Steven Scott Létrehozva: Október 29, 2020 Megosztás Létrehozva: Október 29, 2020 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Ludányi Dániel > Mikor születtél? < 2003.10.27 > Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) < Jelenleg a frakcióra naponta(hétköznap) 2-3 akár 4órát is. Hétvégén ennél többet is akár. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Voltam ilyen rendvédelmi frakcióba kisebb szervereken. Amikben voltam: NAV,ORFK.(De nem sokáig mivel a szerver hamar bezárt) > Miért ezt a frakciót választottad? < Azért választom ezt a frakciót mivel nagyon sok RP lehetőséget látok benne és szeretnék komoly eredményeket elérni a frakcióba. Szeretnék esetleg újat tanulni és ismerkedni újabb emberekkel és bővíteni az RP tudásomat. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Jelenleg Discord-al rendelkezem és mikrofonnal. > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Nos én egy átlagos ember lennék. Jelenleg most töltöttem a 17.életévemet és jelenleg 10.osztályba járok Mezőgazdasági gépészként. Annyira a traktorok és egyéb dolgok nem érdekelne csupán azért választottam ezt a szakmát,hogy legyen egy ténylegese jó szakmám. Főbb hobbim a horgászat és a kamionok szerelése és azok fényképezése mivel van egy cégünk ahol nemzetközi teherfuvarozással foglalkozunk és én ott képzelem el a jövőmet. Jelenleg a "B" kategóriás jogosítványt csinálom amiből már jövőhónapban csinálom a KRESZ vizsgát is és ezért tudok lenni max 2-3órát naponta,mivel tanulnom kell rá.> Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://imgur.com/a/6XPpt6C > IC Rész Jelentkező neve: < Lewis D Shafter > Jelentkező születési helye, ideje: < Los Angeles,1996.10.27 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Lana Anovich > Jelentkező apjának neve: < Justin R Shafter > Előző munkahelye(i): < Los Santos Bus Company C.O, Los Santos Pizza Hut. > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Rendelkezek. > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Fontos,hogy normálisan meg kell hallgatni az összes jelenlévő embert,hisz mindenkinek lehetnek és vannak is jó ötletei. Fontos,hogy higgadtak és összetartóak is legyünk. Alkalmazkodnunk is kell egymáshoz,hisz így elengedhetetlen a jó csapat munka. Nem szabad önzőnek lenni nem szabad/nem illik a más ötletét kiröhögne illetve leordítani,ha épp nem pont jól mondja a dolgokat. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Név: Lewis D Shafter : Tanulmányai: Los Santos General School,Los Santos Police training School. Munkahelyei: Las Venturas Police Department,Los Santos Bus Company C.O Bejenletett Lakhely: Los Santos Santa Maria Beach: 1/A. Jelenleg munkanélküli vagyok és egyedül élek a városban. Édes apám és édesanyám meghaltak,bartnőm,családom nincs. Jó képességű,jó fizikai állapottal rendelkezek és képes vagyok minden nehéz fizikai munkára is. B,T,C,C+E,D,D1 Jogosítvánnyal is rendelkezek. Nem vagyok büntetett előéletű ember,világ életembe arra tanítottak a szüleim,hogy segítsek másokon ha tudok illetve mindig a pénzt megfelelő dolgokra költsem így Alkohol-ra sem költöttem szinte soha. Édesapám halála nagyon megviselt és akkor kelett 5év ahoz,hogy feldolgozzam a halálát. Sok ember már hozzá nyúlt volna a külön fél drogokhoz viszont én kiartottam és folyotn a fejembe volt az amit oly sokszor mondtak nekem és meg is tanították. Sajnos az előző munkahelyem megszűnt mivel rengeteg tartozás volt a cégnek és így el kellett adni az összes járművet amik voltak nekik. Ezért keresek más,megbízható munkahelyet. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Október 29, 2020 Megosztás Hozzászólva: Október 29, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elfogadjuk. ((Megjegyzés: Várunk a szerveren IC meghallgatásra és felvételre. Vedd fel velem privátban a kapcsolatott, idő egyeztetésre.)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések