciót választottad?

Mivel meguntam egy kicsit már az illegálkodást, így kipróbálnám a legálit is.

Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

Jelenleg nem, Amit a PD leaderel is megbeszéltem, viszont minél hamarabb beszerzek egyet.

Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb.

Elsőnek is bemutatkoznék, Sztojka Tamás vagyok, most kezdtem a kilencedik évfolyamot jelenleg építő ipar szakra járok, ez előtt voltam pincér de az nem tetszett, így szakmát cseréltem, Felsőnyéken élek az egy kis falú itt Tolna megyében, régen szerettem focizni viszont mostanság csak a gép előtt ülők amit nem tartok egy jó dolognak, Van 1 Kutyám, illetve 1 macskám, Amit nem említettem az az hogy 16 éves vagyok, augusztusban fogom tölteni a 17-et. Rengeteg kisebb-nagyobb szerveren rpztem már, Lassan 2 éve rpzem az előtt rendszeresen néztem Rp-s videókat, mivel megtetszett ez az egész dolog.

IC Rész.

Jelentkező neve:

Cheng Juan (Lesz Név váltás)

Jelentkező születési helye, ideje:

Los Santos 1992.09.12

Jelentkező anyjának leánykori neve

Juan Thing

Jelentkező apjának neve:

Cheng Lee

Előző munkahelye(i):

Régen dolgoztam, legutoljára olajszálitó

Rendelkezel jogosítvánnyal?

Igen

Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)

Leginkább és a legfontosabb az összefogás,És nem cserben hagyni egymást például egy üldözésnél vagy akárminél.

Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)

Cheng Juan vagyok, 1992.09.12-ben születtem a Los Santosi kórházban, Édes apám születésem után egy autó balesetben életét vesztette, nagyon megviseltek a történtek így a közép iskola után nem tanultam tovább, Jelenleg egyedül álló vagyok, Tinédzser koromba bele estem én is abba a hibába, ami mai minden napi a fiataloknál, Drogok, Bulik stb stb..

Szerencsére le tudtam rakni, És sokat gondolkodtam, édes anyám mindig azt szerette volna hogy legálisan keressem meg a kenyerem, ami sajnos egy ideig nem ment, jelenleg ez miatt is szeretnék csatlakozni a rendőrséghez.

UI: Köszönöm hogy végig olvastad, Remélem elnyeri a tetszéseteket. :)

• Ryder locked és unlocked this téma
  • Ryder locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.