Luis Troyano Létrehozva: November 5, 2020 Megosztás Létrehozva: November 5, 2020 (módosított) OOC-RÉSZ Mi a neved? Raffael Oszkár Hány éves Vagy? 16 Napi Hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? Napi 4-5 órát Tudok fent lenni a szerveren ebből 2-3 órát tudnák a frakcióra szánni Jelenlegi Játszott Perceid Száma: 27402 Voltál-e már frakcióban: Igen Voltam már(Crips) Miért ezt a frakciót választanád? Irl is nagyon vonzódom az autószereléshez igy ki szeretném próbálni a Nextgaming-en belöl is autószerelést Rendelkezel e Team speak3-al és mikrofonal? igen Ucp-röl kép: https://imgur.com/a/9lWZB4W Mesélj magadról 5-6 mondatban: Sziasztok én Raffael Oszkár vagyok 16 éves, Hódmezővásárhelyen élek, Corvin Mátyás TECHNIKUM és Szakközép iskolában Tanulok. Szabad időmben Sportolok azon belül Edzek kosarazok IC-RÉSZ Jelentkező neve: Michael Kyrie Jelentkező Születési ideje 1998.10.08 Jelentkező anyjának leánykori neve Riley Anne Jelentkező apjának neve: Michael Hennry Előző munkahelyei: Autószálito és Olajfinomitó volt Mi a véleménye a csapat munkárol Új emberekel imád ismerkedni igy a csapat munkától sem rémul meg Önéletrajz: 1998.10.08 Születem, édes apukám Michael Hennry és Riley Anne az édes anyukám Mindig a Próbáltak a helyes utra tériteni Kiseb-nagyobb sikerekel sikerült nekik Tovább tanultam Autószerelönek mint az apukám Michael Hennry Rengeteget jártam Szórakozni ahol megismertem Jessica Marshallt a jelenlegi Szerelmemet nagyon gondolkozunk abban hogy Megházasodünk és egy kis viskót veszünk magunknak igy mind a ketten dolgozunk én az Autószerelésben szeretnék elhelyezkedni és remélem sikerül is Rendelkezel a belépésel Szükséges összegel? IGEN Irta: Raffael Oszkár Remélem elnyeri a Tetszésüket Edited November 6, 2020 by Michael Kyrie Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marco Cravis Hozzászólva: November 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 6, 2020 Kedves Jelentkező! Kérjük egészítse ki a lapját a következővel: UCP, valamint a helyesírást a lapban nézd át újból és ha találsz bent rosszat, kérlek javítsd! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marco Cravis Hozzászólva: November 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 7, 2020 Kedves Jelentkező! Jelentkezési lapja elnyerte a vezetőség tetszését, így az elfogadásra került. Az alábbi időpontokban várunk TS-en: 2020.11.07. 18:30 vagy 2020.11.08. 18:00. Kérlek jelezz vissza privát üzenetben melyik időpont lenne a megfelelő! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések