balintkalc Létrehozva: November 1, 2020 Megosztás Létrehozva: November 1, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? Kerekes Bálint Hány éves vagy? 14 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 2-3 órát esetleg 4 órát is Jelenlegi játszott perceid száma: 10420 Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! https://imgur.com/a/k9oGqha Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? tirádban és LS Taxitársaságban Miért ezt a frakciót választanád? több rp lenne, éredeklne ez a munka, a régi frakcióban nem komázom az embereket Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? rendelkezek de nincs mikrofonom Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Kerekes Bálint vagyok, 14 éves, Szlovákiában lakok egy városban Losoncon, szeretek sportolni biciklizni, futni, focizni. Egész jó tanuló vagyok. IC Rész Jelentkező neve: Jake Connor Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos 1997 február 8 Jelentkező anyjának leánykori neve: Elisabeth Jhonson Jelentkező apjának neve: Josef Connor Előző munkahelye(i): Taxitársaság Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Szerinetem fontos a csapatmunka, főleg egy ilyen munkában, sok időt spórolsz meg vele ha tudsz alkalmazkodni. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) 1997 február 8.án születtem Los Santosban kórházban, kiskoromban szerelő akartam lenni de mire felnőttem rájöttem hogy nekem nagyobb szerepei lesznek ebben a városban. Mielőtt viszont belecsöppentem volna a dolgokba összeszedtem egy kis pénzt amit autókra költöttem, elkezdtem üzletelni az autóimmal, igy ismerkedtem meg egy kedves barátommal akiről később kiderült a Triád maffiához tartozik. Hát természetesen beléptem és onnantól nem volt kiút, de egy idő után rájöttem hogy nekem legális utakra kell lépnem, igy jutottam el a mostani helyemre a taxiba ahol szintén jó emberekkel ismerkedtem meg, viszont ezt a munkát hamar meguntam igy a kiskoromban szőtt álmaimat szeretném megvalósitani, beszeretnék lépni a szerelők közé. Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? igen Edited November 1, 2020 by Connor Harry Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marco Cravis Hozzászólva: November 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 2, 2020 Kedves jelentkező! Lapod elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj: Várlak a szerveren betanításra! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések