Jump to content

Engelbert Jager adminisztrátori jelentkezése

Engi

Ajánlott bejegyzések

Tisztelt vezetőség! Kedves olvasók!

Remélem lapom elnyeri a tetszéseteket!😊

OOC magamról: 

Kun Rúbennek hívnak hívnak, 17. életévemet töltöm. Nagyváradon születtem, 10 éves koromig Romániában éltem, de már 7 éve lakok egy kis faluban Debrecentől nem messze. Több általános iskolába is jártam, közülük a Derecskei Bocskai István Általános Iskolát szerettem a legjobban. A 7. és 8. évfolyamot kitűnő tanulmányi eredménnyel végeztem. Rengeteg versenyre jártam, főleg matematika terén. Immáron 2 éve német két tanítási nyelvű, gépész szakra járok Debrecenbe a Mechwart András Technikumba. Szabadidőmben nagyon szeretek számítógépes játékokkal játszani, főleg roleplay, szimulátor és háborús játékokkal. Rp-zni márciusban kezdtem See Mta v3-on, egész októberig azon játszottam, ott tanultam meg az rp alapjait.

Ic magamról: 

Engelbert Jagernek hívnak 1980.09.28.-án születtem Münchenben. Apámat Hans Kristofer Jagernak hívják, aki egy alkoholista maffiavezér volt akkoriban. Az igazi anyámat sohasem ismertem, és a nevét sem tudom. Egyik öcsém, Roberto anyja nevelt engem és másik öcsémet Lamber Jagert. Apám annak ellenére, hogy nagyon szeretett minket és mindent megadott, rendszeresen itatott le minket amikor részegen hazajött, ennek köszönhetően az italt nagyon jól bírom és meg is szerettem. Hamar elkezdett betanítani minket az illegális tevékenységekbe, 12-13 éves korunkban már részt vettünk kivégzéseken. Én sosem szerettem ezeket, ezért mihamarabb szabadulni akartam ezektől. 16 éves koromban leraktam a jogosítványt (azóta sem megy a vezetés). 1998-ban önkéntesen bevonultam a seregbe, hogy kikerüljek az illegális életből. 2000-ben bekerültem a német különleges erőkbe. 2001-től Afganisztánban szolgáltam 2002-ig. 2005-ben leraktam a helikopter és repülőgép vezetői engedélyt, ezáltal harci pilóta lettem, 2010-től pedig oktató és kiképzőtiszt. 2015-ben ott hagytam a sereget és felvettem újra a kapcsolatot Lamberrel. Ekkor megtudtam, hogy megölték a nevelő anyámat, és a többiek elmenekültek az országból. Lambernek és Robertonak nevet kellet váltaniuk, az apánkról sokáig semmit nem tudtunk. Robertot, akinek az új neve Zdenko Murad lett előre küldtük, hogy keressen egy olyan várost, ahol nyugodtan élhetünk. Pár évvel később azaz idén 2020-ban szólt, hogy van egy város ahol nyugalom és béke van. Ekkor Lamberrel, akit ekkor már Lukasnak hívtak ide költöztünk. 2020 októberében Zdenko Főigazgató lett az OMSZ-nél, ezáltal mi is bekerültünk a kötelékbe. Bekerülésemet követően hamarosan letettük Lukassal az orvosi diplomát, amit még a városba érkezésünk előtt elkezdtünk és munkánknak köszönhetően nagyon gyorsan mentünk felfelé a ranglétrán. Kevesebb mint 1 hónap alatt Főigazgató lett belőlem. Azóta is ebben a pozícióban tevékenykedem, és még sokáig szeretném ezt a feladatot ellátni. Igaz, hogy autó vezetésben nem vagyok a legjobb, de nagyon szeretem az elegáns, de ugyanakkor erős autókat. Ezt a járműparkom is bizonyítja, ami egy BMW M5 F10-ből, egy BMW M6-ból és egy Audi A8-ból áll.

Szankcióim:

ucp.png

Adminisztrátorok és Adminsegédek feladata:

• Adminsegéd: Nem rendelkezik, olyan jogkörrel mint egy admin, de nagyon fontos szerepe van, hogy az adminisztrátorok ne legyenek annyira leterhelve, a játékosok a kisebb kérdéseket nekik tudják felrakni.
  • Adminisztrátorok: A szerver szabályzat betartatása, játékosok segítése, a különböző direkt/indirekt történő problémák megoldása.

Aktivitásom:

Jelenleg sokat tudok aktív lenni, óraszámot nem mondok, mert ez változó, de a havi kötelző szintet tudnám teljesiteni. Október 2.-án regisztráltam a szerverre, azóta több mint 12000 játszott percem van.

Véleményem a csapatmunkáról:

Szerintem a csapatmunka rendkívül fontos dolog, főleg egy ilyen poszt betöltése esetén. Ha a csapat nem összetartó, feszültség van a tagjai között, ami az ember hangulatát is el tudja venni, valamint a feladatok ellátásában is tud hátráltatni. Viszont, ha a csapat összetartó, akkor egymást tudják segíteni. Sokkal hatékonyabb a feladat ellátása csapatban, mint egyénenként.

Miért én legyek akit megbíztok e feladattal?

Szerintem minden elvárt feltételnek eleget tudok tenni. Csapatmunkában szívesen dolgozok. 

Miért akarok admin lenni?

Mióta játszok a szerveren több játékosnak is segítettem, és ezután mindig örültem, hogy segíthettem. Miután OMSZ Főigazgató lettem, egyre több ooc kérdést kapok, főleg a munkatársaimtól. Már volt olyan játékos aki azt kérdezte, hogy miért nem jelentkezek adminnak, ezen elgondolkoztam, és úgy gondoltam miért is ne lépnék eggyel magasabb szintre. Szívesen segítek más játékosoknak a problémáik megoldásában.

Úgy gondolom, hogy a kellő tudás is megvan ehhez.

Tulajdonságaim:

Pozitív:

• Határozott
  • Megbízható
  • Kedves
  • Talpraesett

Negatív:

• Túlságosan szeretek irányitani.
  • Néha túl sokat beszélek.
  • Nem szeretem, ha olyan oktat ki, aki nem is ért hozzá.
  • Néha kissé türelmetlen vagyok.

Edited by Engelbert Jager
  • Like 6

• 2 weeks later...

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2020.11.23.-én 16:00-kor vagy  2020.11.24.-én 17:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerintválaszthatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező !

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.