Jump to content

PK-Connor Harry.

Reng Biggs

Ajánlott bejegyzések

tehát úgy kezdődött hogy kiraboltatok engem, aztán én elmentem szereltetni jöttem ki a szerelőtelepről és az út végén nekem jöttetek szembesávba kérdeztem volna hogy jól vagytok e erre elmentetek, pedig ti jöttetetek szembe, ezután láttam hogy bementek hq-ra ic láttam ott azt az autót is amit lecseréltetek aztán bementem hq-ra hogy megbeszéljük és már távolról fegyvert fogtatok rám, elmentem és mindig követtetek engem erre a barátommal elkezdtünk mi is kötekedni erre roncsderbiztetek az autókkal, és próbáltatok alkalmat találni arra hogy lelőjjetek, erre mi is elővettük a fegyónkat és itt derült ki hogy mink lövünk jobban mert ti is lelőhettetek volna

Edited by Connor Harry
folytatás

Nincs meg a log mivel tegnap történt, viszont Connor majdnem leirta jól ami történt.

Kiraboltuk Connor Harry-t és a haverját,majd hq-ra mentünk a csatornát használva, majd ott kocsira cseréltük a motorokat, majd mentünk szerelőhöz és neki mentünk Connornak. Le rpztük és megcsináltuk a kocsit, majd mentünk vissza hqra, majd utána többször is bejöttek a hqra egy kék bmw-vel(igen egyszer ráfogtam a fegyvert a kocsira, hogy menjenek el végre), utána utánuk mentünk DE nem lőttünk rá a kocsira se rájuk egyszer se. És nem roncsderbiztünk a kocsival, Dodgeval voltam Pabloval, te meg egy bmw-vel mennyi az esélye, hogy elkapunk titeket? Sőt párszor még meg is álltatok. Aztán kivártatok minket és szétlőtted a kocsit, majd csináltam egy kört, hogy letudjalak screenshotolni. Aztán én és Pablo bementünk hq-ra de Pablót lelőtted. Plusz, ha derbiztünk volna, akkor miért lenne olyan állapota a kocsinak hmmm, szerintem akkor roncsá lenne zúzva.... És amúgy, csak nálam volt fegyver, Pablónál nem, szóval nem tudtunk volna lelőni mert amig én kiszállok 24x elmész, :)

Edited by Reng Biggs
folyt és plusz infó

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.