Antonio D Giuseppe Létrehozva: Október 26, 2020 Megosztás Létrehozva: Október 26, 2020 (módosított) Magamról(ooc): - Ferinek hívnak, Nógrád-megyében lakom egy kis városban, van egy kutyám aminek a fajtája amerikai stafford .Segítőkész ,kedves ,megértő vagyok aki képes a saját hibáiból tanulni. 8.osztályos vagyok ,sajnos évvesztes ,de már elöttem áll a középiskola de sajnos még nem tudom, hogy minek/hova megyek tanulni. Nagyjából ennyi lenne,ha valamit szeretnétek tudni rólam szivesen válaszolok . A szerveren 14000+percem van, lvl 18 vagyok, van 1 Bmw m5 f10, Mercedes-Benz G65 AMG és még sok kissebb autó áll a tulajdonomban.. OMSZ vezetője vagyok, egyben Leader is. Magamról(IC): -Jackson Colinas becsületes nevem ,1978 December 5.-én születtem. Los Santosba születtem és azóta is itt lakok. Van két testvérem ,egy öcsém és egy húgom . Sajnos édesapánk itt hagyott minket mivel súlyos autó balesetet szenvedett, elég fiatalok voltunk a testvéreimmel amikor a tragédia ért bennünket, én 17 éves ,öcsém 12 a húgom pedig 8 éves volt . Édesanyánk nevelt utána egyedül ,de 22 évesen végeztem a tanulmányaimmal és elmentem munkát keresni . Sikeresen találtam is Los Santosban az OMSZ-nél munkát ahol nagyon megvoltak velem elégedve és rá félévre igazgató is lettem aminek nagyon örültem . San Fierroban volt az első lakásom, de ott sajnos nem voltam sokáig mivel rossz volt a közeg . Utána elmentem albérletben és találtam Los Santosban lakást ahol mai napig élek .Van egy darab járművem ami napi használatban használok ,B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezek . Nagyjából ennyi is lennék . Hányszor voltál admin jailban? Miért és mennyi időt ? -Na hát,hogy is kezdjem ,nekem elég húzós az ucp-m mivel ezen a szerveren tanultam meg rp-zni ,ez volt az első roleplay szerver amin játszottam . Legfőképp ic-ooc keveréssel voltam aj-ban de mar nem keverem ..azóta megtanultam szépen rp-zni és viszonylag jól tudom a szabályokat is:D Sajnos nem tudok képet csatolni mert gépről vagyok ,de majd mobiltelefonról csatolok . Voltál e mér bannolva ? Nem voltam ,remélem nem is leszek . Szerinted mi egy adminisztrátor feladata? -Szerintem az,hogy a kezdő játékosoknak segíteni /körbe vezetni őket, nonrp-s játékosokat megbüntetni/szabály szedőket . Röviden megfogalmazva segíteni a játékosoknak akik segítségre szorulnak . De ha nem tudok valamit mert netalán új vagyok az adminisztrációban akkor illedelmesen megmondom a játékosnak,hogy sajnálom de ebben nem tudok segíteni és felhívok egy nagyobb/tapasztaltabb admint . Aktivitási idő: -Napi 1-2 óra meg lenne, de sokszor van úgy ,hogy leülök a gép elé és rá 3-4 órára rá kelek fel előle . -Miért pont téged válasszunk? -Mert kiszeretném próbálni magam adminként ,segíteni a játékosokon, csapatban dolgozni .Megbízható vagyok ,OMSZ igazgatója is ez miatt vagyok ... Miért jelentkeztél? -Kiszeretném magam próbálni adminként ,szerintem meg van a kellő szabályzat ismeretem is, meg megszeretném tudni hogy milyen az adminok élete a szerveren ,és ugyebár amint említettem a fenti kérdésben segíteni a többieknek akik segítségre szorulnak . Pozitív dolgok : -kevdes -hibáimból tanulok -elfogadom a kritikát -szeretem a csapatmunkát Negatív dolgok : -néha beidegeskedek és olykor lelépek a szerverről ,de ilyen néha fordul elő -kimondom a véleményem. -szerintem több nem nagyon van. Remélem tetszeni fog a lapom! Első jelentkezésem ! Edited Október 27, 2020 by JacksonColinas Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Antonio D Giuseppe Hozzászólva: Október 26, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Október 26, 2020 UI : bocsi ha van egy -két rossz fogalmazás, siettem Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stefania Blegu Hozzászólva: Október 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Október 26, 2020 Az szerintem nagy baj, ha egy Adminisztrátori lapot elsietsz! Formázd meg még , és alakíts rajta! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Antonio D Giuseppe Hozzászólva: Október 26, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Október 26, 2020 Nem szándékosan siettem el, de tanulok a hibáimból, azaz ebból is. De remélem az adminnoknak tetszeni fog ezt leszámítva. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Október 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Október 26, 2020 Szia! Én megértem, hogy nem szeretnéd ismeretlen emberek felé a személyazonosságod mutatni, de ha admin leszel, egy csapat tagja is leszel, ezáltal kicsit "ciki", ha az IRL-nevedet sem tudjuk, és nem jó, ha ennyire zárkózott vagy. Sok szempontból a lapod hiányos, ezért ajánlom, hogy nézz rá a régebbi, elfogadott admin jelentkezési lapokra, mivel azokból sok jó ötletet tudsz meríteni. Amennyiben ezek teljesülnek, akkor nincs mitől félned. Hajrá! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Antonio D Giuseppe Hozzászólva: Október 26, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Október 26, 2020 Rendben van! Természetesen megadnám az IRL nevem ha sikerülne a jelentkezésem... De akkor azt mondod h ezt hagyjam és próbálkozzak meg megint? Vagy megvárjuk a többi admin véleményét? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Október 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Október 26, 2020 Szerintem a jelenlegi lapodon szerkessz még, formázz, és akkor máris jobb lesz. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Antonio D Giuseppe Hozzászólva: Október 26, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Október 26, 2020 Rendben Laci! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Antonio D Giuseppe Hozzászólva: Október 26, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Október 26, 2020 Egy-két dolgot át írtam/javítottam, remélem ennyi elég. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Október 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: Október 27, 2020 Kedves jelentkező! Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 2020.10.28.-én 16:00-kor vagy 2020.10.29.-én 17:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com) Megjegyzés: Az alábbi időpontokból tetszés szerintválaszthatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező ! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések