Gustavo Santos Létrehozva: Október 27, 2020 Megosztás Létrehozva: Október 27, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Szűcs Sándor > Mikor születtél? < 2004.03.24 > Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) < 3-4-5 óra > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Igen voltam máshol PD mentő piru yaku orosz olasz maffia. Itt OMSZ ms13 > Miért ezt a frakciót választottad? < Már voltam több helyen is rendőr és jól megálltam a helyem, szerettem is bent lenni. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Mikrofon nem jó. > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Szűcs Sándor vagyok 10.-es tanuló. álltalánosban közepes tanulmányi eredményeim voltak. Középbe most 3-4 között van az átlagom. Szabad időmben legfőképp segíteni szoktam, de mellet sokat járok el a apával is körbenézni és besegíteni a munkába(vállalkozásunk van). Régen elég sokat MTA-ztam. Nyitott vagyok bármilyen csapat munkára. > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://imgur.com/a/MDV1UkC > IC Rész Jelentkező neve: < Jie Wang> Jelentkező születési helye, ideje: < 1989.03.24.> Jelentkező anyjának leánykori neve: < Ye Zhang > Jelentkező apjának neve: < Mu Wang > Előző munkahelye(i): < Mentőszolgálat> Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen. > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < A csapatmunka egy fontos eleme a rendvédelemben. Sokkal könnyebb a szolgálat teljesítés ha csapatban dolgozunk. A csapatmunka elengedhetetlen az emberek között. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Kínából érkeztem 3 éve Los Santos városába. Testvéremmel döntöttünk úgy hogy elköltözünk Los Santosba, de sajnos a szüleink nem tartottak velünk. Megérkeztünk el is intéztük az legfontosabb dolgokat és leszerződtünk az olajszállító kamionos céghez. Sokáig dolgoztunk itt , de össze gyűlt egy összeg amiből vásároltunk Reefert és belekezdtünk a rákászatba. Sok időt töltöttünk a tengeren, és közben még egy kis szállítás is bele fért az olaj cégnél. Eltelt 1 év és láttuk a hirdetést hogy az OMSZ állást kínál. Testvéremmel mi éltünk ezzel a lehetőséggel és sikeresen dolgozhattunk a mentőknek 2 évig dolgoztunk ott. Jelenleg most Rákászunk és időnként olajszállítást végzünk. 1-2 napja böngészgettem az interneten és észre vettem, hogy az ORFK tagfelvételt hirdet, aztán gondoltam jelentkezek. Édesapám is Rendőr volt Kínában. Legfőbb hobby mindkettőnknek az autózás. Ennyi lenne az önéletrajzom. > Edited Október 28, 2020 by Jie Wang Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Október 28, 2020 Megosztás Hozzászólva: Október 28, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elfogadjuk. ((Megjegyzés: Várunk a szerveren IC meghallgatásra és felvételre. Vedd fel velem privátban a kapcsolatott, idő egyeztetésre.)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések