Stefania Blegu Létrehozva: Október 29, 2020 Megosztás Létrehozva: Október 29, 2020 (módosított) IC/InGame neved: < Stefania Blegu > A ban időpontja: < 2020-10-28 22:22 > A ban oka: < Jailek Sokasága, RP alóli kilépes > A ban időtartama: < 4 hónap/ 2021-02-25 22:22 > Admin neve, aki bannolt: < Laci > Miért szeretnéd az unbant? < Elsősórban, elment az internetem, és azért dobott ki, ezek után nem tudtam visszalépni, mivel csak reggel jött meg a net! Azért szeretném az UB-t, mivel eltötlöttem itt 1330+ órát, és nem szeretném, ha kárba veszne az eddigi felépített "karierem"! Vétkeztem, viszont a jailket több része a "Karierem" elején futott be, mikor még azt sem tudtam , hogy mi az hogy RP! > Edited Október 29, 2020 by Diviana Blueberry Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Október 29, 2020 Megosztás Hozzászólva: Október 29, 2020 Szia! Feltételezem, hogy aki jailezett téged ez indokkal, az "Timed Out" helyett "Kilépés"-t látott, de ezt ne velem tárgyald meg. Az UB-t megkapod, 300 perc adminjail fejében, továbbá azzal a feltétellel, hogy bármilyen, legalább 30 perces jailed lesz, visszakerül rád a kitiltás. Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések