Jump to content

Jackson Colinas adminisztrátornak jelentkezik !

Ajánlott bejegyzések

Magamról(ooc):

- Ferinek hívnak, Nógrád-megyében lakom egy kis városban, van egy kutyám aminek a fajtája amerikai stafford .Segítőkész ,kedves ,megértő vagyok aki képes a saját hibáiból tanulni.

8.osztályos vagyok ,sajnos évvesztes ,de már elöttem áll a középiskola de sajnos még nem tudom, hogy minek/hova megyek tanulni. Nagyjából ennyi lenne,ha valamit szeretnétek tudni rólam szivesen válaszolok . A szerveren 14000+percem van, lvl 18 vagyok, van 1 Bmw m5 f10, Mercedes-Benz G65 AMG és még sok kissebb autó áll a tulajdonomban.. OMSZ vezetője vagyok, egyben Leader is. 

Magamról(IC):

-Jackson Colinas becsületes nevem ,1978 December 5.-én születtem. Los Santosba születtem  és azóta is itt lakok. Van két testvérem ,egy öcsém és egy húgom . Sajnos édesapánk itt hagyott minket mivel súlyos autó balesetet szenvedett, elég fiatalok voltunk a testvéreimmel amikor a tragédia ért bennünket, én 17 éves ,öcsém 12 a húgom pedig 8 éves volt . Édesanyánk nevelt utána egyedül ,de 22 évesen végeztem a tanulmányaimmal és elmentem munkát keresni . Sikeresen találtam is Los Santosban az OMSZ-nél munkát ahol nagyon megvoltak velem elégedve és rá félévre igazgató is lettem aminek nagyon örültem . San Fierroban volt az első lakásom, de ott sajnos nem voltam sokáig mivel rossz volt a közeg . Utána elmentem albérletben és találtam Los Santosban lakást ahol mai napig élek .Van egy darab járművem ami napi használatban használok ,B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezek . Nagyjából ennyi is lennék .

Hányszor voltál admin jailban?  Miért és mennyi időt ?

-Na hát,hogy is kezdjem ,nekem elég húzós az ucp-m mivel ezen a szerveren tanultam meg rp-zni ,ez volt az első roleplay szerver amin játszottam . Legfőképp ic-ooc keveréssel voltam aj-ban de mar nem keverem ..azóta megtanultam szépen rp-zni és viszonylag jól tudom a szabályokat is:D Sajnos nem tudok képet csatolni mert gépről vagyok ,de majd mobiltelefonról csatolok .

Voltál e mér bannolva ?

Nem voltam ,remélem nem is leszek .

Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?

-Szerintem az,hogy a kezdő játékosoknak segíteni /körbe vezetni őket, nonrp-s játékosokat megbüntetni/szabály szedőket . Röviden megfogalmazva segíteni a játékosoknak akik segítségre szorulnak . De ha nem tudok valamit mert netalán új vagyok az adminisztrációban akkor illedelmesen megmondom a játékosnak,hogy sajnálom de ebben nem tudok segíteni és felhívok egy nagyobb/tapasztaltabb admint .

Aktivitási idő:

-Napi 1-2 óra meg lenne, de sokszor van úgy ,hogy leülök a gép elé és rá 3-4 órára rá kelek fel előle .

-Miért pont téged válasszunk? 

-Mert kiszeretném próbálni magam adminként ,segíteni a játékosokon, csapatban dolgozni .Megbízható vagyok ,OMSZ igazgatója is ez miatt vagyok ...

Miért jelentkeztél?

-Kiszeretném magam próbálni adminként ,szerintem meg van a kellő szabályzat ismeretem is, meg megszeretném tudni hogy milyen az adminok élete a szerveren ,és ugyebár amint említettem a fenti kérdésben segíteni a többieknek akik segítségre szorulnak .

Pozitív dolgok :

-kevdes

-hibáimból tanulok

-elfogadom a kritikát

-szeretem a csapatmunkát

Negatív dolgok :

-néha beidegeskedek és olykor lelépek a szerverről ,de ilyen néha fordul elő

-kimondom a véleményem. 

-szerintem több nem nagyon van. 

Remélem tetszeni fog a lapom! Első

jelentkezésem !

th?id=OIP.BVHzuhghA3nJANnMOn_tHQHaHG&pid=Api&P=0&w=179&h=173

Edited by JacksonColinas

Szia!

• Én megértem, hogy nem szeretnéd ismeretlen emberek felé a személyazonosságod mutatni, de ha admin leszel, egy csapat tagja is leszel, ezáltal kicsit "ciki", ha az IRL-nevedet sem tudjuk, és nem jó, ha ennyire zárkózott vagy.
  • Sok szempontból a lapod hiányos, ezért ajánlom, hogy nézz rá a régebbi, elfogadott admin jelentkezési lapokra, mivel azokból sok jó ötletet tudsz meríteni.

Amennyiben ezek teljesülnek, akkor nincs mitől félned. Hajrá!

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2020.10.28.-én 16:00-kor vagy  2020.10.29.-én 17:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerintválaszthatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező !

• Köszi 1

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.