Jump to content

Jelentkezési lap

balintkalc

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
Kerekes Bálint
Hány éves vagy?
14
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
2-3 órát  esetleg 4 órát is

Jelenlegi játszott perceid száma:

10420

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

https://imgur.com/a/k9oGqha
Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
tirádban és LS Taxitársaságban

Miért ezt a frakciót választanád?

több rp lenne, éredeklne ez a munka, a régi frakcióban nem komázom az embereket
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
rendelkezek de nincs mikrofonom
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
Kerekes Bálint vagyok, 14 éves, Szlovákiában lakok egy városban Losoncon, szeretek sportolni biciklizni, futni, focizni.

Egész jó tanuló vagyok.

IC Rész

Jelentkező neve:
Jake Connor
 Jelentkező születési helye, ideje:
Los Santos 1997 február 8
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
Elisabeth Jhonson
 Jelentkező apjának neve:
Josef Connor
 Előző munkahelye(i):
Taxitársaság
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
Szerinetem fontos a csapatmunka, főleg egy ilyen munkában, sok időt spórolsz meg vele ha tudsz alkalmazkodni.
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
1997 február 8.án születtem Los Santosban kórházban, kiskoromban szerelő akartam lenni de mire felnőttem rájöttem hogy nekem nagyobb szerepei lesznek ebben a városban.

Mielőtt viszont belecsöppentem volna a dolgokba összeszedtem egy kis pénzt amit autókra költöttem, elkezdtem üzletelni az autóimmal, igy ismerkedtem meg egy kedves barátommal akiről később kiderült a Triád maffiához tartozik. Hát természetesen beléptem és onnantól nem volt kiút, de egy idő után rájöttem hogy nekem legális utakra kell lépnem, igy jutottam el a mostani helyemre a taxiba ahol szintén jó emberekkel ismerkedtem meg, viszont ezt a munkát hamar meguntam igy a kiskoromban szőtt álmaimat szeretném megvalósitani, beszeretnék lépni a szerelők közé.

Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel?

igen

Edited by Connor Harry

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.