Zsepy Létrehozva: Október 27, 2020 Megosztás Létrehozva: Október 27, 2020 Magamról: Porlai Máté vagyok. 14 éves. Miskolcon lakok. Szeretem az időmet tölteni a gép előtt. Főképp MTA-zok de van egy jó pár játék amit még játszok, elég sokat csgozok is illetve Rising Storm 2 Vietnam ozok. Szeretem ha a munkám alapos és jól el van végezve. Sajószentpéterre járok iskolába és Informatika és Távközlésre szeretnék tovább menni. Magamról a játékban: Jelen pillanatban a Camorra maffia tagja vagyok. A társaimmal igyekszünk minden féle rp szituációt csinálni, hogy felpezsdítsük a szervert egy kicsit, hogy még élvezhetőbb legyen az alapból élvezhető kontextusa a szervernek. Jelenleg van egy Honda Goldwing em és egy Audi A80 am. Többször is voltam a Rendőrségnél. Voltam az OMSZ-nél is 2x és Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!: 9x voltam admin jailben ezekből 4 volt ami nem frakcióval kapcsolatos. Az admin jaileimből tanúltam és így ennek köszönhetően jobban oda tudok figyelni, hogy hogyan és mit cselekszek a jövőben. https://imgur.com/pBct6Y9 Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!: Nullaszor voltam bannolva. https://imgur.com/oI1CfBt Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?: Alaposan fejtsd ki.: Az adminisztrátor feladata az, hogy segítse a playereket. PL: Autó rtc-zése ha mondjuk felrobbant volna, vagy ha valamit nem tudnak a játékosok amit már nem tud megoldani egy admin segéd az esetben az admin segít. A kellő szankciót kiossza és a fegyelmet fenttartsa. Aktivitási időm: Általában több mint 3-4 óra de, vannak olyan napok amikor kevesebb családi okok miatt. Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki. A csapatmunka 2 vagy több ember együttes munkáját jelenti. Egyszerűen. Nincs semmi varázslat vagy tudományoskodás. Alapvetően minden ember képes a csapatmunkára, hiszen az ember társas lény. Miért pont téged válasszunk?: Mert több szerveren is voltam már admin amik be zárultak egy idő után és az ott levő játékosok akkoriban megelégedtek a munkámmal és így én is megelégedtem. Miért jelentkeztél adminisztrátornak?: Mert Laci ajánlotta, hogy jó a közösség és mondta, hogyha úgy gondolom próbáljam meg hátha és még én is láttam a szerverben potenciát. Szeretném kipróbálni magam ebben a szerepben és kíváncsi vagyok hogyan teljesítek Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum) Jó a humorérzékem Általában jó kedvemben vagyok, keveset vagyok szomorú Türelmes vagyok 3 éve rp-zek Negatív tulajdonságok.: (4 minimum) Nehezen lehet felbosszantani de ha felbosszantanak akkor nagyon Néha túlságosan is lelkes vagyok dolgok iránt Általában túlságosan pörgök és mindig szeretnék valamit csinálni Sokat kapkodok Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Október 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: Október 27, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem tetszett az ön lapja, ezért elutasításra került ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések