Jason Biggs Létrehozva: Október 30, 2020 Megosztás Létrehozva: Október 30, 2020 (módosított) A Grove Street Families-ről: Ez a banda a story modeban bukkant fel. Legfőképp Ganton, azon belül Grove street környékén tevékenykednek. A Grove Street Families egy afroamerikai banda a régebbi Los Santosban. A bandák fő területükről kapták nevüket (Grove street, Playa Del Seville, Temples) Mindhárom a ``Families`` zászlaja alá tartozik, zöld színt visel. Ellenségeik a Ballas, Los Santos Vagos és a Varrios Los Aztecas. Drogokkal, fegyverkereskedelemmel foglalkoznak legfőképp. A banda színe a zöld. Ez megfigyelhető a ruházatukon és graffityken. Graffityk: Egy általános Grove Streeti graffity. A banda tagjai Low Riderekkel közlekednek legfőképp mivel egy Old School banda. Ide tartozik a Chevrolet Impala és a Ford Thunderbird. Kifejezések, szleng Grave/Graves/Grave Street: tiszteletlen Gay/Gays/Gay Street: tiszteletlen G-Street: a banda másik neve Blood: üdvözlés, tiszteletteljes Family: üdvözlés, tiszteletteljes OG/Original Gangster: magas rangú, befolyásos tag, aki sokat tesz a közösségben BK/Balla Killer/Balla Killa: Tiszteletlen kifejezés, a Ballasokra használják Ball-Sacks/Ball-pushers/Ball-less: Tiszteletlen kifejezés, a Ballasokra használják ("Herezacskó", "herétlen") VK/Vago Killer/Vago Killa Va-Hoes: Tiszteletlen kifejezés, a Vagosra használják (Va-kurvák) AK/Azteca Killer/Azteca Killa: Tiszteletlen kifejezés, az Aztecasra használják. Varrio Goats/Ass-takers/Burrito boys: Tiszteletlen kifejezés, az Aztecasra használják. Hood: szomszédság Homie/Home boy/Home girl: tesó, haver Busta/Buster: Hangember, szájhős. Loud/Cloud/Mary Jane, Fű/Marijuhana OOC rész: Rólam (Jason West leader): András vagyok 15 éves. Vas megyében lakom, villanyszerelő szakra járok 2 éve. Szabadidőmben kosarazom, horgászom, motorozok, spanokkal lógok, gamelek. Kb 4 éve RP-zek. Egyik célom ezen a szerveren egy illegális banda vezetése. Tapasztalatom van mint banda leader. Sokat toltam banda rp-t más szervereken is. Napi minimum 3 órát tudok a szerverre szánni. Reng Sayeed (Alleader): Kevin vagyok, 14 éves, 8. osztályba járok. Budapest mellett élek Gyálon, szeretek kint lenni a szabadban, focizok és szeretek kosarazni iskola időben. A NextGamingRP az első szerver ahol elkezdtem RP-zni, viszont 2017 óta rendszeresen nézem a roleplayes videókat. Eddig 1300 percem van a szerveren. Napi Karaktertörténetek: Én (Jason West leader): Jason vagyok. 24 éves. Régebben anyámmal, apámmal és az öcsémmel éltem. Én 16, az öcsém 14 éves volt mikor apánk ott hagyott minket. Fél évre rá muter is elhagyott minket. Szóval valahogy el kellett tartanom magam és az öcsémet. Olyan környéken éltünk ahol nagyba ment a biznisz, szóval ott kerestem a pénzem. Drogot szállitottam és ezért kaptam egy kevés lóvét. Ez ment addig ameddig 18 nem lettem, mert akkor elmentem egy fatelepre dolgozni. Egészen 24 éves koromig, mert az öcsémmel ide költöztünk. Reng Sayeed: Reng vagyok. 22 éves. (A lényeg ott a másik karaktertörténetben). Jason öccse vagyok. Nagyon sokat köszönhetek Jasonnek. TGF nálunk: IC odajössz és mi megkérdezzük mit keresel erre. Ha kitalálsz valami kreatív storyt akkor tovább kérdezünk. PL: Ki vagy te, hol laktál eddig, mit dolgozol stb. (Segítünk RP-zni nem fogunk ledarálni xD) Ha ezekre mind kreatívan válaszoltál akkor elkezdesz velünk járkálni Rp-zgetni. Ha látjuk rajtad hogy igyekezel akkor elkezdünk befogadni. Lesz egy próbatétel mielőtt bevennénk. A tagnak adunk pár gramm füvet amit el kell vinni valakinek (Az a valaki a spanunk de ezt a beavatandó tag nem tudja) a csávó akinek viszi a cuccot kérdezgetni fog tőle dolgokat. Pl kitől van a cucc stb.. Ha ezeket a tag nem mondja el, nem ad ki információt akkor átment a próbatételen. Egy kisebb beavatás lesz ezután megmutatjuk neki ki a főnök stb... „Grove Street király! Mondjátok velem, nigák! GROVE STREET KIRÁLY!!” —Sean "Sweet" Johnson. Céljaim a bandával: Egy normális baráti közösség kialakítása, mindennapi RP-k, egyéni RP-k (Rap csata, BMX verseny stb...) (Old School RP) Amire szükségünk lenne: Járművek: - 2 db Chevrolet Impala - 2 db Ford Thunderbird - 2 db Sanchez - 2 db BMX Fegyverek, drogok, stb...: - 5 db Tec-9 ( +Tárak ) - 5 db Uzi ( +Tárak ) - 5 db Marihuána mag - 3 db kanapé - 2 db asztal - 1 db boxpálya Skinek innen tölthetők le: https://www.gta.cz/eng/san-andreas/download/grove-street-families-skinpack/ Változás: Reng banolva lett (Alleader) szóval egyedül leszek leader. Edited November 1, 2020 by bandyvagyok 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Október 30, 2020 Megosztás Hozzászólva: Október 30, 2020 Hali ! Én már csak azért is támogatom ezt a lapot, mivel banda és úgy gondolom, hogy a banda RP sokkal jobb, mint bármelyik más, mellesleg van egy több mint fél éve működő CRIPS frakció a szerveren és velük is tudnátok majd RP-zni elég jó minőségben és mennyiségben. Remélem, hogy tényleg jól tudod vezetni a frakicót és sokkal jobb lesz, mint elődje, illetve tényleg banda RP-ről fog szólni és nem "üdv"-el fogtok köszönni. Támogatom. Ui.: Fegyvereket, illegális dolgokat nem kérhetsz mellé. Mellesleg a kanapékat, asztalt és a boxpályát ne így kérd, hanem keress vagy csinálj egy mappolást, amit ugyan úgy a most megírt lapodba rakod be, hogy le tudják tölteni és megnézni. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Október 31, 2020 Megosztás Hozzászólva: Október 31, 2020 (módosított) Sziasztok! Az alap elképzelés nekem bejön. Jelenleg 1 banda van, ezért is lenne jó egy másik is, pláne másféle RP stílussal. Én TÁMOGATOM a banda létrejöttét, bizonyos módosításokkal! Edited November 1, 2020 by Laci 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marco Cravis Hozzászólva: November 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 2, 2020 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj.: Tegyünk egy próbát egy TS meghallgatáson. Az alábbi időpontokban várunk TS-en: 2020.11.03. 15:00 vagy 2020.11.04. 15:30 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések