Reng Biggs Létrehozva: November 10, 2020 Megosztás Létrehozva: November 10, 2020 (módosított) Panasztevő játékos IC neve: -Reng Biggs- Panaszra tett játékos IC neve -Connor Harry- Panasz oka: -Publikus helyen lövöldözés ok nélkül, banda hergelés,oktalan ölés.- Bizonyíték (videó, kép, log): - - Edited November 10, 2020 by Reng Biggs Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: November 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 11, 2020 Sziasztok! Én fogom bírálni a PK-t. Erről szeretnék kapni egy logot, hogy mi volt az előzmény. (a napilog bőven elég) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: November 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 11, 2020 majd erről én is beszélnék Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: November 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 11, 2020 Ne majd, most beszélj róla. 2 hét múlva már hiába beszélsz róla. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Reng Biggs Hozzászólva: November 11, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: November 11, 2020 Mi kiraboltuk ic, aztán kocsit váltottunk és azután történt ez. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: November 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 11, 2020 (módosított) Nekem Reng részéről logra van szükségem, Connor részéről pedig egy "vallomásról", hogy mit tud felhozni. Edited November 11, 2020 by Laci Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: November 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 11, 2020 (módosított) tehát úgy kezdődött hogy kiraboltatok engem, aztán én elmentem szereltetni jöttem ki a szerelőtelepről és az út végén nekem jöttetek szembesávba kérdeztem volna hogy jól vagytok e erre elmentetek, pedig ti jöttetetek szembe, ezután láttam hogy bementek hq-ra ic láttam ott azt az autót is amit lecseréltetek aztán bementem hq-ra hogy megbeszéljük és már távolról fegyvert fogtatok rám, elmentem és mindig követtetek engem erre a barátommal elkezdtünk mi is kötekedni erre roncsderbiztetek az autókkal, és próbáltatok alkalmat találni arra hogy lelőjjetek, erre mi is elővettük a fegyónkat és itt derült ki hogy mink lövünk jobban mert ti is lelőhettetek volna Edited November 11, 2020 by Connor Harry folytatás Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: November 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 11, 2020 Értem. Rengtől továbbra is várom a logot az esetről, utána fog nagyjából körvonalazódni a helyzet. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: November 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 11, 2020 Nem szólok bele, csak gondoltam azért azt megjegyzem itt, hogy Connor az legális frakcióban, méghozzá a szerelőknél. Ezt majd vegyed / vegyétek figyelembe. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: November 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 11, 2020 szolgálaton kivül azt csinálok amit akarok, az életemet ic megoldhatom igy is Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Reng Biggs Hozzászólva: November 11, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: November 11, 2020 (módosított) Nincs meg a log mivel tegnap történt, viszont Connor majdnem leirta jól ami történt. Kiraboltuk Connor Harry-t és a haverját,majd hq-ra mentünk a csatornát használva, majd ott kocsira cseréltük a motorokat, majd mentünk szerelőhöz és neki mentünk Connornak. Le rpztük és megcsináltuk a kocsit, majd mentünk vissza hqra, majd utána többször is bejöttek a hqra egy kék bmw-vel(igen egyszer ráfogtam a fegyvert a kocsira, hogy menjenek el végre), utána utánuk mentünk DE nem lőttünk rá a kocsira se rájuk egyszer se. És nem roncsderbiztünk a kocsival, Dodgeval voltam Pabloval, te meg egy bmw-vel mennyi az esélye, hogy elkapunk titeket? Sőt párszor még meg is álltatok. Aztán kivártatok minket és szétlőtted a kocsit, majd csináltam egy kört, hogy letudjalak screenshotolni. Aztán én és Pablo bementünk hq-ra de Pablót lelőtted. Plusz, ha derbiztünk volna, akkor miért lenne olyan állapota a kocsinak hmmm, szerintem akkor roncsá lenne zúzva.... És amúgy, csak nálam volt fegyver, Pablónál nem, szóval nem tudtunk volna lelőni mert amig én kiszállok 24x elmész, Edited November 11, 2020 by Reng Biggs folyt és plusz infó Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: November 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 11, 2020 Értem. Sajnos a log nélkül nem tudom elvégezni úgy a bírálást, ahogy kell. Azzal zárnám a PK-t, hogy igyekezzetek mindig az RP-t minőségivé, és élvezhetővé tenni, akkor is, ha valakinek ebből kára lesz. Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések