Jump to content

Lewis D Shafter Jelentkezése az Országos Rendőr Főkapitányság-hoz.

Steven Scott

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< Ludányi Dániel >
Mikor születtél?
< 2003.10.27 >
Mondj pár szót az aktivitásodról!

(mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?)
< Jelenleg a frakcióra naponta(hétköznap) 2-3 akár 4órát is. Hétvégén ennél többet is akár. >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< Voltam ilyen rendvédelmi frakcióba kisebb szervereken. Amikben voltam: NAV,ORFK.(De nem sokáig mivel a szerver hamar bezárt) >

Miért ezt a frakciót választottad?

< Azért választom ezt a frakciót mivel nagyon sok RP lehetőséget látok benne és szeretnék komoly eredményeket elérni a frakcióba. Szeretnék esetleg újat tanulni és ismerkedni újabb emberekkel és bővíteni az RP tudásomat. >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
< Jelenleg Discord-al rendelkezem és mikrofonnal. >
Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb.

(minimum 5 teljes mondatban!!)
< Nos én egy átlagos ember lennék. Jelenleg most töltöttem a 17.életévemet és jelenleg 10.osztályba járok Mezőgazdasági gépészként. Annyira a traktorok és egyéb dolgok nem érdekelne csupán azért választottam ezt a szakmát,hogy legyen egy ténylegese jó szakmám. Főbb hobbim a horgászat és a kamionok szerelése és azok fényképezése mivel van egy cégünk ahol nemzetközi teherfuvarozással foglalkozunk és én ott képzelem el a jövőmet.  Jelenleg a "B" kategóriás jogosítványt csinálom amiből már jövőhónapban csinálom a KRESZ vizsgát is és ezért tudok lenni max 2-3órát naponta,mivel tanulnom kell rá.>

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

https://imgur.com/a/6XPpt6C >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Lewis D Shafter >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< Los Angeles,1996.10.27 >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Lana Anovich >
 Jelentkező apjának neve:
< Justin R Shafter >
 Előző munkahelye(i):

< Los Santos Bus Company C.O, Los Santos Pizza Hut. >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Rendelkezek. >
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
< Fontos,hogy normálisan meg kell hallgatni az összes jelenlévő embert,hisz mindenkinek lehetnek és vannak is jó ötletei. Fontos,hogy higgadtak és összetartóak is legyünk. Alkalmazkodnunk is kell egymáshoz,hisz így elengedhetetlen a jó csapat munka. Nem szabad önzőnek lenni nem szabad/nem illik a más ötletét kiröhögne illetve leordítani,ha épp nem pont jól mondja a dolgokat.  >
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< Név: Lewis D Shafter : Tanulmányai: Los Santos General School,Los Santos Police training School. Munkahelyei: Las Venturas Police Department,Los Santos Bus Company C.O Bejenletett Lakhely: Los Santos Santa Maria Beach: 1/A. Jelenleg munkanélküli vagyok és egyedül élek a városban. Édes apám és édesanyám meghaltak,bartnőm,családom nincs. Jó képességű,jó fizikai állapottal rendelkezek és képes vagyok minden nehéz fizikai munkára is. B,T,C,C+E,D,D1 Jogosítvánnyal is rendelkezek. Nem vagyok büntetett előéletű ember,világ életembe arra tanítottak a szüleim,hogy segítsek másokon ha tudok illetve mindig a pénzt megfelelő dolgokra költsem így Alkohol-ra sem költöttem szinte soha. Édesapám halála nagyon megviselt és akkor kelett 5év ahoz,hogy feldolgozzam a halálát. Sok ember már hozzá nyúlt volna a külön fél drogokhoz viszont én kiartottam és folyotn a fejembe volt az amit oly sokszor mondtak nekem és meg is tanították. Sajnos az előző munkahelyem megszűnt mivel rengeteg tartozás volt a cégnek és így el kellett adni az összes járművet amik voltak nekik. Ezért keresek más,megbízható munkahelyet. >

• Ryder locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.